anna-bw1 28.09.07, 23:26 Z informacji wynika, ze nowy wózek bedzie dostępny w grudniu. Ciekawe czy to produkt tylko na USA czy też na Europę. baby411.typepad.com/babybargains/2007/09/first-look-pere.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lynnl Re: Peg Perego Skate jak Bugaboo - moze być cieka 29.09.07, 23:00 Komentarze sa b. entuzjastcyzne. Rzeczywiscie moze wyprzec bugaboo z pozycji lidera, oniewaz pp ma zawierac w cenie sporo gadzetow jak np kubek cenie, czego nie robi bugaboo. Waga jest podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Peg Perego Skate jak Bugaboo - moze być cieka 30.09.07, 01:15 Znalazłam troszkę więcej jego zdjęć i szczerze to tak jak pisał ktoś w tych komentarzach na stronie ze zdjęciami wyżej nie wiem czemu ma być to konkurencja dla bugaboo. Uważam, że to zupełnie inny wózek. W ostatnim czasie pojawiło się bardzo dużo różnych wózków wzorowanych na bugaboo. Ten może byc fajny ale bugaboo absolutnie mi nie przypomina. www2.imgshare.eu/i/CQm55898.jpg www2.imgshare.eu/i/LFE55974.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Peg Perego Skate jak Bugaboo - moze być cieka 30.09.07, 01:23 Tu jeszcze kilka zdjęć z innymi kolorkami tapicerek: babychic101.blogspot.com/2007/09/peg-perego-skate.html Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Peg Perego Skate jak Bugaboo - moze być cieka 30.09.07, 09:27 Dla mnie stelaż nie jest podobny, jedynie budka ma taki sam kształt jak w bugaboo i pałąk ciekawe czy w gondoli on jets na stałe czy mozna go odpiąć. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Peg Perego Skate jak Bugaboo - moze być cieka 08.10.07, 11:13 Mi się podoba, najbardZiej te zielone i czerwone kółeczka. Ciekawe ile wazy. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-bw1 Jestem zawiedziona 07.10.07, 21:56 Ta koncepcja gondoli i spacerówki w jednym zupełnie mi się nie podoba. Na stronie nie ma nawet wagi . www.skate-pegperego.com Odpowiedz Link Zgłoś
magia Mnie sie podoba. 08.10.07, 10:58 Tylko trzebaby zbaczyc jak ta gondola jako spacerowka sie sprawdza, bo do tej pory gondolo-spacerowki zazwyczaj byly dobrymi, obszernymi gondolami ale fatalnymi spacerowkami-siedziskami. Mnie sie najbardziej potoba, ze PP zostawilo swoj patent z szelkami. Tych niekrepujacych szele zazwyczaj mi najbardziej brakuje w innych wozkach. Moznaby sie jeszcze do kolorystyki przyczepic, ale da sie cos wybrac, zielen mi sie bardzo podoba. Ogolnie nie jest zle na pierwszy rzut okiem. Odpowiedz Link Zgłoś