Dodaj do ulubionych

Chicco enjoy

21.05.07, 22:19
Poprosze o opinie na temat tego wózka, zwłaszcza mamy, które go użytkowują:
wady, zalety itd.
Z góry dziekuje!
Obserwuj wątek
    • melissa79 Re: Chicco enjoy 22.05.07, 16:48
      dołączam się z prośbą o opinie na temat tego wózka
      ma małe kółeczka, nie przeszkadza to w użytkowaniu?
      czy jego mała waga nie powoduje, że jest on dość lichej konstrukcji?
      czy stelaż wytrzyma ok 3 lat użytkowania?
    • chircia Re: Chicco enjoy 22.05.07, 21:23
      Ja też proszę o opinie nt tego wózka. Z góry dziękuję
      • filips2000 Re: Chicco enjoy 23.05.07, 08:35
        kupilam chicco ct 01,jest naprawde super jak dla nas,wprawdzie enojy jest
        lzejszy,ale polecam 01,prosze o pytania jezeli komus pomoge,pozdrawiam
        • chircia Re: Chicco enjoy 23.05.07, 11:17
          Witam, dziękuję za odpowiedź. Już byłam przekonana do kupienia wózka tej
          firmy, ale spotkałam się z opinią, że dzieci w wózkach chicco mają ciasno. Czy
          zgadzasz się z tą opinią?
          • agajula5 Re: Chicco enjoy 23.05.07, 12:16
            Dziewczyny :) wymiary gondoli chicco nie różnią się niczym od tych z poprzednich
            lat. Ona daje wrażenie węższej ale tak nie jest jeśli chodzi o wymiary wewnątrz.
            Zmienił się tylko wygląd zewnętrzny gondoli. Enjoy to prostsza wersja ct.o1 a
            zatem tańsza. Fakt lżejsza ale tak samo stabilna jak ct.o1. Różnica jest taka ze
            w enjoy gondole i fotelik montujesz na stelażu spacerówki a w ct.o1 możesz ten
            stelaż zdemontować. A tak to niczym innym się nie różnią. :)
            • chircia Re: Chicco enjoy 23.05.07, 12:24
              Dzięki! A jak oceniłabyś chicco ct 04?
              • koma.edziecko Re: Chicco enjoy 23.05.07, 12:30
                Ja miaam poprzednika Chicco Enjoy chyli Trekking.
                Tak patrząc na zdjęcie to u mnie budka była głębsza i miała chowane okrycie
                przeciwdeszczowe w tunelu na suwak,reszta wyglada tak samo, ja byłam z niego
                bardzo zadowolona,siedzisko jest spore,podbijało się bardzo dobrze, miał
                wyczuwalną amortyzację ,fajna jest regulacja rączek.
                Ogólnie polecam.
            • mirabilandia Re: Chicco enjoy 23.05.07, 12:25
              Tylko ze mi chodzilo o spacerówke i chcialabym otrzymac informacje na temat jej
              uzytkowania.
              • elieka ja mam i jestem zadowolona :) 23.05.07, 12:46
                przetestowany na działce, wertepach miejskich, chodnikach, krawężnikach itp i
                jest ok.
                Na dzień dzisiejszy jedyny minus to brak okienka w budce, coby można było
                zajrzeć do wózka jak dziecko śpi :)
                ogólnie - polecam :))))
                • mirabilandia Re: ja mam i jestem zadowolona :) 23.05.07, 12:52
                  Powiedz mi prosze jak sie podbija, czy nie za ciezko. Bylam w sklepie i
                  przymierzalam córke do wozka ale zapomnialam sprawdzic podbijanie. Aha i czy ta
                  budka nie jest mała, jak jezdzisz w taka pogode jak teraz to czy nie swieci
                  dziecku slonce w oczy?
                  I jeszcze jedno: wyprubowałas go w zimie? Jak te mniejsze kółka radza sobie na
                  sniegu?
                  • filips2000 Re: ja mam i jestem zadowolona :) 23.05.07, 13:20
                    a wiec tak,podbija sie dobrze,ma jakies specjalne zamocowane sprezyny ktore
                    mozna regulowac,tak powiedzieli w sklepie,w zimie nim nie jezdzilam bo kupilam
                    go dopiero pare dni temu,budka zaslania caly wozek,tylko problem jest wtedy gdy
                    rozlozy sie na plasko oparcie do pozycji lezacej to wtedy nie do konca zakrywa
                    dziecko,jest drozsza on enjoya,ale wydaje mi sie troche lepsza,enjoy mniej
                    stabilny,bardziej ruszal sie stelaz,i rurki boczne jakies ciensze,jak dla mnie
                    oczywiscie,polecam i pozdrawiam
    • chircia Re: Chicco enjoy 24.05.07, 10:22
      A czy któraś z dziewczyn ma może internetowe namiary na sprzedawcę wózków
      chicco ct 0.4 kolor extreme? Dziękuję za ewentulane podpowiedzi. Pozdrawiam!
      • agajula5 Re: Chicco enjoy 24.05.07, 14:43
        033 8111436 sklep się nazywa gluck dziecięca kraina i tam widziałam taką
        spacerówke w tym kolorze za ok 600 zł. to było w bielsku-białej
        • chircia Re: Chicco enjoy 24.05.07, 16:07
          Dziękuję. Szkoda, że tak daleko, bo ja z Lubuskiego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka