picipolojasfasola 10.03.08, 18:08 Do zainteresowanych- na bobowozki oprócz trójkołowego Fyna pojawił się dziś czterokołowy!Ale nadal nie ma nikogo kto go ma albo widział... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
animkaa Re: Jedo Fyn 12.03.08, 17:58 Ja go dziś widziałam - w obu wersjach - 3 i 4-kołową. Przyznam szczerze, że wygląda nieźle i nawet fajnie się prowadzi. Wprawdzie brakuje mu tej miękkości, którą mają wózki klasyczne (te na paskach czy wahaczach), ale nie jest bardzo twardy. Dość dobrze amortyzuje. Dla mnie to zupełnie inne rozwiązanie niż jestem przyzwyczajona (przy pierwszym dziecku klasyczna Marita z Roana) i komfort prowadzenia przy skrętnych przednich kołach jest zdecydowanie większy :) Sprzedawca w sklepie powiedział, że jest to niemal to samo co Bolder z Implastu, przy czym Bolder to porażka a do Jedo ma sentyment i wie z doświadczenia, że ich wózki są gone polecenia. Niemniej jego żona dla drugiego dziecka wybrała sobie (już przyszłościowo) X-landera XA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
picipolojasfasola Re: Jedo Fyn 13.03.08, 15:16 Dzięki za informację.Bardzo zależy mi na amortyzacji ( jazda po nierównych chodnikach ).Ciekawa jestem ... Podobają mi się trójkołowce, chociaż przy pierwszym dziecku twierdziłam, że nigdy "taczki" nie kupię... Odpowiedz Link Zgłoś
lilijka28 Re: Jedo Fyn 14.03.08, 19:49 a w jakim sklepie go widziałas dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś