magdaszek 01.08.07, 09:38 nigdzie nie mozna kupić. Spacerówki owszem, ale gondolki sa nie do zdobycia. Co to sie porobiło?! czy tez macie z tym problem? A moze ktos zna sklep gdzie mozna je zdobyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariken zapytaj w familyshopie w wawie :) 01.08.07, 10:15 www.familyshop.com.pl/ kupiłam tam komplet, może mają jedną na zbyciu? joaska Odpowiedz Link Zgłoś
magdaszek dzieki mariken! 01.08.07, 17:41 niestety nie maja gondolek, własnie tam dzwoniłam. Maja byc w połowie sierpnia. Ale w któryms ze sklepów dowiedziałam sie, ze z ta połowa sierpnia to bujda (pan był tak miły, ze zadzownił specjalnie dla mnie do UK). Najprawdopodobniej beda mieć dopiero we wrzesniu :(. A to pech! a masz juz ten wózek w domu? Obejrzałas go juz i złozyłas? Odpowiedz Link Zgłoś
mariken :)) 01.08.07, 19:28 jeżdżę nim od grudnia i jest super :DD teraz już spacerówką, jest lekka, zwrotna - rewelacja po prostu. zamierzam teraz dokupić techno xlr, lecimy z młodą w październiku na wakacje i przyda się do samolotu. joaska Odpowiedz Link Zgłoś
magdaszek :) 02.08.07, 08:53 chyba sprowadze wózek z Niemiec albo z GB. Nie bede czekać az sie gondolki pojawia we wrzesniu, bo moga sie przecież nie pojawić. Mam termin na wrzesien i chce juz wszysto dopiać do konca. dzieki za komentarz o wózku. Mam nadzieje, że jeździ bez zarzutu. Zastanawia mnie tylko wielkosć gondloki. Czy jej gabaryty wystarcza na okres od wrzesnia do konca zimy? Pozdrawiam magda Odpowiedz Link Zgłoś
mariken wystarczą :) 02.08.07, 09:22 oczywiście jeszcze wiele zależy od dziecka - kalina była drobna, kiedy po 4 miesiącach przesadziłam ją do spacerówki w gondoli było jeszcze miejsce :)) gondola ma takie raczej standardowe wymiary :) joaska Odpowiedz Link Zgłoś
magdaszek Re: wystarczą :) 02.08.07, 12:19 oby. Moje dziecię bedzie musiało jeździć w gondoli przez 6 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: problemy z gondola do maclarena mx3 02.08.07, 12:58 moze tu sprobuj zapytac www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=184&products_id=1046 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaszek Re: problemy z gondola do maclarena mx3 04.08.07, 13:31 Obdzwoniłam juz wszystkie sklepy internetowe, wszedzie to samo: brak gondolek. Odpowiedz Link Zgłoś