Dodaj do ulubionych

KTÓRY WYBRAĆ: KUNERT czy SCOUT OWAL II

17.05.07, 23:17
Witam
Proszę o poradę osoby które posiadają któryś z tych modeli o wypowiedż na
tema zalet i wad tych modeli. Ewentualnie inne sugestie na temat wózka w
granicy 600zł. Dodam ze bardziej interesują mnie zalety wersji spacerowej
ponieważ "powinna" posłużyć przez dłuższy okres czasu niz gondola.

www.allegro.pl/item192874820_najtanszy_ekskluzywny_polski_wozek_super_gratis_.html

www.allegro.pl/item193838029_2o2_wozek_scout_owal_ii_max_kolorow.html

Dziękuję za opinie
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • suchysuchysuchy Re: KTÓRY WYBRAĆ: KUNERT czy SCOUT OWAL II 19.05.07, 10:24
      Ponawiam pytanie
      czy ktoś może mi pomóc . Nie karzdy chce mieć wózek za 3000 zl ja bym wolał za
      tą cene Dewoo Tiko .
      Pozdrawiam
    • smeagoul Re: KTÓRY WYBRAĆ: KUNERT czy SCOUT OWAL II 19.05.07, 11:28
      Witam!
      oba te wózki sa bardzo cięzkie a sama pisalas zeby spacerowka była lepsza-
      wyobraź sobie chanie wozka z 10 mieięcznym dzieckiem ok 10 kg plus wózek 16 to
      juz koszmar a jeszcze jakies zakupy:( a dzieciątko wciąz rośnie. Miałam podobny
      probem mogłam wydac na wózek max 600 zł ikupiłam używany wozek. dałam 550 zł za
      chicco 6WD i bardo sia sprawdził a spacerowka po prostu bajer- duża i wygodna.
      szkoda tylko bo komuś innemu tez się spodobał i mi go ukradli. teraz dla
      drugiego dziecka które mam w planie kupie inny wozek o ten:
      www.allegro.pl/item196923529_jane_carrera_c_super_wozek.html jest jeszcze
      lzejszy od mojego poprzednika. ma o połowe mniejsze wymiary niż on. do tego
      amortyzacja jest lepsza. Spróbuj sie przekonać do używanych wozków mój nparwde
      był jak nówka a firma solidna więc miałam pewnośc ze się po roku używania nie
      rozklekocze.
      Poza tym spacerówka jne carrera waży 7,5 kg a to bardzo malutko, wózek ma pełną
      raczkę co ulatwia prowadzenie, mozna dokupić fotelik za ok 100zł . choc to nie
      do końca knieczne bo gondola z carrery ma funkcję do przewożenia dziacka w
      samocodzie- co napewno o wiele zdrowsze dla noworodka niż fotelik.
      Pozdrawiam i zyczę powodzenia w wyborze-
      ps. aaa pamiętam jak mi wszyscy mówili aaaa do pierwszego dziecka to kup sobie
      wózek nowy bo jak to bedzie wyglądało itp. jednak postawiłam na awoim i kupiłam
      używkę a rodzina nawet się nie zorientowała:) a ja była o wiele bardziej
      zadowolina z wyboru. Pozdrawiam Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka