wisienkar 28.05.08, 10:16 Mam pytanie, jaki fotelik do concorda fusiona? Słyszałam, że ten z concorda nie ma budki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: CONCORD 28.05.08, 10:35 na zdjęciach faktycznie jest bez budki, ale na stronie Concorda piszą, że ma on daszek. www.concord.pl/product_info.php?products_id=692 najlepiej upewnij sie dzwoniąc do sklepu. a jaki inny - nigdzie nie widziałam innych... Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: tu zdjęcie z daszkiem 28.05.08, 10:38 www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=41&products_id=1188 Odpowiedz Link Zgłoś
wisienkar Re: tu zdjęcie z daszkiem 28.05.08, 21:09 Dzięki, szkoda tylko, że to nie budka, ale może też dobry taki daszek. A może ktoś się wypowie na ten temat. Używacie tego fotelika? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians Re: tu zdjęcie z daszkiem 28.05.08, 23:23 Ja używałam nawet dwie sztuki:) Miałam też foteliki z budkami i szczerze powiem, że w Concordach nie przeszkadzał mi brak budki. W lecie daszek sprawdzał się jak znalazł, w zimie zarzucałam nań kocyki polarkowe i zdawało to egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś