asiamad 09.10.07, 23:00 cześć ratujcie mój coceco solar się rozpadł,może ktos ma jakąs parasolkę lub inną tanią spacerówką,pozdrawiam asia z krakowa.604139740. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bycwdoma Re: wózek potrzebny od zaraz 11.10.07, 09:47 Ja mam tanią spacerówkę na sprzedaż,to znaczy w ogóle jest to wózeczek głęboki + spacerowy ale wystarczy wyjąć ze środka gondolę.Za 55 zł w komplecie,lub mogę sprzedać samą spacerówkę za 48.50 zł.Ja nie mam co zrobić z tym wózkiem,dziecko dostało już nowy leciutki wózeczek a tego albo do grudnia sprzedam albo nie wiem,zostanie w starym mieszkaniu po prostu Tutaj jest link do aukcji: www.allegro.pl/item251738682_wozek_gleboki_spacerowy_nosidelko_lodz.html Są zdjęcia,można zobaczyć jak wygląda ta spacerówka a reszta jak w opisie Odpowiedz Link Zgłoś
olamaj29 Re: wózek potrzebny od zaraz 12.10.07, 13:58 Czesc mam do sprzedania spacerowke Graco jest calkowicie sprawna,rozklada sie do lezenia .Ja tez jestem z Krakowa. Cena 120 zl Odpowiedz Link Zgłoś
asiamad Re: wózek potrzebny od zaraz 12.10.07, 20:51 dzieki jak możemy się umówić chetnie kupie tę spacerówke graco może w przyszły tygodniu mogłybyśmy się umówić bo siedzę na opiece bo mały chory,podaj jakiś telefon to się umówimy.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olamaj29 Re: wózek potrzebny od zaraz 13.10.07, 22:00 moj adres e mail napisz a podam ci namiary na mnie Odpowiedz Link Zgłoś