anusiamilusia 23.11.07, 22:29 Czy miała któraś z Was do czynienia z tym wózkiem? Czy nadaje się dla 14 miesięczniaka? Jakie ma wady? Proszę o pomoc. Pozdrawiam. www.allegro.pl/item270558278_spacerowka_shopper_6_ocieplacz_folia_hauck_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola33333 Re: Hauck shopper 6 24.01.08, 01:41 stary post, ale odpowiem, moze sie jeszcze komus przyda. Mam ten wozek od niedawna. Kupilam na niemieckim odpowiedniku allegro za ok 50 eur (wliczajac dostawe) nowy (w troche innej kolorystyce) cena wydaje sie ok. Generalnie to uwazam, ze spacerowki wszystkie sa raczej do kitu jesli chodzi o jakosc prowadzenia ale z tym modelem da sie zyc. Uzywam tego wozka do miasta na zakupy. Na spacery uzywam duzego grzmota (Hartan skater) ktorego sie lepiej prowadzi, ale jest nieporeczny w transporcie samochodem. wady Haucka: 1) dosc ciezko wjezdza sie na kraweznik ale mozna sie przyzwyczaic, (mozna sobie butem pomoc) 2) raczka moglaby by dluzsza to prowadziloby sie wygodniej a tak to prowadzacy czasami kopie butami w wozek, to denerwujace ale mozna wytrzymac. Olbrzymem nie jestem: 167 cm. Wozek raczej na krotkie trasy, ale za cene 50 Eur to nie mozna za duzo wymagac, generalnie jestem zadowolona. Daje sie prowadzic jedna reka, jest dosc stabilny i w miare starannie wykonczony. Duzy kosz na zakupy, choc obiciazenie w instrukcji tylko do 3 kg, a calego wozka z dzieckiem to tylko do 15 kg. Nieduzo, ale wozek robi dosc stabilne wrazenie, wydaje mi sie, ze pare kg wiecej nie byloby problemem. Wiecej jakis szczegolnych wad nie widze. Cora wydaje sie byc zadowolona, ma prawie 12 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz1978 Re: Hauck shopper 6 28.02.08, 22:09 ola - fajnei ze sie wypowiedzialas. Ja kupilam nowiutkiego Haucka Shoppera za 200zl na Allegro i czekam do wiosny zeby mojego synka przesadzic z MUTSY wlasnie do tego wozka - mam nadzieje ze bedzie troche lzej mi go wpychac na podjazd, bo z obecnym wozkiem jest tragedia - zwlaszcza jak mam zakupy... Odpowiedz Link Zgłoś