mirabilandia 21.05.07, 22:19 Poprosze o opinie na temat tego wózka, zwłaszcza mamy, które go użytkowują: wady, zalety itd. Z góry dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melissa79 Re: Chicco enjoy 22.05.07, 16:48 dołączam się z prośbą o opinie na temat tego wózka ma małe kółeczka, nie przeszkadza to w użytkowaniu? czy jego mała waga nie powoduje, że jest on dość lichej konstrukcji? czy stelaż wytrzyma ok 3 lat użytkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
chircia Re: Chicco enjoy 22.05.07, 21:23 Ja też proszę o opinie nt tego wózka. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
filips2000 Re: Chicco enjoy 23.05.07, 08:35 kupilam chicco ct 01,jest naprawde super jak dla nas,wprawdzie enojy jest lzejszy,ale polecam 01,prosze o pytania jezeli komus pomoge,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chircia Re: Chicco enjoy 23.05.07, 11:17 Witam, dziękuję za odpowiedź. Już byłam przekonana do kupienia wózka tej firmy, ale spotkałam się z opinią, że dzieci w wózkach chicco mają ciasno. Czy zgadzasz się z tą opinią? Odpowiedz Link Zgłoś
agajula5 Re: Chicco enjoy 23.05.07, 12:16 Dziewczyny :) wymiary gondoli chicco nie różnią się niczym od tych z poprzednich lat. Ona daje wrażenie węższej ale tak nie jest jeśli chodzi o wymiary wewnątrz. Zmienił się tylko wygląd zewnętrzny gondoli. Enjoy to prostsza wersja ct.o1 a zatem tańsza. Fakt lżejsza ale tak samo stabilna jak ct.o1. Różnica jest taka ze w enjoy gondole i fotelik montujesz na stelażu spacerówki a w ct.o1 możesz ten stelaż zdemontować. A tak to niczym innym się nie różnią. :) Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Chicco enjoy 23.05.07, 12:30 Ja miaam poprzednika Chicco Enjoy chyli Trekking. Tak patrząc na zdjęcie to u mnie budka była głębsza i miała chowane okrycie przeciwdeszczowe w tunelu na suwak,reszta wyglada tak samo, ja byłam z niego bardzo zadowolona,siedzisko jest spore,podbijało się bardzo dobrze, miał wyczuwalną amortyzację ,fajna jest regulacja rączek. Ogólnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: Chicco enjoy 23.05.07, 12:25 Tylko ze mi chodzilo o spacerówke i chcialabym otrzymac informacje na temat jej uzytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
elieka ja mam i jestem zadowolona :) 23.05.07, 12:46 przetestowany na działce, wertepach miejskich, chodnikach, krawężnikach itp i jest ok. Na dzień dzisiejszy jedyny minus to brak okienka w budce, coby można było zajrzeć do wózka jak dziecko śpi :) ogólnie - polecam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: ja mam i jestem zadowolona :) 23.05.07, 12:52 Powiedz mi prosze jak sie podbija, czy nie za ciezko. Bylam w sklepie i przymierzalam córke do wozka ale zapomnialam sprawdzic podbijanie. Aha i czy ta budka nie jest mała, jak jezdzisz w taka pogode jak teraz to czy nie swieci dziecku slonce w oczy? I jeszcze jedno: wyprubowałas go w zimie? Jak te mniejsze kółka radza sobie na sniegu? Odpowiedz Link Zgłoś
filips2000 Re: ja mam i jestem zadowolona :) 23.05.07, 13:20 a wiec tak,podbija sie dobrze,ma jakies specjalne zamocowane sprezyny ktore mozna regulowac,tak powiedzieli w sklepie,w zimie nim nie jezdzilam bo kupilam go dopiero pare dni temu,budka zaslania caly wozek,tylko problem jest wtedy gdy rozlozy sie na plasko oparcie do pozycji lezacej to wtedy nie do konca zakrywa dziecko,jest drozsza on enjoya,ale wydaje mi sie troche lepsza,enjoy mniej stabilny,bardziej ruszal sie stelaz,i rurki boczne jakies ciensze,jak dla mnie oczywiscie,polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chircia Re: Chicco enjoy 24.05.07, 10:22 A czy któraś z dziewczyn ma może internetowe namiary na sprzedawcę wózków chicco ct 0.4 kolor extreme? Dziękuję za ewentulane podpowiedzi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
agajula5 Re: Chicco enjoy 24.05.07, 14:43 033 8111436 sklep się nazywa gluck dziecięca kraina i tam widziałam taką spacerówke w tym kolorze za ok 600 zł. to było w bielsku-białej Odpowiedz Link Zgłoś
chircia Re: Chicco enjoy 24.05.07, 16:07 Dziękuję. Szkoda, że tak daleko, bo ja z Lubuskiego... Odpowiedz Link Zgłoś