maya151 24.08.08, 15:26 Zwracam się z prośbą do mam, które posiadały wyżej wymienioną gondolkę. Napiszcie proszę, jak się sprawdza w praktyce? Wiem, że jest mała, ale czy rzeczywiście nie może zastąpić tradycyjnej gondoli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maya151 Re: Gondolo-fotelik Matrix 25.08.08, 12:06 Nikt nie używał tej gondolki??? Odpowiedz Link Zgłoś
malibali Re: Gondolo-fotelik Matrix 25.08.08, 16:04 moja koleżanka używała i musiała synka przenieść do spacerówki gdy miał 3,5 miesiąca, bo gondolo - fotelik okazał się za mały (pora letnia !). Poza tym, w tej gondoli w samochodzie dziecko jest przewożone w pozycji leżącej, co nie jest zbyt bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Gondolo-fotelik Matrix 25.08.08, 16:08 Ale ten fotelik da się ustawić do pozycji siedzącej chyba:) Tak czy siak moja kumpela też po 3-cim miesiącu przesadziła dziecko do spacerówki... Odpowiedz Link Zgłoś
maya151 Re: Gondolo-fotelik Matrix 25.08.08, 21:06 Dziękuję dziewczyny. Gondolkę można złożyć i powstaje fotelik.Tylko ten rozmiar-( Tak to jest z rzeczami uniwersalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
magdawarsz Re: Gondolo-fotelik Matrix 27.08.08, 00:03 ja miałam taką gondolę matrix pro, którą używałam przez 6 miesięcy, chociaż moj synek jest dość dużym dzieckiem , miałam też fotelik/ nosidło rebel pro, który wpinaliśmy na stelaż wózka (mam do sprzedania), moim zdaniem ważne jest to w jakiej porze roku dziecko się urodzi. Mózna kupić dużą zwykłą gondolę i dodatkowo fotelik/nosidło! Polecam wózki jane,są naprawdę lekkie i mają super tapicerkę, którą my bardzo często pierzemy i jest jak nowa! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Gondolo-fotelik Matrix 27.08.08, 00:09 co do używania Matrixa jako fotelika samochodowego - oczywiście mozna go ustawić w pozycji siedzącej, tak jak tradycyjne foteliki. Ale wszystkie foteliki z opcją rozkładania do leżenia wypadają w testach bezpieczeństwa dużo słabiej niż te bez tej opcji. Po prostu przy dużej sile uderzenia, czasem ten mechanizm rozkładania powoduje niestabilność fotelika i nie zapewnia dziecku maximum bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś