kefkas 12.05.08, 23:15 Dziewczyny czy ktoras spotkala sie z takim wozkiem? Oglądnełam ich katalog i strasznie mi sie spodobał ale nic nie moge o nim znaleźć. W krakowie obdzwoniłam sklepy wskazane na stronie implasta ale niestety nie maja.... Help:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusia_kra Re: implast vibe 13.06.08, 19:24 jest na allegro allegro.pl/item382047857_implast_wozek_spacer_vibe_torba_folia_nowosc_.html może ktoś widział/ma i może cos napisac Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_b Re: implast vibe 13.06.08, 21:48 Widziałam dziś w Askocie we Wrocławiu, małego do niego nie mierzyłam, mogę tylko tyle powiedzieć, że choć robiony trochę na buggstera to jest dużo węższy, ma nisko rączki (bardzo wygodne zresztą) i strasznie ortalionową tapicerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
madleine77 Re: implast vibe 16.06.08, 13:41 ja właśnie kupiłam ten wózeczek, sprawdza się super jako lekka spacerówka, jest też bezproblemowy do złożenia i rozłożenia oraz spakowania do auta. W zestawie jest torba do zapakowania właśnie np do auta. Jestem z Poznania, jeśli będziesz chciała Vibe'a to daj mi znać moge Ci zamówić bezpośrednio w Implast (znajduje się w Poznaniu), cena jaką ja płaciłam to 430 zł + koszt wysyłki. Dostepny jest w 3 kolorach. Magda 660 484 111. Odpowiedz Link Zgłoś
kefkas Re: implast vibe 24.06.08, 17:33 Madziu a czy moglabys mi go zmierzyc po zlozeniu? Strasznie mnie ciekawi jego wielkość. A jaki kolor wybrałaś? Ja obstawiam aqua olive tylko kurcze nie wiem jak te kolory wygladaja w realu:) A jeszcze jedno czy buda jest odpinana? Wielkie dzieki za odpowiedz:) Pozdrawiam cieplutko:) Odpowiedz Link Zgłoś