anulka.1 17.05.07, 10:54 Kupiłam kilka miesięcy temu więc może komuś pomogę w decyzji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenaszym2 Re: Peg-Perego Pliko Lite - służę pomocą 18.05.07, 05:43 witam, czy ten wózek naprawde jest "płytki", co z podbijaniem? jakie ma wady i zalety? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.1 Re: Peg-Perego Pliko Lite - służę pomocą 18.05.07, 11:13 No to tak: Oparcie rozkłada się prawie na płasko. W porównaniu np z Maclarenem jest szerszy w środku - na dłużej starczy. Super się składa.rączka do noszenia Sliczne kolory.( szary z niebieskim lub zielonym lub różowym i chyba jeszcze pomaranczowym) Wazy tylko 7,5Kg Dość duży kosz, kieszeń na portwel itp w budce, cupholder. Dobrze się prowadzi - Było mi się ciężko przyzwyczaić po tym jak miałam gondolę z pompowanymi kołami ale nie dziwne skoro na pierwszy spacer z Pliko wybraliśmy się na stare miasto w Warszawie ( kostka brukowa). Na pozostałych powierzchniach prowadzi się dobrze. Dla niektórych minusem może być brak pałąka. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
karolzz Re: Peg-Perego Pliko Lite - służę pomocą 18.05.07, 12:14 Witam! rowniez jestem posiadaczka x-lite w kolorze rozowym. nie mam porownania z innymi parasolkami ale wrazenie narazie robi pozytywne. dla mnie najwiekszym plusem jest wygodne miekkie i przytulne siedzisko. najawzniejszy przeciez jest komfort dziecka! a co do podbijania nie mam porownania z zadnym innym wozkiem poza mutsy - ale w mutsy praktycznie sam jezdzil i o podbijanie nie bylo potrzebne!! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patisoon Re: Peg-Perego Pliko Lite - służę pomocą 21.05.07, 10:34 Spodobał mi się ten wózek w sklepie ale co z folią przeciwdeszczową? jest? można dokupić? Czy myślisz, że ten wózek pojedzie po mokrym piachu na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
anulka.1 Re: Peg-Perego Pliko Lite - służę pomocą 21.05.07, 12:36 Folia do kupienia jest. A nawet jak nie znajdziesz to są do kupienia uniwersalne różnych firm. Ja mam jakiejś polskiej firmy. Co do mokrego piasku nie wiem....Ale kółka są śliskie same w sobie więc może nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś