dzagaaa 04.08.07, 15:15 JW. Bede bardzo wdzieczna za kazda opinie. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: Fotelik 9-18kg, jaki polecacie? 04.08.07, 15:34 Bezpieczny: www.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=424 Odpowiedz Link Zgłoś
hakaranda Re: Fotelik 9-18kg, jaki polecacie? 04.08.07, 20:55 ja polecam maxi cosi priori-rewelacyjny, bezpieczny, posiada wszelkie atesty, certyfikaty i spełania europejskie wymogi bezpieczeństwa, jestem z niego bardzo zadowolona, a po synku widze, że jest mu w nim wygodnie, tym bardziej,że mozna zmieniać pzoycje fotelika!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bud Re: Fotelik 9-18kg, jaki polecacie? 26.08.07, 19:11 z CZYSTYM SUMIENIE POLECAM cHICcO zENITH!!! Synek sam do niego wchodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
india78 Re: Fotelik 9-18kg, jaki polecacie? 27.08.07, 00:33 Najlepiej wybierz kilka fotelikow i przymierz je do auta. To bardzo wazne, bo w autach są rozne siedzenia. I umiesc w foteliku maluszka. Sprawdz, czy w pozycji "siedzącej" rzeczywiscie siedzi (a nie jest w pozycji półlezącej). Sprawdz w jaki sposob rozklada sie oparcie do lezenia. Gwiazdki w testach bezpieczenstwa tez są wazne. Polecam stronę: fotelik.info/ Ja mam fotelik Bebe Confort Iseos TT. Z regulowanymi bokami. To dosc wygodne zimą, jak dziecko jest w kurtce. Generalnie fajny fotelik ale nastepny kupię z systemem isofix. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik_swiata_dziecka Re: Fotelik 9-18kg, jaki polecacie? 27.08.07, 08:22 a ja za to nie polecam strony fotelik.info, często pojawiają się u nich jakieś dziwne wyniki testów, których w rzeczywistości nie można znaleźć na stronie żadnej z organizacji przeprowadzającej te testy. Fotelik.info nie jest miarodajny. Lepiej wejdź bezpośrednio na stronę ADAC, OEAMTC, AA Trust, TCS albo ANWB i tam poszukaj. Tam znajdziesz najdokładniejsze dane. Odpowiedz Link Zgłoś
india78 Re: Fotelik 9-18kg, jaki polecacie? 27.08.07, 13:08 Dobrze wiedziec. Dzieki za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
kajona Romer King TS Plus 28.08.07, 00:07 wlasnie zakupilismy, synek, odpukac, calkiem zadowolony, bardzo latwy montaz, wykonanie fotelika staranne, lepsze niz maxi cosi priori i priori xp (moze za wyj. rodz. i koloru materialu). wybor bardzo udany, godny polecenia. DZIEKI MAGIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Fotelik 9-18kg, jaki polecacie? 28.08.07, 11:22 przede wszystkim musi pasować do samochodu u nas np. odpadł Bebe Confort -za szeroki,za wysoki,syn go nienawidził teraz mamy Priori -rewelacja ,pasuje jak ulał i dziecko go uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
india78 Re: Fotelik 9-18kg, jaki polecacie? 28.08.07, 23:02 > u nas np. odpadł Bebe Confort -za szeroki,za wysoki,syn go > nienawidził Dlatego wlasnie nie polecam zakupow "wirtualnych". Tak jak pisalam wyzej. Dziecko trzeba przymierzyc do fotelika. A fotelik do samochodu Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś