fairycharlotte 28.03.08, 19:40 Jak w temacie: ktoras z Was latała z tym wozkiem samolotem? Jest to mozliwe? Jak to w praktyce wygladalo? Mam od niedawna XLR i wolalabym nie kupowac kolejnego wozka z okazji lotu na wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Samolotem z Mac.Techno XLR? Ktos latał? 28.03.08, 21:58 Nie bardzo rozumiem, z czym ma byc problem??? Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte Re: Samolotem z Mac.Techno XLR? Ktos latał? 28.03.08, 23:02 Problem taki, że to dosc duży wózek w porownaniu do malenkich parasolek.... Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Samolotem z Mac.Techno XLR? Ktos latał? 28.03.08, 23:10 Duzy??? NO co ty! To parasolka! Przeciez latac mozna takze z normalnymi wielofunkcyjnymi wozkami tez (przynajmniej do tej pory nie slyszalam, zeby nie, a sporo latam i znajomi tez). Ostatnio lecac na malte ja mialam Buggstera (nie mniejszy od techno),a moja kolezanka wielkie mutsy i jeszcze bylo kilka mam z wozkami. Wszystkie do samolotu zabrano (tzn nie do kabiny, tylko to zawsze z bagazami laduja). Odpowiedz Link Zgłoś
jahns Re: Samolotem z Mac.Techno XLR? Ktos latał? 29.03.08, 10:07 teraz mam four seasons, i latam czesto, oczywscie, ze to zaden proble, wozek wcale nie jest duzy!!! reszta zabieraja kazdy, wczesniej zabierali mi bez zadnego gadania, duzego Mikado, z gondola i fotelikiem. Ze swojej strony polecam torbe na Maclarena, bo z wozkami sie wcale nie cackaja, czesto brudza czy uszkadzaja, a torba jednak chroni. o taka torbe mam na mysli, www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_202_10751_-1__57452_10001_ ja w four seasons mialam ja na wyposazeniu, i bardzo sobie chwale Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte Re: Samolotem z Mac.Techno XLR? Ktos latał? 29.03.08, 14:08 Dzieki dziewczyny, to juz mi lżej na duchu :) Torbe na maclarena mam :) Ale jak to jest, podaje sie te wozki obsłudze przy wejsciu do samolotu? Czy musza jechac na tasmie razem z bagażami? Odpowiedz Link Zgłoś
franc1804 Re: Samolotem z Mac.Techno XLR? Ktos latał? 29.03.08, 20:31 podaje się obsłudze przy wejściu do samolotu Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 do jahns 02.04.08, 19:44 Szykuję się do kupna maca 4 seasons, ale oczywiście nie widziałam go na żywo i zastanawiam się, jakie ma koła - plastikowe czy piankowe, i czy da się w nim naciągnąc budkę do przodu jak np. w quescie czy xt. Będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś
mariken :) 29.03.08, 21:43 ja, na trasie polska-holandia. wózek (bez torby, bo uciekający 10miesięczniak nie pozwoliłby mi na spokojne wyjęcie wózka z torby) oddawałam przy schodach, po wylądowaniu musiałam tylko powiedzieć który to mój wózek (leciały mutsy, quinny, bugaboo i parasolki, wszystkie w luku). ogólnie bez jednej rysy, bez problemów :). a tak btw, nie studiowałaś we wrocławiu przypadkiem? a. Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte Re: :) 29.03.08, 22:19 Dziekuję :) Mariken - tak - mamy wspólną znajomą :) wspominała mi o Tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
mariken :))))) 31.03.08, 17:03 ech, ta kuźnicza ;)))) pozdrowionka! joaska z kaliną Odpowiedz Link Zgłoś