novinka_78 14.09.07, 16:41 Czy może któraś z Was posiada w swoim użytkowaniu Buggstera lub Haucka Disneya i może mi go zaprezentować??? Będę baaaardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inkaa5 Re: Warszawianki- proszę o pomoc 15.09.07, 00:49 Buggsterki byly kiedyś w Świecie Dziecka na Towarowej. Może jeszcze są. Hauck ponoć bardzo awaryjny, kiedyś był o nim temat. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Re: Warszawianki- proszę o pomoc 16.09.07, 07:02 Byłam wczoraj, mają tylko Britaxy i Quinny, Buggsterków niestety nie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
koczkodak Re: Warszawianki- proszę o pomoc 15.09.07, 13:08 Jezeli chcesz moge pokazac ci swojego, w kolorze niebieskim napisz na eszblowska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 do Koczkodak 17.09.07, 08:58 Wysłałam maila na interię ale powiedziało mi, że taki adres nie istnieje :-( Sprawdź proszę czy nie "zjadłaś" jakiejś literki. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: Warszawianki- proszę o pomoc 15.09.07, 23:26 Jeżeli mieszkasz gdzieś w centrum lub rejon ochota, włochy - mogę pokazać Ci czerwonego Buggstera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 do Xixx 17.09.07, 08:59 Wysłałam maila na skrzynkę gazetową, zerknij proszę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 koczkodak, xixx 16.09.07, 07:03 Dziewczyny dzięki za odzew, skontaktuję się i może uda nam się umówić na prezentację. Mieszkam na Woli, dokładniej na Kole. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koczkodak Re: koczkodak, xixx 18.09.07, 12:54 oj sorry, oczywiscie powinno byc eszablowska@interia.pl ja ma natomiast problem z terkocacymi kolkami, czy ktos moze wiec co zrobic zeby tak okropnie nie terkotaly??? Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: koczkodak, xixx 18.09.07, 12:57 jakimi terkoczacymi kółkami? u mnie chyba nic takiego nie ma. ja tez mam buggstera, co prawda mieszkam w Piasecznie, ale jakby co tez chętnie się spotkam Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: koczkodak, xixx 18.09.07, 15:34 Jeśli chodzi ci o tylne kółka to sprawdź hamulec. Jeśli ta wajha od hamulca nie jest ma maxa podniesiona/opuszczona - teraz nie pamietam bo buggstera w domu nie mam - to takie kulki, które blokują koła nie są schowane do końca i to one tak turkoczą. Można to też wyregulowac odrobine ta linką od hamulca. Odpowiedz Link Zgłoś
koczkodak Re: betty1234 20.09.07, 15:26 no wlasnie tylne kolka terkocza jak maszynka, i doprowadzaja mnie do szalu. gmeralam przy hamulcu, jest lepiej do czasu, az nie podjade pod kraweznik albo na inna tzw. nierownosc terenu - i wtedy znowu zaczynaja terkotac. tak, jakby cos sie obluzowywalo. co mam zrobic z tymi linkami - poluzowac je czy naciagnac???? dzieki za podpowiedz ewa Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: betty1234 20.09.07, 19:02 Ja naciagałam w kierunku środka - czyli do hamulca, tak żeby te kulki nie pukały o kółko Odpowiedz Link Zgłoś
emilka74 Re: betty1234 20.09.07, 19:37 U mnie turkoczą jeśli nie do końca odblokuję hamulec. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 koczkodak, xixx- DZIĘKI 21.09.07, 10:26 Dziewczyny dzięki za chęć zaprezentowania nam swoich buggsterków. Zdecydowaliśmy jednak, po przeczytaniu kilku opinii, że to jeszcze za wcześnie dla naszej Ali na niego (ma dopiero skończone 7 m-cy) i póki co kupimy PP Pliko P3 a na wiosnę/lato pomyślimy znowu o Buggsterze, bo kusi, oj kusi :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś