flicek 31.03.08, 20:37 Chciałabym zobaczyć Buggstera na żywo. Może mogłabym u którejś? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: POZNANIANKI z Buggsterem 01.04.08, 15:03 Ja niestety w Poznaniu pokazać Buggstera nie mogę, jedynie w Gdańsku, Bydgoszczy, Toruniu, Warszawie i Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
flicek Re: POZNANIANKI z Buggsterem 07.04.08, 12:31 Jakby co to będę miała już za niedługo własnego buggstera i mogę komuś pokazać :) Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: POZNANIANKI z Buggsterem 07.04.08, 12:44 flicek napisała: > Jakby co to będę miała już za niedługo własnego buggstera i mogę komuś pokazać > :) Zdecydowałaś się?:-) Gratuluję! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
flicek Re: POZNANIANKI z Buggsterem 07.04.08, 13:00 Noooooooo :) Oliwkowy będę mieć, udało mi się, bo było dosłownie kilka sztuk w Kaliszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 oo super, daj proszę cynk 07.04.08, 16:12 jak już go będziesz miała, bo strasznie mnie intryguje ten wózek. Jak podbijanie będzie ok to sama chętnie też go kupię :) Odpowiedz Link Zgłoś