venla 30.08.08, 21:22 Kiedyś w necie natknęłam się na link, w którym były przedstawione niemal wszystkie wózki. Niestety nie moge go teraz znaleźc. Czy ktoś zna namiar na stronę z dużą ilością wózków? Będę wdzięczna za podpowiedź, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: Czy ktoś zna link na stronę z dużą ilością wó 30.08.08, 22:33 Proszę bardzo, może te dwa:) www.bobowozki.pl/ www.swiatwozkow.pl/Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szawra Re: Czy ktoś zna link na stronę z dużą ilością wó 30.08.08, 22:35 Tak, tam jest najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
szawra Re: Czy ktoś zna link na stronę z dużą ilością wó 30.08.08, 22:36 Swiatwozkow się nie otwiera przez "pozdrawiam" Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Czy ktoś zna link na stronę z dużą ilością wó 31.08.08, 01:20 link do strony z wozkami z usa - jesli tez moze byc :) www.strollers.com/Browse-By-Brand-C17197.html Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak22 Re: Czy ktoś zna link na stronę z dużą ilością wó 31.08.08, 09:47 oprocz tamtych wymienionych jeszcze warto czasem poszukac w innych bo mozna znalezc taniej :) esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=index dino.sklep.pl/nowy/ Odpowiedz Link Zgłoś
szawra Re: świat wózków 31.08.08, 13:55 Ja polecam piotruspan.pl. Ja tam zamawiałam. Jest trochę taniej i są rabaty. Poza tym bardzo dobry kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś