Dodaj do ulubionych

Mikado Ox-ford czy Coneco V3??

12.05.07, 17:49
www.coneco.pl/wozek_v3.php
www.wozki-mikado.pl/pl/ox-ford.htm
??
Cenowo zblizone.
Ktos wie moze jaki fotelik mozna wpiac do Coneco V3??

DZ
Obserwuj wątek
    • asia19813 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 12.05.07, 20:59
      wiesz jakis czasm temu zadalam takie samo pytanie niekt nie odpowiedział, dużop
      osób jest zadowlonych z ikado, Coneco to chyba nowość na rynku i mało jest osób
      które coś wiedza o tym wózku. Ja chyba kupie mikado.
      • meniaaa Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 12.05.07, 21:30
        wiesz, moze i to prawda, ale ja mam jeden problem,w kRakowie nie ma wozkow
        mikado a tym samym nie moge go zobaczyc na zywo...no chyba ze pojade do
        Olkusza..ale wkurza mnie to bo jak mozna nie dostarczac ich do zadnego
        krakowskiego sklepu! Widzialam nastomiast ostatnio Coneco V3 i spodobal mi
        sie , cena ta sama co mikado, wizualnie ladny, porzadne wykonanie, nie wiem
        tylko jak jest z tym fotelikiem, mozna go wpiac do stelaza wozka, tak jak w
        Mikado???
        • asia19813 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 12.05.07, 21:42
          chyba można wpinać, wejdx na allegro i poczytaj, tam oferują wózki coneco,
          piszą że jest możliwośc wpinania fotelika. Ja musze jechac 100km do Warszawy
          żeby zobaczyc wózek mikado, w moim mieście tez nie ma dystrybutora, aklepy tez
          nie sprowadzają. W połowie maja mają być nowe kolory wózków mikado, czekam na
          wiadomości od producenta i z jednego sklepu, wtedy wybiore się do Warszawy,
          może od razu kupie, mam terin na lipiec, więc juz moge kupowac.
          • meniaaa Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 12.05.07, 23:04
            ja tez mam termin na lipiec 21.07. Mysle powaznie o wozku, wlasnie dostalam
            wiadomosc ze do tych Coneco V3 nie ma jeszcze fotelikow, dziwne..Gosc ktory
            rozprowadza je na allegro mi napisal.
            Mikado ze zdjec i opinii jest super, ciekawe co na ten fotelik odpowie mi
            producent...
            • asia19813 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 13.05.07, 11:08
              dziwne, to po co pisze jak nie ma fotelika, wciska trochę kit. Ja jade w
              następnym tygodniu do Warszawy,,nie moge się doczekac aż w końcu zobacze ten
              wózek - mikado
    • duszaaa Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 13.05.07, 12:35
      hej :)
      właśnie przeczytałam waszą rozmowę :)
      Byłam wczoraj w sklepie i ogladałam te dwa modele o których mowa :)
      Mikado OXford wydawał mi się taki "sztywny" do prowadzenia i jest cięższy od
      Conneco V3. Co do fotelików do Conneco to rzeczywiście jeszcze ich nie ma - co
      również mnie martwi....:(
      warto zwrócić równiez uwagę że w przypadku tych dwóch wózków tylko tylne dwa
      koła są pompowane a przednie piankowe, ale w przypadku Mikado można dopłacić
      gdzieś około 70 zł i zamówić wszystkie pompowane ale będą to wtedy koła ze
      szprychami.
      Mam podobny problem do Ciebie, rodzę w lipcu a nadal nie mam wózka i nie mogę
      się zdecydować.
      Oba wózki mają duży kosz to jest plus ale nadal się zastanawiam... ostatnio
      nawet zwróciłam uwagę na kolejny Baby Smile TWISTER ale jego nie miałam okazji
      obejrzeć.
      • asia19813 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 13.05.07, 19:20
        twister podobny jest do mikado,, a czy to koło z przodu jest takie złe, że dużo
        osób myśli o zmianie? ja nie moge zdecydowac się na kolor, maja być nowe
        a czytałyście:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=55555259&v=2&s=0
        • annalalik Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 13.05.07, 19:24
          Ja mam Mikado z przednim kołem standartowym (plastik z gumą) i nie narzekam.
          Rodziłam w grudniu i spokojnie prowadziło sie wozek po śniegu. Jestem bardzo
          zadowolona. Moze wozek nie jest najlżejszy ale prowadzi się rewelacyjnie. Acha!
          Sprawdzcie czy Wam sie do samochodu zmieści bo ma szeroką tylną oś (przez co
          jest bardzo stabilny zresztą)
          • roksanaa22 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 14.05.07, 11:18
            oglądałam v3 w sklepie.Gondola fajna ale spacerówka mikroskopijna!!!
            Jak na moje oko do ok10 m-cy
    • bbkk A gdzie w Warszawie V3? 14.05.07, 11:30

• meniaaa Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 14.05.07, 13:14
      wiem juz co z tym fotelikiem, producent mowi ze beda po 25 maja, pasuje do tych
      wozkow foeliki coneco pioneer plus z adapterem i taki komplet trezba kupic, z
      tym ze dopiero pod koniec maja, poczekam i zobaczy sie....
    • meniaaa Re: 15.05.07, 20:17
      co do TWisterow Baby Smile to nie ma ich w Polsce i moze byc problem z kupnem a
      co dopiero obejrzeniem..Nadal zastanawiam sie ktory lepszy: MIKADO OXFORD ,
      CONECO V3 CZY CONECO GALAXY?? W przypadku V3 co sadzicie o spacerowce,
      rzeczywiscie wystaczy tylko na 10 miesiecy, taka jest mala?????
      A w Coneco Galaxy gondola nie jest zbyt mala, termin mam na lipiec, czy w
      grudniu bede mogla jeszcze z niej skorzystac???? Wiem ze to zalezy od masy
      dziecka, no ale...pomozcie , na ktorys trzeba sie wkoncu zdecydowac!!!
      • meniaaa Re: 16.05.07, 08:42
        ponawiam powzsze pytanie???
        czy siedzisko w v3 jest rzeczywiscie takie male???jak to wyglada w porownaniu
        do galaxy? A gondola w galaxy? POdpowiedzcie
        • asia19813 Re: 16.05.07, 15:03
          dziwne z tąspacerówka nie wydaje sie taka mała?
    • asia19813 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 16.05.07, 19:56
      widziałam dzis w sjklepie wózek Polak laser, ładny, wiecie może gdzie w
      internecie można się blizej zapoznac z tymi wózkami
      • meniaaa Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 17.05.07, 16:07
        i jak?wybralyscie?ja nadal dilemma..
    • asia19813 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 17.05.07, 16:53
      odkładam wybór wózka na przyszły miesiąc, jakos nie mam do tego głowy, nie mogę
      sie zdecydować, we wtorek jadę do Warszawy, zajrze do sklepów z wózakmi, może
      mi się przejaśni ;)
      • meniaaa Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 18.05.07, 15:34
        ja tez odkladam, az tak mi sie nie spieszy, poczekam na pewno do konca maja bo
        mają sie pojawic te foteliki z adapterami do Coneco v3, zobaczy sie....
        Wybor nie jest latwy...
        src="<a
        href="tickers.baby-gaga.com/p/dev201pr___.png""
        target="_blank">tickers.baby-gaga.com/p/dev201pr___.png"</a> alt="babies"
        border="0" /></a>
        • doti007 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 01.06.07, 17:38
          meniaaa napisała:

> ja tez odkladam, az tak mi sie nie spieszy, poczekam na pewno do konca maja
          bo
          > mają sie pojawic te foteliki z adapterami do Coneco v3, zobaczy sie....
          > Wybor nie jest latwy...
          > src="<a
          > href="<a href="tickers.baby-gaga.com/p/dev201pr___.png"""
          target="_blank">tickers.baby-gaga.com/p/dev201pr___.png""</a>
          > target="_blank">tickers.baby-gaga.com/p/dev201pr___.png"</a> alt="b
          > abies"
          > border="0" /></a>
          czy ktos kupil juz mikado ox ford? w necie on jest sliczniutki...
          • a.l.a.s.k.a77 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 02.06.07, 15:59
            Mnie równiez spodobał się wózek coneco v3 (na stronie producenta). Jednak po
            obejrzeniu go w sklepie razem z mężem strwierdziliśmy, że jest jakis taki
            twardy, owszem po równej powierzchni w sklepie prowadzi się go bez problemu ale
            po naszych krzywych chodnikach to będzie już nim telepało. Przednie koła są
            plastikowe i to jest duży minus. Poza tym stwierdziłam, że w spacerówce jest
            mało miejsca i ten podnóżek na nogi jest też do kitu (tylko fajnie wygląda:)))
            My zdecydowaliśmy się na wózek mikrus alu sprint. Mikado ox-ford wydaje mi się
            zdecydowanie lepszy od coneco. To tylko moja opinia. Życzę udanego zakupu:))
            Pozdrawiam
    • cicha77 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 02.06.07, 19:53
      Ja mam i odradzam mikado. strasznie twarde te wózki- dziecku mało głowa w
      gondoli sie nie urwie. Ich wykonanie ma dużo do życzenia. Skręcane na śrubki. I
      ważna rzecz - hamulec przepuszcza. zawsze tak będzie. Nie wiem dokładnie, jak
      to wytłuamczyć, ale naprawdę odradzam!!!!
      • cicha77 Re: Mikado Ox-ford czy Coneco V3?? 02.06.07, 19:57
        aha tylnia oś strasznie szroka. do windy ledwo wchodzi. a w supermarkecie na
        zakupy tragedia. Nie przejdzie przez kasy. A fotelik wpinany jest metodą
        chałupniczną. Jest taka "badziewna" nakładka do fotelika baby4. Naprawdę
        niepolecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka