kamapyp 19.11.07, 13:17 Czy używacie okrycia na nogi do wózka dla 1,5 - 2 latków? Czy raczej jest zbędne? Zastanawiam się nad tym bo nie wiem czy lepiej kupić wózek tańszy ale bez okrycia, czy droższy z okryciem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania2613 Re: okrycie na nogi 19.11.07, 13:22 moja skonczyla niedawno rok,zastanawialam sie czy dokupic takie okrycie,ale doszlam do wniosku,ze nie potzrebne jest,jak jest zimno ta spacery nie sa dlugie i zawsze mozna przykryc kocem Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: okrycie na nogi 19.11.07, 13:34 moja córka jest taka, że koc zaraz zrzuca, więc jesli okrycie to tylko takie mocowane na rzepy albo zatrzaski. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: okrycie na nogi 19.11.07, 13:35 zależy od temperamentu dziecka i długości spacerów. jeśli chodzisz na długie spacery gdzie wieje to pewnie sie przyda. ALe moja roczna córka ostatnio wcale nie chce jeździc w wózku tylko chodzic sama :) także okrycie tylko by nam przeszkadzało... Ale ja mam takie okrycie-śpiworek i uzywam juz teraz spodniej jego części. Tzn przyczepiłam spodnią część śiworka do siedziska wózka aby córce było cieplej w plecy jak siedzi w wózku. I tak sobie jeździmy wózkiem wyściełanym kawałkiem śpiworka :) Wierzchniej części użyłam na razie raz jak mi dziecko usnęłó na scpacerze ale to sie ostatnio rzadko zdarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: okrycie na nogi 19.11.07, 15:19 Ja też wolę śpiworek, w tym roku już nie będziemy używać ale poprzednią zimę kiedy Oliwka miałą prawie dwa latka używałam materacyka od spiworka aby było jej cieplej a jak zasnęła to dopinałam górną część, okrycie jest mniej praktyczne bo podwiewa od dołu, jedyne naprawdę super okrycia na nogi produkuje Peg Perego do swoich wózków przypinane na suwak wokół podnóżka, wtedy tworzy się coś jak śpiworek. Odpowiedz Link Zgłoś