Dodaj do ulubionych

ktory wozek wybrac?

09.05.08, 22:12
inglesina zippy czy chicco ct 01 czy enjoy evolution??
Obserwuj wątek
    • roksanaa22 Re: ktory wozek wybrac? 10.05.08, 08:52
      Ile ma dziecko?
      • vi-23 Re: ktory wozek wybrac? 10.05.08, 15:49
        dzidzius dopiero sie urodzi :) mieszkam pod laskiem wiec kupuje wozek na
        pompowanych kolach zeby byl na spacery a taka parasolke chce kupic zeby byla na
        wyjazdy do sklepu i oczywiscie posluzyla juz na caly okres wozkowy, oczywiscie
        nie bede wozila w nim noworodka ale bede wykorzystywac go jak szybko bedzie to
        mozliwe
        • roksanaa22 Re: ktory wozek wybrac? 10.05.08, 19:56
          Wszystkie,które wymieniłaś mają podobne funkcje,gabaryty i
          ograniczenia.Raczej dla dzieci siedzących.
          A może taki?
          www.allegro.pl/item358560321_chicco_for_me_spacerowka_bez_wad_saturn.html
          • vi-23 Re: ktory wozek wybrac? 11.05.08, 09:56
            ogladalam ostatnio w sklepie wlasnie ta spacerowke, super sie prowadzila ale nie
            wiem czy nie ma za malych kolek, wolalabym chyba na podwojnych... wozek jakiej
            firmy lepiej kupic - inglesine czy chicco? ktore sa mniej wadliwe? o inglesinie
            slyszalam ze skrzypi ale o chicco tez troche negatywnych bylo opinii, juz sama
            nie wiem...
            • roksanaa22 Re: ktory wozek wybrac? 11.05.08, 10:01
              Miałam do czynienia z Zippy i to intensywnie używanym i nie
              skrzypiała.Inglesina to b.dobre wozki.Chicco tez ok.Wiadomo każdy
              wózek ma wady i zalety.For Me jest od urodzenia więc na wyjazdy do
              miasta możesz go używac od razu.Z trzech,które podałaś wybrałabym
              c.t. 01.Miał chyba najlepsze opinie na forum.Tylko do używania
              pózniej...W ostateczności możeszwlożyć wkład dla noworodka ale to
              naprawde spordycznie:)
              Cos takiego:
              www.allegro.pl/item361502743_nosidelko_wklad_do_wozka.html
              Nowe były na Allegro po 39zł.
              • vi-23 Re: ktory wozek wybrac? 11.05.08, 18:40
                chicco ct 01 to byl wlasnie moj wybor, potem zobaczylam inglesine zippy ktora
                bardziej mi sie spodobala ale jest ciut drozsza i tak sie zastanawialam czy jest
                warta swojej ceny, nie wiem jak z innymi wozkami ale do ct 01 mozna wpiac
                nosidelko co jest dodatkowym plusem, jak bede jezdzila na zakupy to bede brala
                ten duzy wozek na pompowanych kolach bo normalne ze noworodka do spacerowki nie
                wloze ale jak juz bedziemy gdzies wyjezdzac to parasolka zajmuje duzo mniej
                miejsca, zalezy mi wiec na tym zeby rozkladala sie na plasko zeby moc wozic juz
                4 miesiecznego dzidziusia..dziekuje za zainteresowanie i za pomoc :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka