anna-bw1 27.09.07, 22:52 www.chicco.com/trio4me/trio4me.asp Widziałyście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edik77 Re: Nowy Chicco 4 me 28.09.07, 00:30 Co prawda wzornictwo chicco nigdy mi się nie podobało, ale ten jest fajowy chociażby ze względu na możliwość montowania siedziska przodem do mamy :), wygląd jednak dość przeciętny. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Nowy Chicco 4 me 28.09.07, 22:04 Jest już w sprzedaży na Allegro www.allegro.pl/item249399077_chicco_for_me_juz_dla_noworodkow_nowosc_2008.html Podoba mi się , chociaż mógłby ważyć nieco mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: Nowy Chicco 4 me 29.09.07, 09:55 kilka dni temu na allegro widziałam nie podoba mi sie tylko budka, gdy dziecko siedzi tyłem do mamy, dość dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Nowy Chicco 4 me 29.09.07, 09:58 Bardzo mi się podoba, składanie jedną ręką, przekładane siedzisko i ten łącznik na rączki, waga tylko trochę za duża ale reszta super. Odpowiedz Link Zgłoś
helginia widziałam w realu 29.09.07, 13:58 i moje wrazenia nie najlepsze. ciężki i beznadziejna budka a raczej daszek. bardzo głośna i w ogole nie chroni dziecka, a po przelozeniu siedziska przodem do mamy to w ogole jakies nieporozumienie. Jak siedzisko jest przodem do mamy to nie mozna zamontowac pałąka. wózek dość drogi (ok. 230 euro) i poza wagą uważam, ze dyskwalifikuje go ta pseudo budka, a szkoda, bo pomysł fajny. i kolor widziałam super: czarno w białe maziaki. Odpowiedz Link Zgłoś