aguch31 04.12.07, 22:25 Graco mosaic czy peg perego pliko? Jako lekka, a jednocześnie wygodna spacerówka dla 8-mio miesięcznej córeczki.Proszę o radę użytkowniczki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: mosaic czy pp pliko 04.12.07, 22:27 Moisac nie polecam.Małe siedzisko,krótki podnóżek i koła trochę szybko się niszczą. Zdecydowanie lepsze pliko. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: mosaic czy pp pliko 05.12.07, 12:01 Jeśli cena nie ma dla Ciebie znaczenia to zdecydowanie lepsze Peg Perego. Ja dla 8 miesięcznej córki kupiłam Maclarena Techno - jestem zadowolona. Oczywiście wszystko też zależy od tego czy chcesz tego wóżka uzywac codziennie i jako jedynego czy tylko sporadycznie, na krótkie wypady. Bo jeśli sporadycznie to ja bym niekoniecznie kupowała drogi i niezawodny ale cos tańszego (np. właśnie ten Graco) bo myślę że używając go od czasu do czasu nie zauważysz jego usterek. Ale jeśli wózka trzeba uzywac codziennie to jestem zdania że warto dołożyc i kupic droższy i bardziej niezawodny. Ja kupiłam Maclarena właśnie dlatego - używamy od sierpnia codziennie i nie ma praktycznie żadnych śladów uzytkowania nie mówiąc juz o jakichkolwiek usterkach. Z tańszych aczkolwiek solidnych wózków warto jeszcze zwrócic uwagę na Chicco Ct04. Odpowiedz Link Zgłoś
aguch31 Re: mosaic czy pp pliko 05.12.07, 19:25 Dzięki kobietki. Od początku prowadził Wasz typ, ale moisac jakoś urzekł mnie wiualnie (choć nie widziałam na żywo).Wózek niby ma bć lekką alternatywą wobec "wygodnej" spacerówki na pompowanch kołach, którą szczęśliwie posiadamy, ale nawet jeśli nie ma służyć jako wózek podstawowy dzidzi ma być wygodnie. Chociaż pewnie okaże się, że zPP kręgosłupowi jakby lepiej i wcześniej czy później obrazimy się na dotychczasowego mercedesa :)Jedyne co mnie przeraża w tych lekkich wózkach to właśnie te małe i w mojej opini klekoczące koła (nawet w modelach z wższej półki). No, ale może się przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś