Dodaj do ulubionych

kolory x lander xa

11.06.07, 09:56
witam,
w końcu zamówiliśmy wózek x lander xa, sama niewiem czy to dobra decyzja czy
nie okaże się w trakcie użytkowania. Chciałam się dowiedzieć czy ktoś z Was
widział niebieskiego xlandera? Jak wygląda czy wpada bardziej w błękit czy w
granat? My nie widzieliśmy go "na żywo" a tylko w katalogu i zastanawiam się
czy jednak nie zmienić zamówienia na bezowy lub czerwony.
dzieki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • jovila Re: kolory x lander xa 11.06.07, 10:58
      Nie wiem jak niebieski, ale zielony i pomarańczowy na "żywo" mają zupełnie inne
      kolory niż w katalogu. Są bardziej jaskrawe i dużo brzydsze niż na zdjęciach
      (przynajmniej dla mnie), ale niestety nie wiem jak to jest z niebieskim.
    • silje78 Re: kolory x lander xa 11.06.07, 21:05
      na naszą pasażerkę czeka właśnie niebieski:)nie wiem czy kojarzysz kolorystykę
      quinny. ten niebieski jest zbliżony do "ich koloru". nie jest to błękit ani
      granat/ beżowy jest niezbyt ładny, taki szaro-beżowy. czerwony też nie jest
      zbyt jaskrawy.
      • melissa79 Re: kolory x lander xa 11.06.07, 22:48
        ten niebieski to najbarzdiej kojarzy mi się z ciemnym turkusem
        tez taki bedziemy zamawiać
        • nutencja1 Re: kolory x lander xa 12.06.07, 13:49
          no to w takim razie chyba dokonaliśmy dobrego wyboru :)pozdrawiam
          • nutencja1 do silje78 13.06.07, 10:42
            hej
            zauważyłam że jesteś bardzo obeznana z xlanderem xa i ze u Ciebie była to
            bardzo przemyślana decyzja, u nas chyba bardziej spontan i pani w sklepie która
            odradziła wózek mutsy i zdecydowanie poleciła x landera. Chciałam sie
            dowiedziec jak to jest z tym oparciem czy ono rzeczywiscie nie da sie złożyć do
            pionu?
            dzieki
            • silje78 Re: do silje78 13.06.07, 11:23
              nie jest to idealne 90st. jest nieco pochylone do tyłu ale nie wydaje mi sie
              aby to był problem. ten kąt oparcia wzrasta niewiele.
        • marzenab7 Re: kolory x lander xa 14.06.07, 18:59
          Własnie kurier dostarczył mi XA - zgadzam sie z Tobą melissa79, to nie
          niebiestki, nie granat a turkus - no i dobrze bo ja nie przepadam za niebieskim :)
          • nutencja1 Re: kolory x lander xa 15.06.07, 06:27
            dziewczyny powiedzcie czy można spacerówkę rozłożyć na płasko? jakby gondola w
            którymś momencie stała sie za mała?
            • silje78 Re: kolory x lander xa 15.06.07, 11:56
              nie jest całkiem płaska, ale nie wydaje mi się aby to był problem. kąt
              nachylenia jest niewielki. poza tym wiele dzieci w wieku ok 5 m-cy (zakładam,
              że do tego czasu gondola powinna wystarczyć) ie przepada za leżeniem całkiem na
              płasko i wpatrywaniem się w budkę. są po prostu "świata ciekawe" ;)
              • nutencja1 Re: kolory x lander xa 15.06.07, 12:11
                no to może faktycznie niema się co stresować, jak mały nie bedzie miescił sie w
                gondoli to go przełożymy do spaceróki chociaż słyszałam że chłopcy później
                zaczynają siadać i to mnie martwi. Ale z drugiej strony chyba nieznajdę tak
                fajnego wózka w tym przedziale cenowym z wiekszą gondolą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka