Dodaj do ulubionych

chwale sie - przyjechal moj limitowany buggster :)

06.03.08, 13:51
babeczka ze sklepu w Austrii sie pomylila i przyslala mi kolor crash rot - a
ja chcialam paisley rot
na szczescie obylo sie bez problemu - wyslala od razu moj prawidlowy, a po ten
"zly" wyslala kuriera - wszystko na jej koszt
na razie jazda probna po domu byla - Stelli sie podoba :)

img177.imageshack.us/img177/487/cimg4101ya6.jpg
img150.imageshack.us/img150/2412/cimg4103ca0.jpg
img91.imageshack.us/img91/7281/cimg4104vc7.jpg
img156.imageshack.us/img156/6522/cimg4106os9.jpg
img150.imageshack.us/img150/9316/cimg4108ma7.jpg
Obserwuj wątek
    • emilka74 Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 06.03.08, 14:08
      Bardzo fajny i stelaz i tapicerka i córeczka:)
    • betty1234 Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 06.03.08, 14:11
      Ale fajny ten kolorej jednak to co najbardziej mi się w tej wersji
      podoba to ten czarny stelaż.
      A napisz mi proszę czy ten materiał tapicerki jest taki sam jak w
      tym czerwonym?
      • ninotshka Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 06.03.08, 14:19
        wlasnie mnie tez ujal ten czarny stelaz :D moze bedzie mniej widac zuzycie (mam
        jeszcze teutonie spirita s3 i starsznie widac zarysowania choc wozek niejest
        mocno uzywany)

a ten czerwony to mysle ze jest bardziej nasycony od tamtego. tamten bym
        okreslila jako wesola czerwien, a ten ma bardziej kolor wina ? no bardziej
        nasycony - a moze to zludzenie przez te ciemne wywijasy?

w kazdym badz razie jestem megazadowolona z zakupu :)
    • bea.b9 Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 06.03.08, 15:22
      mozesz podac link do sklepu? pełną nazwę wózka? czy występuję z gondolą? i cenę?
      • ninotshka Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 06.03.08, 15:43
        link do sklepu - sklep na ebayu (ja nie kupowalam przez ebay - wyslalam tylko
        maila z zamowieniem)
        kinderwagenshop.info/
        link do aukcji z moim wozkiem (ale nie mam pojecia cczy robia w tym limitowanym
        kolorze gondole)
        cgi.ebay.at/TFK-Buggster-S-Limited-NEU-inkl-Fussraste-u-Federung_W0QQitemZ170189423227QQihZ007QQcategoryZ15470QQcmdZViewItem
        a tu linki do innych kolorow i te na pewno sa z gondolami
        cgi.ebay.at/Buggster-TFK-trendiger-Buggy-auch-mit-Babywanne_W0QQitemZ180204812213QQihZ008QQcategoryZ15470QQcmdZViewItem
        cgi.ebay.at/Buggster-TFK-trendiger-Buggy-auch-mit-Babywanne_W0QQitemZ170186718479QQihZ007QQcategoryZ15470QQcmdZViewItem
        wozek kosztowal: 234,90 euro - policzyl mi bank po 3.666 zł plus 19 euro
        wysylka, plus 105 zl za przelew zagraniczny (a teraz juz wiem ze moglabym miec
        przelew za grosze z banku kumpeli, ale juz po ptokach)
        • ninotshka Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 06.03.08, 15:45
          aa juz chyba kapuje - gondole dokupujesz osobno
          cgi.ebay.at/Quickfix-Quick-Fix-Babywanne-TFK-Trends-for-Kids_W0QQitemZ180210915981QQihZ008QQcategoryZ124318QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem
          albo gondolo-fotelik
          cgi.ebay.at/TFK-Cargo-Babywanne-Babyschale-0-in-Einem-NEUHEIT_W0QQitemZ180195903631QQihZ008QQcategoryZ156683QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQ_trksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem
          • domina17 śliczny!!! :-)) 06.03.08, 22:04
            śliczny!!! :-)) Bardzo mi się podoba. Super wózio.
    • kimad Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 10.03.08, 22:56
      Napisz prosze jak wyglada sprawa gwarancji w tym sklepie, zamierzam zakupic buggsterka i nie wiem czy czekac az beda w kaliszu czy zamowic w necie...
      Pozdrawiam
      • orissa Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 10.03.08, 23:10
        W Kaliszu mają być około 20 marca. Już nie mogę się doczekać :-)
        • pinik Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 10.03.08, 23:13
          Mam do sprzedania czerwonego buggsterka na nowym stelazu (mialam dwa
          i wymienialam sobie tylko tapicerke, a stelaza jednego uzywalam).

Zainteresowanych prosze o maile na kurop000@hotmail.com
          • orissa Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 10.03.08, 23:25
            pinik napisała:

> Mam do sprzedania czerwonego buggsterka na nowym stelazu (mialam dwa
            > i wymienialam sobie tylko tapicerke, a stelaza jednego uzywalam).
            >
            > Zainteresowanych prosze o maile na kurop000@hotmail.com
            >

Ale to nie jest model z podnóżkiem?
            • pinik Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 10.03.08, 23:35
              Nie, nei jest.
              • domina17 Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 11.03.08, 06:58
                dziewczyny ile waży BUGGSTER??? i o co chodzi z tym podnóżkiem???
                • orissa Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 11.03.08, 10:12
                  domina17 napisała:

> dziewczyny ile waży BUGGSTER??? i o co chodzi z tym podnóżkiem???

Waga spacerówki: 6,95 kg
                  Wymiary stelaża po złożeniu: 103x35x25

W starszej wersji wózek ten nie ma podnóżka, zdjęcie:
                  www.babynet.pl/pokaz_produkt.php?idprod=655
                  W linkach do zdjęć, które wkleiła Ninotshka widać nad przednim kółkiem taką
                  czarną płytkę - podnóżek na nóżki dla starszego dziecka.
                  Podnóżki są w tegorocznej kolekcji wózka.
                  • pinik Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 11.03.08, 10:34
                    Nie do konca sie to zgadza! Podnozki sa w buggsterze S, ktory
                    wyszedl teraz w tym roku. Normalny Buggster (bez S) takze z tego
                    roku podnozka jak i resorow (ktorych sie wogole nie odczuwa!) nie
                    ma.
                    Buggster S jest drozszy wyjsciowo.
                    Do normalnego buggstera mozna podnozek dokupic.
                    • polcia_uk Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 12.03.08, 13:43
                      a czy ktos moze mi powiedziec jak wyglada amortyzacja w takim
                      wozeczku i czy rozklada sie na plasko... szukam idealu dla
                      niemowlaka;)
                      • pinik Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 12.03.08, 13:48
                        Amortyzacje ma tylko wersja S i ta limitowana (we wzorek). Ale jest
                        ona zupelnie nikla. Podnozek sie nie podnosi. Dla niemowlaka to to
                        nie jest super wozek (choc mozna kupic gondolke i wtedy, jak cie
                        moge). Jak na parasolke to ma super kolka: duze, szerokie, z
                        poduszkami powietrznymi i chyba nawet na lozyskach.

Wg mnie spacerowki mozna juz tak od pol roku uzyc (moje dzieci
                        baaaaaaaaardzo nie chcialy lezec na plasko)=.
    • ninotshka Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 12.03.08, 14:43
      gwarancja jest taka ze niestety w PL jej nie uznaja
      w razie gdyby sie cos dzialo tfu tfu to wysylasz do sklepu. albo na ich koszt
      albo oni zwracaja za kuriera

co do wozenia niemowlakow - w instrukcji wyraznie napisane ze nie jest to wozek
      dla dzieci ponizej 6 mcy

amortyzacji jeszcze nie sprawdzalam na dworze, bo jezdzilismy tylko po centrum
      handlowym jak narazie
      • kinder0610 Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 12.03.08, 16:28
        Ja mam Buggstera S z 2008 r. z podnóżkiem - to jest rzeczywiście
        taka plastikowa płytka.
    • ninotshka wozek przetestowany 26.03.08, 22:48
      wzdluz i wszerz :)
      na roznych nawierzchniach - od plaskich pieknych chodniczkow po niezle wertepy :)
      trzeba pamietac tylko o podbijaniu (jestem nauczona do teutonii) ale juz mi tak
      weszlo w krew ze nawet nie zauwazam jakichs specjalnych trudnosci w prowadzeniu
      wozek byl testowany przez rozne osoby - Babcie, Ciocie i tak dalej :) nikt nie
      mial zastrzezen
      balam sie ze moze bedzie ktos kopac w stelaz ale nic takiego sie nie dzieje.
      wozek jest lekki - moge wziac go zlozonego w jedna reke, a na drugiej trzymac
      dziecko
      Stella spala juz w nim nie raz i pozycja nie do konca na plasko, plus brak
      regulowanego podnozka wogle jej nie przeszkadza

wszystkim niezdecydowanym POLECAM :)
      • aurinko Re: wozek przetestowany 26.03.08, 23:32
        Ja dołączę opinię za parę dni, dotychczas miałam możliwość jedynie przejechania
        się kilka razy pożyczonym Buggsterem.
      • sonka3 Re: wozek przetestowany 27.03.08, 12:26
        CZy buggster w wyposażeniu ma folie przeciwdeszczową?
        • sylki nie ma 27.03.08, 12:32
          orginalna podobno kosztuje 70 zł
          • aurinko Re: nie ma 27.03.08, 14:02
            Oryginalną folię można kupić osobno, tania nie jest ale warto!
    • sonka3 Re: chwale sie - przyjechal moj limitowany buggst 03.04.08, 11:42
      Czy spotkałyście się gdzieś ze śpiworkiem do koloru Paisley Rot i
      wiecie jakiej są wielkości oraz czy przydaje się ochrona
      przeciwsłoneczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka