flying_moniczkaa 09.03.08, 20:14 Zastanawiam sie nad zakupem wozka z fotelikiem. Czy ktos posiada wozek OMEGA firmy HEBART? Prosze o opinie. Gdyż jest w ciekawej cenie 860 zlotych z fotelikiem. www.hebart.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
variuss Re: HEBART OMEGA z fotelikiem 10.07.08, 09:03 Podnoszę, bo też jestem ciekawa opinii na temat tego wózka. hebart.com.pl/index.php?id=produkt&lang=pl&numer=1 Odpowiedz Link Zgłoś
olek771 Re: HEBART OMEGA z fotelikiem 10.07.08, 16:16 To ja się też dopisuję z takim samym pytaniem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
variuss Re: HEBART OMEGA z fotelikiem 11.07.08, 09:13 znalazłam 1 opinię na innym forum: www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/omega-firmy-hebart-16919/ Odpowiedz Link Zgłoś
kattra_a Re: HEBART OMEGA z fotelikiem 11.07.08, 09:41 Ja mam ten wózek ale bez fotelika. NA razie uzywam samej gondoli. To co mi sie nie spodobalo: gondola stosunkowo mała, może być problem ze zmieszczeniem się w zimie, po miesiącu użytkowania koła zaczęły piszczeć, dodatkowo amortyzacja na przednich kołach mogłaby być lepsza. Nie mogłam patzreć jak moje nowonarodzone dziecię sie telepie na kostce brukowej:/ Ale trzeba się liczyć z tym, że amortyzacja to na pewno lepsza jest w "czołgach" (jedna z forumowiczek nazwała tak te wielkie, ciężkie wózki). Waży na pewno więcej niż te 11 kg (tak jest w ulotce napisane). Zwróćcie uwagę czy się zmieści do bagażnika. Zajmuje trochę więcej miejsca niż zwykły, prosty "czołg". My mamy citroena ZX i musimy zdejmować jedno koło, żeby zamknąć bagażnik. Mimo tych wad jestem generalnie zadowolona. Leciutko sie prowadzi i skręca. Jedną ręką pcham wózek a drugą trzymam starszaka. No i robię furore na podwórku. Jest w szaro-różowe kwiaty:) Odpowiedz Link Zgłoś