Dodaj do ulubionych

bebe confort viva,espiro active czy inglesina trip

27.04.08, 11:43
waham się pomiędzy tymi trzema wózkami dla rocznego dziecka (jako drugi
wózek-na wyjazdy)
przymierzałam do vivy i active, a inglesiny nie widziałam na żywo, ale podoba
mi się z opisu. no i nie wiem co wybrać.
viva jest fajna, ale ma dziwne zapięcie i nie ma ochraniacza na nóżki. znowu
active jest chyba cięższy. mam już mętlik w głowie :-/
Obserwuj wątek
    • lilianna33 Re: bebe confort viva,espiro active czy inglesina 27.04.08, 21:53
      też się zastanawiałam i wybrałam inglesinę kolor turkus dla prawie
      dwulatki która lubi chodzić .inglesina niema pałąka i okrycia na
      nóżki ale nam już wystarczy na jeszcze rok taka wersja
      wózeczka .musisz rozważyć za i przeciw.pani w sklepie powiedziała że
      ewentualnie śpiworek na zimę będzie w stanie mi sprowadzić nawet w
      kolorze wózka.jeśli będzie potrzebny.dlatego trzeba rozwarzyć
      wszystkie opcje
      • magda79pn Re: bebe confort viva,espiro active czy inglesina 28.04.08, 08:40
        Jak dla mnie active odpada bo jest ciężki, za bardzo nie podoba mi się z wyglądu
        no i za tą cenę to wolałabym inny, inglesinę trip miałam z kolekcji 2007
        granatową na srebrnym stelażu i strasznie koła piszczały (nikt na forum nie
        skarżył się na to ale ostatnio w tesco jechała z kolekcji 2008 czarna i też
        piszczała jak ta moja... więc nie wiem może po prostu innym to nie
        przeszkadza-mnie wkurzało bardzo.
        Ja rozważam vivę lub chicco londona... chicco jest tańszy a viva ładniejsza... i
        nie wiem... mąż jest za vivą...
        • aqua.27 viva 28.04.08, 17:08
          no i chyba zdecydowałam się na vivę, ale...
          byłam w sklepie i w jednym kosztuje 350zł i ma kiepsko rozwiązane zapięcie (ten
          materiał osłaniający sprzączkę trochę przeszkadzał-był niezdejmowany), a w
          drugim sklepie była viva, w której materiał był już rozpinany na rzep, reszta
          wyglądała tak samo, ale... wózek kosztował ponad 400zł (i nie była to viva plus)
          pan nie potrafił mi powiedzieć czy to inna seria czy może model sprzed roku
          jakie osłonki na zapięciu mają Wasze wózki? może w tym sklepie po prostu mają
          bałagan... bo coś mi tu nie gra!
          • sylver80 Re: viva 09.05.08, 21:34
            My kupiliśmy córci vivę 3 tygodnie temu za 350 zł (w sklepie) i ma zapięcie z
            rzepem. Na allegro są identyczne i też kosztują 350 zł, wysyłka gratis.
    • chyzia1 Re: bebe confort viva,espiro active czy inglesina 08.05.08, 19:18
      ja w sumie wyjeździłam się tydzień i powiem Wam że największy problem miałam z
      moją dwulatką bo jest duża.Bebe confort ma bardzo nisko siedzisko co powodowało
      że nóżki miała pod brodą, inglesina bardzo krótkie siedzisko i to przeszkadza
      później bo trzeba zmieniać wózek na większy. Wybrałam activa bo ma wysoko
      umieszczone siedzisko i nózki swobodnie stawia na podnóżku.Mierzyłam też córke
      do jeta ale ma znowu nisko siedzisko.Właśnie z powodu tego ze nie przemyślałam
      zakupu wcześniej musze kupić activa bo córka ma głowę nad oparciem a to
      przezkadza. Udanych zakupów :-)

• magda79pn chyzia1 08.05.08, 20:33
        Nie bardzo rozumiem, kupiłaś jakiś wózek czy nie?
        bo ja kupiłam londona i trochę mnie wkurza... np synek jak ma nóżki opuszczone
        to na tym gumowym podnóżku opiera tylko pięty! bo inaczej się nie da...i do tego
        żeby oprzeć te pięty to musi mocno nóżki podkurczyć!!! siedzenie jest tak jakoś
        wysunięte do przodu... ja teraz trochę żałuję że nie kupiłam coneco traffic, a
        szczerze mówiąc tego active nie wypatrzyłam... mój synek też jest duży.
        Słyszałam że coneco są do niczego itp... itd... ale uważam że to zależy jak się
        trafi... nie czytałam żadnej opinii na temat tych wózków ani nie znam nikogo kto
        je ma.
        • magda79pn Re: chyzia1 08.05.08, 20:35
          napisz jaka wysoka jest córeczka?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka