mela-blonda 27.01.08, 00:10 Do jakiego lekkiego stelaża wpina się fotelik Maxi-Cosi? Pewnie w większości przypadków przez adaptery? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.toli Re: stelaż - fotelik Maxi-Cosi 27.01.08, 04:02 poszukaj w wyszukiwarce - sama jakis czas temu zadalam akie pytanie, dziewczyny podały całą lstę. ja uzywam ze stokke :) mela-blonda napisała: > Do jakiego lekkiego stelaża wpina się fotelik Maxi-Cosi? > Pewnie w większości przypadków przez adaptery? Odpowiedz Link Zgłoś
mela-blonda Re: stelaż - fotelik Maxi-Cosi 27.01.08, 12:53 Jest, dosyć słabo rozwinięty. Mnie jednak chodzi o lekkie, a nie wszystkie stelaże. Mutsy jest raczej ciężki... Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: quinny 16.02.08, 13:54 do stokke pasuje fotelik maxi cosi?????czyli mozna kupic tylko spacerowke i bedzie pasowal????a sprzedaja tylko spacerowki? helppppppp Odpowiedz Link Zgłoś
stokke Re: quinny 17.02.08, 19:14 Wózek Xplory dostępny jest w 2 wariantach: Complete (gondola+spacerówka) lub Basic (spacerówka). Dodatkowo musisz dokupić adaptory umożliwiające zamocowanie fotelika Maxi Cosi Cabrio. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: stelaż - fotelik Maxi-Cosi 16.02.08, 16:12 do Zappa na pewno, wczoraj zakladalam do mojego nowego zappa. a zaklada sie dziecinnie prosto ! Odpowiedz Link Zgłoś
kinder0610 Re: stelaż - fotelik Maxi-Cosi 19.02.08, 15:07 do quinny speedi sx za pomocą adapterów - dziecinnie proste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: stelaż - fotelik Maxi-Cosi 19.02.08, 15:51 buggster, trzeba tylko kupic adaptery na ebay'u za ok 15 euro Odpowiedz Link Zgłoś