mieszkowamama 28.01.08, 13:11 Ktoś zna ten wózek? W necie nie mogę nic nt. znaleźć (oprócz strony sklepu Kiddie), a bardzo mi się spodobał ten wózek. kiddie.pl/_.php?md=products&id_c=1_94 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: Top Mark Travel 28.01.08, 21:44 baaaardzo podobne jak nie identyczne-inaczej się nazywa, i tańsze:) www.allegro.pl/item304647417_absolutny_hit_baby_smile_axel_wysylka0zl_nowos.html Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Top Mark Travel 28.01.08, 22:13 nie wierzę w tą wagę. Albo jeśli to prawda to jakość jest niżej niż kiepska. Po prostu chcąc zrobić wózek takiej wielkości, z tak dużymi kołami i o takiej wadze trzeba użyć najlepszej jakości materiałów. A tego za 800 zł zrobić się nie da. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Top Mark Travel 29.01.08, 11:36 Widziałam tego Axla na alegrusie, ale nie na żywca. Może, Pstra, masz rację, ale myśl o wywaleniu 2 tysi na wózek mnie przeraża :/ Tak czy inaczej, ogromne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Top Mark Travel 29.01.08, 12:55 wiesz, po prostu nie wierzę żeby taka była prawda więc po co wydawac jakiekolwiek pieniądze i byc rozczarowanym? Wszystkie wózki, które ważą w okolicach 10 kg w wersji gondolowej sa drogie i producenci wykorzystuja ta wagę do ich reklamy. Tak jest np z Bugaboo, Jane Nomad, czy Maclarenem mx3. No i pisałysmy tu juz z dziewczynami na forum o prawie powszechnej praktyce sprzedawców pisania wagi wózka bez kół, daszka, pokrowca na nogi i innych praktycznie niezbędnych elementów :) często jest podawana waga samego stelaża, jak np. przy Jane Nomad. Pisza że waży 6.5 kg a to jest waga stelaża... Cały wózek tez cężki nie jest no ale jednak nie jest to 6,5. Więc tu podejrzewam że tez podają bez kół albo po prostu kłamią. Odpowiedz Link Zgłoś