patatajowa 13.07.07, 22:55 kilka postów temu wachałam się między pp xlite a chicco ct 04. i wybrałam ten drugi, głównie dlatego że mogłam go obejrzec przed zakupem. służę danymi o wózeczku wszystkim zainteresowanym, pozdrawiam patatajowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesku Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 14.07.07, 23:37 patatajowa napisała: > kilka postów temu wachałam się między pp xlite a chicco ct 04. i wybrałam ten > drugi, głównie dlatego że mogłam go obejrzec przed zakupem. > służę danymi o wózeczku wszystkim zainteresowanym, pozdrawiam patatajowa tp ja bardzo prosze o opinie waham sie miedzy chicco, a maclaren xlr i peg-perego pliko p3. Chicco jest 2 razy tanszy od pozostalych i to mi sie w nim jak na razie najbardziej podoba Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 15.07.07, 11:20 ale może sprecyzuj co konkretnie cię interesuje ;)) bo ja wymienionych przez ciebie modeli nie brałam pod uwagę więc nie mogę porównywać w czym są lepsze/gorsze od chicco ct04.brałam pod uwagę pp xlite i ct 04 nad tym modelem miał tę przewagę że miał okrycie na nogi w komplecie, folie p/deszcz,większe koła(za tym większa waga ale to akurat nie miało znaczenia dla mnie),wygodniejsze rączki- szerokie i piankowe. i co istotne budkę w ct04 mozna nasunąć do przodu jak świeci słońce i nie ma potrzeby uzywania parasolki.po za tym wózek ma suuuper szerokie i wgodne siedzisko, długi podnóżek i bardzo fajnie mi sie go prowadzi- jestem niska i nie bolą mnie tu ręce jak w innych wysokich parasolkach, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
justyszda Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 16.07.07, 19:32 Myślę o zakupie jakiejś spacerówki chicco- mam fotelik i przydałby się wózek, do którego można byłby go podczepić :O). Czy do ct4 można dopiąć fotelik? Dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Ja mam pytanie. 16.07.07, 22:55 Czy wózek dobrze się podbija??? Jak sie prowadzi? I jak jest różnica między wersją letnią a zomową? Odpowiedz Link Zgłoś
balbusiaba Re: Ja mam pytanie. 17.07.07, 10:15 ja też mam chicco ct 0.4 - różnica pomiędzy wersją zimową a letnią jest o okryciu na nogi - zimowa jest cieplejsza z polarkiem. Moim zdaniem podbija się nieźle. Ja jestem z tego wózka zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Ja mam pytanie. 18.07.07, 00:40 balbusiaba napisała: > ja też mam chicco ct 0.4 - różnica pomiędzy wersją zimową a letnią jest o > okryciu na nogi - zimowa jest cieplejsza z polarkiem. hej balbusiaba- twoje okrycie na nogi w ct04 jest podszyte polarem?jaki masz kolor wózka?czy byla róznica w cenie między tym okryciem polarowym a zwyklym?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
balbusiaba Re: Ja mam pytanie. 24.07.07, 10:07 różnica w cenie była, nie pamiętam już jaka, ale takie okrycie się moim zdaniem bardziej w zimie przydaje niż w lecie:) Wózek jest w kolorze szaro żółtym - szczerze mówiąc gdybym miała wybór wszystkich kolorów chicco tego pewnie bym nie wybrała:) ale wózek kupowaliśmy w biegu i był tylko taki - już się do niego przyzwyczaiłam i nawet polubiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Ja mam pytanie. 18.07.07, 00:38 podbijanie i prowadzenie ok, chociaż nie da sie tego zobic jedną ręką. Nie wiedzialam że jest wersja zimowa i letnia.Ja mam wózek z okryciem na nogi ale ono jest w komplecie i chyba nie ma w sprzedaży ct04 bez okrycia??? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 18.07.07, 00:36 nie mam pojęcia czy można doczepić fotelik.podejrzewam że nie bo nie widze tu nic takiego w tym wózku gdzie by można go zaczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
wronka32 Re: apatatajowa- ile ma Twoje dziecko ??? 17.07.07, 12:17 jaki wiek ??? Sama zastanawiam sie nad Chicco Enjoy - ze wzgledu na wagę (7.5 kg) ... no i jest "pełniejszy" niz ct 04 ,,,no i mój synek skończył własnie pół roczku a enjoy rozklada się na płasko ... Odpowiedz Link Zgłoś
oar1 chicco ct 04 17.07.07, 12:46 Ja używam wózka dla 3 letniego syna 94cm 13,5 kg i jest super, syn spokojnie w nim śpi bardzo często na spacerach, mam wersje zimową i w tamtą zimę śpiworek bardzo się sprawdził Odpowiedz Link Zgłoś
monikjon Re: apatatajowa- ile ma Twoje dziecko ??? 24.08.07, 13:39 Ja porównywałam chicco ct 04 i enjoy i moim zdaniem enjoy wygrywa w tym porównaniu, przede wszystkim ma okrycie na nózki, jest lepiej zabudowany i jak na razie jestem zdecydowana na enjoy=600zł na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
szalaput3 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 18.07.07, 11:28 ja posiadam wersje letnia ale pomimo wszystko uwazam ja za bardziej praktyczna od wersji zimowej dlatego ze nie jest wcale cienka jest to solidne dosyc grube okrycie na nozki ktore z powodzeniem sprawdzi sie zimą. U mnie wozek sprawdza się rewelacyjnie w kazdych warunkach, podbija sie dobrze, nie klekocze, dlatego szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aventura1 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 18.07.07, 14:17 a probowalas po lesie, po trawie, po plazy moze? zastanawiam sie and zakupem...wiem, ze ma kola dosc szerokie, ale male Odpowiedz Link Zgłoś
szalaput3 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 18.07.07, 14:41 po nierównościach dobrze sobie radzi po piasku i lesie również a koła jak na typową parasolkę to są spore i grube Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 19.07.07, 09:57 małe koła? koła to są ogromne jak na wózek tego typu.szczerze mówiąc nie widziałam parasolki z tak dużymi kółkami. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 19.07.07, 23:48 Jaką średnicę mają koła i jak się sprawują zimą-na śniegu??? Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 25.07.07, 13:48 koła mają średnicę 19 cm, serokość 5,5 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 25.07.07, 13:49 jak się sprawują zimą na śniegu nie wiem bo dopiero kupiłam wozek ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
budeczka Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 20.07.07, 12:35 Też myslę o zakupie Ct04 i interesuje mnie jak się za nim idzie?:-) Tzn jaka jest odległość między wewnętrznymi tylnymi kołami? Bo ostatnio miałam okazję prowadzić jakieś coneco typowo parasolkowe z podwójnymi kołami, między którymi było mało miejsca i musiałam iść albo jak gejsza, albo jak baletnica - noga przed nogą po jednej linii - nie podobało mi się to:-) No i drugie pytanie - jak myslisz - da w miarę spokojnie radę po kamienistej nierównej drodze? Bo takie mam niestety koło domu. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 25.07.07, 13:51 ja mieszkam na takich wertepach i szczerze mówiąc to troche trzęsie jak jedziesz po kamieniach. po kostce nic nie terkocze i jedzie gładko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lolam33 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 20.07.07, 14:08 Czy ten wózeczek jest bardzo ciężki? Mieszkam na III piętrze należę raczej do niskich i drobnych osób. Czasami 3 x dziennie schodzę z małym na spacerek (2x musowo z starszym synem do przedszkola)Właściewe chodzą mi po głowie dwa wózki ct 04 i ponee xs. Ten drugi zew względu na wagę, większy kosz na zakupy i pełną rączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 25.07.07, 13:53 no najlżejszy to on nie jest i jakbym musiała go wnosić codziennie na 3 piętro to bym sie zastanowiła.chociaż jak go zlożysz to fajnie się go niesie za taka rączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lidka_li Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 21.07.07, 17:10 Ja również zastanawiam się nad zakupem tego wózka, i mam do ciebie pytanie: czy siedzenie można rozłożyć do pozycji leżącej? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 22.07.07, 00:52 można, ono jest tylko lekko uniesione od płaskiej pozycji. To naprawdę udany model chicco. Te wózki nie mają dobrej opinni ale ct.04 jest super,, zwrotny, łatwy w prowadzeniu i podbijaniu, wygodny dla dziecka bo szeroki i podnózek długi i oparcie. Nie trzeszczy ani nie turkocze. Bomba! Ma dwie wady tapicerka jest nieco gorszej jakości niz w podobnych cenowo wózkach innych firm, zaciąga się i dość szybko zużywa, no i waga w porównaniu z innymi parasolkami. Ale choć cenowo można go porównywać z lekkimi parasolkami to komfortem i wagą bliższy jest wózkom spacerowym. Odpowiedz Link Zgłoś
dec2005 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 22.07.07, 08:57 Oliwe, w sumie ct 04 jest spacerówką,która składa się jak parasolka.Tapicerka jak dla mnie ok,tylko ta wkładka redukcyjna jest z dziwnego materiału. Mój trzeszczy niemiłosiernie-czyszczę, smaruję ,a po 2 dniach to samo,córka waży 11 kilo,w koszu dużo nie wożę-nie jest to kwestia przeciążenia.I jeszcze jedna rzecz,która mnie denerwuje-to że dziecko się zsuwa,wrrr,ciągle muszę ją poprawiać Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 24.07.07, 00:02 Może twoja córka jest mniejsza bo moja się nie zsuwa i siedzi wygodnie, mam barierkę może dlatego. Własnie ta wkładka się zaciąga, a o jakości piszę bo widuję bardzo zużyte tapicerki tych wózków a to nie jest stary model. A co do tego cholernego trzeszczenia to chyba kwestia egzemplarza, ja mam tripa trzeszczy niemiłosiernie a kumpeli nie, ct 04 nie trzeszczy a tobie trzeszczy. Na mojego tripa też nic nie działa trzeszczy i już i to od drugiego spaceru. Odpowiedz Link Zgłoś
dec2005 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 24.07.07, 10:11 Barierkę mamy,wydaje mi się ,że to kwestia kąta oparcia.Z trzeszczeniem możliwe,że taki egzemplarz się trafił,albo wychodzi prawie roczne użytkowanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 24.07.07, 18:18 nie wiem co do barierki bo nie uzywałam ale sprzedawałam ostatnio mój 1,5 roczny ct 0,4 i nic nie trzeszczało- widocznie trafiłas na jakiś felerny egzemplarz:( kumpela tez ma ten wozek już przeszło rok i tez jej nic ie trzeszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 25.07.07, 13:55 mozna rozłożyć do leżącej chociaż jak w większości wózków nie jest to pozycja idealnie płaska czyli 180 stopni tylko ok.170. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
monikjon Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 24.08.07, 13:55 Ten wózeczek nie rozkłada się całkiem na płasko, na płasko rozkłada się chicco enjoy i ja chyba na ten model się zdecyduję .... Odpowiedz Link Zgłoś
lolam33 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 21.07.07, 21:04 A gdzie tak tanio i dobrze kupiłaś? U którego sprzedawcy? Odpowiedz Link Zgłoś
cicha77 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 25.07.07, 11:32 Mam kilka pytań. Czy nadaje się dla 7 mies. i czy będzie służył nam zimą? Myślałam o peg perego a3, ale jest strasznie drogi i problem z podbiciem szczególnie u większych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 25.07.07, 20:32 Powinien zimą służyć bardzo dobrze bo ma szerokie duże koła a na pewno lepiej niż pliko. Spokojnie możesz odpuścić pliko, miałam oba i uważam, że ct 04 jest lepszy. Lepiej się prowadzi, jego wadą jest waga jak na parasolkę ale pliko waży podobnie. Dla siedmiomiesięczniaka spokojnie się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba20061 ważne pytanie.... 25.07.07, 12:58 Zastanawiam sie właśnie, czy kupić chicco ct 04 czy peg perego pliko x-lite. Biorę jeszcze pod uwagę Bebe Confort Viva chocolate - najbardziej odpowiada mi chyba (również cenowo) chicco tylko zastanawiam się czy dziecko się nie zsuwa z siedzenia? Chciałam wózek z pałąkiem a ten nie ma. W starym wózku mimo pałąka dziecku jest bardzo niewygodnie, zsuwa sie, kręci.. .Czy ktoś może mi napisać jak to jest w chicco??? Będę baaardzo wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: ważne pytanie.... 25.07.07, 14:06 kuba20061 napisała: > Zastanawiam sie właśnie, czy kupić chicco ct 04 czy peg perego pliko x-lite. zastanawiałam sie dokladnie nad tymi samymi wózkami.chociaż wivy nie brałam pod uwagę bo widziałam go w sklepie i moim zdaniem jest beznadziejny.pliko mogłam tylko zamowić wiec sobie odpuscilam zwlaszcza że w żadnym sklepie internetowym go nie mieli i nie umieli odpowiedziec na pytania dotyczące go.wybrałam w koncu ct04 bo miał w komplecie oryginalna osłone na nogi, folię p/deszcz i barierkę.Na tej barierce tak mi zależalo a teraz okazuje sie że prawie jej nie używam ;)) dziecko mi się nie zsuwa siedzi bardzo wygodnie.a pałąk jest oryginalny chicco i pasuje akurat do tego modelu.kosztuje ok.45-50 zł i kupisz na allegro lub w kazdym prawie sklepie który sprzedaje chicco.ja kupilam w komplecie z wózkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba20061 Re: ważne pytanie.... 25.07.07, 15:47 Wielkie dzięki za odpowiedź, a jaki masz kolor :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
monikjon Re: ważne pytanie.... 24.08.07, 13:58 Ten wózeczek nie ma pałączka i to właśnie w moich oczach go zdyskfalifikowało, wprawdzie można dokupić uniwersalną barierkę, ale wtedy za każdym razem trezba by ją całkiem odpiąc żeby wyjąc czy włozyć dziecko, ja zdecydowałam sie na model chicco enjoy za 600zł na allegro ten ma barierke i rozkłada się całkiem na płasko Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 28.07.07, 22:41 Witam. To ja jeszcze dopiszę do chwalących CT 0,4. Tapicerka jest dobra, nic się nie zaciąga. Prałam dwa razy , bo mam jasny wózek (Poema czy jakoś tak-szary z żółtym), szczotka go potraktowałam, nic mu nie jest. Ta niby poduszkę prałam chyba raz , nie widać śladu. Terenowo OK. Właśnie wróciliśmy znad morza. Po plaży, suchym pisaku ciągneliśmy, po mniej suchym, bliżej morza dało sie jechać , ale dość ciężko, po ubitym nad brzegiem jechał normalnie. Po korzeniach i kamieniach w lesie też jedzie dobrze. Jak ktoś zna drogę w Międzyzdrojach ( wejście w mieście) do rezerwatu żubrów to będzie wiedział dokładnie o co mi chodzi :) Czekam na śnieżną zimę i będę miała pełny obraz możliwości wózka, ale myślę, że da radę. A ha, wszystkie wyczyny wózkowe z dzieckiem około 16 kg ( może więcej), plecakiem z dużą wodą mineralną , ciuszkami itp w koszu, i małą torebką przewieszoną przez rączki. Myślę, że obciążenie wózka spore :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra20071 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 01.08.07, 20:56 Dzięki za wszystkie opinie o tym wózku, dzięki nim zdecydowałam się na zakup i od dzis jeździmy ct 04. Pozdrawiam wszystkie Użytkowniczki! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 01.08.07, 21:40 to koniecznie napisz czy twoje oczekiwania również spełnia. Odpowiedz Link Zgłoś
izka2407 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 02.08.07, 19:44 bardzo proszę o rade. moja córeczka ma 19 miesięcy i chciałabym wygodną spacerówkę do około 3-4 lat czy chicco ct 0.4 sie nadaje? w tej chwili użytkuje bebe confort ale mała już z niego wyrosła i potrzebuje czegoś wiekszego.zastanawiałam sie też nad baby desing model sprint.który lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra20071 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 02.08.07, 21:27 Miałam dokładnie ten sam dylemat ct04 czy sprint? Wybrałam ct04 ze względu na szersze kółka (mieszkam poza miastem, gdzie nie ma chodników) i dLuższy podnóżek, w sprincie mojemu synkowi (10 m-cy) nóżki zwisały. Atutem sprinta jest materacyk, który zimą na pewno lepiej chroni przed zimnem. Ja przymierzyłam synka do obu wózków w sklepie i Tobie też radzę tak zrobić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
izka2407 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 03.08.07, 07:25 dzięki też skłaniam się ku chicco. jakaś forumowiczka poleciła mi chicco enjoy a nie ct 0.4 może znasz różnicę między tymi dwoma modelami?często jeżdzę po lesie i innych trudnych terenach. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra20071 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 03.08.07, 19:14 widziałam chicco enjoy i moim zdaniem lepiej na leśne drogi nadaje się ct 04, bo ma szersze koła, dzięki którym wózek lepiej trzyma się podłoża. Wiele użytkowniczek sprawdzilo ct 04 na trudnym terenie i pisza, że jest ok, ja byłam dzisiaj pierwszy raz w lesie i jechał bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
lizkaa Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 24.08.07, 11:34 A w jaki sposób rozkłada się oparcie w ct 04? Mechanizm czy na paski? A jesli mechanizm to taki po dwóch stronach czy na oparciu? Ma okienko w budce? Dzięki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra20071 Re: kupiłam chicco ct 04 -służę opinią ;))) 24.08.07, 18:44 Oparcie rozkłada sie po naciśnięciu przycisków po obu stronach wózka, podnosisz przytrzymując za oparcie, nie mam najmniejszych problemów z regulacja oparcia. W budce jest okienko-podgląd zapinane na rzep. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.smoka a oparcie? 13.09.07, 21:30 czy nie wygina się po dłuższym użytkowaniu? czy dziecko nie siedzi potem zgarbione? domyślam się, że nie, ale wolę spytać, bo w wózkach typu parasolka jednak oparcie jest przy każdym składaniu zginane. zamierzam kupić ct04, dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: a oparcie? 13.09.07, 21:57 Witam. Nie , ponieważ ma w pleckach wszyte usztywnienie. jaką deske czy coś podobnego. Więc sie nic nie zapada, jest tez dobrze naciągnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra20071 Re: a oparcie? 15.09.07, 11:07 Witam, dodam, że mimo usztywnienia dziecku jest w nim wygodnie i nie trzeba wkładać niczego pod plecki! Pozdrawiam wszystkie użytkowniczki ct 04 i forumowiczki z Zielonej Góry! Odpowiedz Link Zgłoś
mama.smoka Re: a oparcie? - dzięki za informacje 16.09.07, 20:53 teraz tylko wybrać kolor i sklep :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankara13 Re: a oparcie? - dzięki za informacje 12.10.07, 10:34 a czy rączki w tym wózku są jakoś regulowane? ja jestem dość niska, mąż za to bardzo wysoki, dobrze by było gdyby nam obojgu dobrze prowadziło się wózek Odpowiedz Link Zgłoś
sandra20071 Re: a oparcie? - dzięki za informacje 12.10.07, 11:14 Rączki nie są regulowane, więc mąż może mieć problem. Moj też jest wysoki i strasznie narzeka, że uderza nogami w koła podczas spaceru, ja mam 178 cm i też wolałabym, żeby rączki były bardziej wysunięte do tyłu i ciut wyższe. Moim zdaniem to największy minus wózka. Zależy jak często twój mąż spaceruje, mój był na spacerze "aż" 4 razy od narodzin dziecka, a synek ma 12 miesięcy, więc opinią męża sie nie przejmuję! Odpowiedz Link Zgłoś
asia261 Re: a oparcie? - dzięki za informacje 12.10.07, 17:37 a czy rączka jest przekładana do przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: a oparcie? - dzięki za informacje 12.10.07, 18:50 Witam. Raczka sie nie przekłada i siedzisko nie da się inaczej zamontować . Znaczy siedzisko samo w sobie sie wogóle nie montuje tylko jest na stałe :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankara13 Re: a oparcie? - dzięki za informacje 13.10.07, 14:15 A Ty nie kopiesz nogami o wewnętrzne kółka? Byliśmy dziś w sklepie obejrzeć wózek na żywca i wszystko cacy z wyjątkiem tego, że oboje z mężem uderzamy nogami o koła. A ja mam niecałe 170cm. Ogłądałam też inne wózki z podwójnymi kołami i uderzam o wszystkie. Kurcze, no... a już myślałam, że podjęłam decyzję... Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: a oparcie? - dzięki za informacje 13.10.07, 19:40 Witam. Jak kopiesz we wszytskie to moze masz po prostu większy krok. Miała kiedys Pliko i kopałam, a w to nie. Owszem dla mnie raczki też mogłyby być wyżej , ale tyle ,że ręce muszę dalej wyciagać. Siedzisko 22 cm standardowo. Naprawdę duża Magda 2 letnia (96 cm) siedzi wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: a oparcie? - dzięki za informacje 13.10.07, 16:10 no właśnie , zależy co dla kogo jest dobre. ja z kolei jestem niska i w większości parasolek przy prowadzeniu bolały mnie ręce bo rączki były za wysoko. a tu idealnie mi się prowadzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ankara13 kopanie kółek chicco ct 04 13.10.07, 16:26 Dla mnie rączki same w sobie są ok, nie za nisko, nie za wysoko. Ale te kółka... Zależy mi na dużych sprawdzających się w terenie, ale to kopanie może okazać się dobijające. Chyba... No bo nie wyobrażam sobie, żebym miała zacząć ćwiczyc jakiś specjalny sposób chodzenia, co by w kółka nie uderzać;) No dobra, to ja pytanie do ogółu: CZY PROWADZĄC CHICCO CT 04 UDERZACIE NOGAMI W WEWNĘTRZNE KOŁA? Odpowiedz Link Zgłoś
marzesia126 a co z siedziskiem? 12.10.07, 21:21 ja również przymierzam się do kupna tego wózka ale martwi mnie płytkie siedzisko... Czy ono jast naprawde takie płytkie? szczerze to nie oglądałam go na żywo tylko na allegro ale wydaje się niezbyt! Podacie mi wymiary? może być też szerokość i długość ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.smoka nie uderzam o koła 13.10.07, 17:38 a siedzisko nie jest za płytkie- może tak napiszę - bo krótkie jest, ale to w niczym nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś