rbh 12.06.08, 14:54 Witam, co o tym sądzicie drogie panie i Panowie? www.allegro.pl/item380355563_inglesina_max_nowy_w_95_.html zdecydować się na zakup? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_sama Re: Inglesina max - pytanie 12.06.08, 19:06 pewnie, że brać Inglesina max to świetna pierwsza spacerówka. Jeżdżę taką od ponad roku, kupiona od niemca na ebayu i nie chce się małpa rozkraczyć :) A przyjechała do nas w dużo gorszym stanie niż ta z linku. Nie wiem, czy za 400 zł gdzieś dostaniesz wózeczek tej klasy w takim stanie - popatrz na kołka. Stelaż jest przecież najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
rbh Re: Inglesina max - pytanie 12.06.08, 19:17 mam informację od sprzedającego że jest to "składak", jakoś nie mam zaufania do takich rzeczy.......czy warto ryzykować i kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszi-ania Re: Inglesina max - pytanie 16.06.08, 23:07 no my obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania wózka gondoli ale z tego co w sklepach mówią to inglesina jest dobry bo robiony w Europie a nie w zapyziałych Chinach no ale przyznam, ze jak orientowaliśmy się ile by nas jakakolwiek gondola wyniosła z tej firmy to prawie zawału nie dostałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Inglesina max - pytanie 12.06.08, 20:03 Więc ja uważam tak: nie podoba mi się taki wózek i jego tapicerka w kratkę no ale ja nie lubię kratek- taki mam gust po prostu :))) Ale jak tobie się podoba ten model i kratka to myślę że warto kupić bo mimo że to składak to z tego co przeczytałam wszystko w nim jest nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: Inglesina max - pytanie 16.06.08, 22:10 sorry że dopiero teraz Co do składaka - jakiś czas temu inglesiny sprowadzane do polski miały wady fabryczne. Dlatego na allegro co jakiś czas pojawiają się składaki właśnie po naprawach gwarancyjnych Odpowiedz Link Zgłoś