fauxpau x-lander xt 3w1 25.10.08, 12:37 Sprzedam x-landera xt, spacerówka, adaptery, gondola i fotelik, wszystko w kolorze niebieskim. ( plus wszystkie gadżety ) Kupiony w styczniu 2007 roku, używany 8 miesiecy stan bardzo dobry. Do spacerówki posiadam szarą wkładkę, z nowszych modeli x-landera. kontakt: maighret@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
meg.26 ESPIRO magic 4 - kupiony w sierpniu 2008 27.10.08, 03:17 Sprzedam wózek Espiro Magic 4 w kolorze zielonym. www.babydesign.pl/espiro.php Wózek był kupiony w sierpniu tego roku. Jest na gwarancji. Nie posiada żadnych wad ukrytych. Jestem z niego zadowolona: mały, zwrotny, lekki. Sprzedaje go tylko dlatego, że rodzina mieszkająca poza granicami naszego kraju i nie zdająca sobie prawy z tego że mamy już spacerówkę, chcę sprawi taki prezent mojemu dziecku na gwiazdkę a ja nie chcę robic im przykrości. Wózek był rzadko używany (krótkie spacery i wyjazdy np. do centrum handlowego itp. kiedy trzeba było wózek zapakowac do samochodu) bo na dłuższe spacery mamy spacerówkę x-landera. Jedyne ślady użytkowania są na kołach - koła są piankowe i widac miejsca po wbijających się kamyczkach. Preferowany odbiór osobisty (Warszawa - Mińsk Mazowiecki). Możliwosc wysyłki. Cena 270 zł. Zainteresowanych proszę o kontakt pod nr telefou 601 - 671 -069. Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
monia2506 MIKRUS ALU SPRINT 28.10.08, 12:03 Sprzedam wózek głęboko spacerowy Mikrus alu sprint, wózek zakupiony w lutym 2008, mało uzywany, stan prawie idealny funkcje wózka: solidna konstrukcja aluminiowo stalowa, regulowana rączka - można dopasowac do wzrostu co zapewnia komfort w prowadzeniu wózka tylna oś skrętna z możliwościa blokady, torba na kosmetyki, kosz na zakupy, pompowane i łożyskowane koła, spacerówka (z regulowanym podnóżkiem, oparciem i pięciopunktowymi pasami), dodatkowa "buda" w spacerówce, POLECAM!!! WIKTORIA JUZ Z NAMI:)!!!23.02.08:)) Odpowiedz Link Zgłoś
monia2506 Re: MIKRUS ALU SPRINT 28.10.08, 12:06 Kolor fioletowy, zdjecia przesle na @ Odpowiedz Link Zgłoś
szczurki3 Re: SPRZEDAM WÓZEK - implast bolder 3 28.10.08, 17:49 mam do sprzedania wózek implast bolder 3 czarno-biały w kwiaty info pod nr 509 891 975 Odpowiedz Link Zgłoś
tanao Sprzedam BABY WILLY 29.10.08, 12:10 Pilne Sprzedam tanio wózek Baby Willy,cena 130 zł, oraz pasujące do niego nosidło 20 zł do negocjacji szczegóły na maila.. Odpowiedz Link Zgłoś
vannessa Mikrus Alu Sprint 30.10.08, 08:24 www.rudaslaska.com.pl/index.php?s=ogloszenia_ogloszenie&o=katalog_wpis&id_wpisu=465602 Odpowiedz Link Zgłoś
mama.blanki Maclaren Techno XLR 2008 Coffee Brown/ Soft Blue 01.11.08, 19:08 Zapraszam do zakupu: allegro.pl/item473064360_maclaren_techno_xlr_kolor_coffee_brown_soft_blue.html Odpowiedz Link Zgłoś
lewana77 Teutonia Fun roczna )Warszawa) 01.11.08, 21:19 Sprzedam komplet 3 funkcyjny Teutonie Fun 2007+twarda gondola, materacyk+fotelik Maxi Cosi cabrio Fix, kolor wozka bezowy (dobry zarowno dla chlopca jak i dziewczynki:), uzywana rowno rok (gwarancja, paragon), stan idealny, kosz, przekladane siedzisko, maly zgrabny wozek, (+firmowa oslonka przeciwsloneczna) Najchetniej odbior sobisty w Warszawie Cena do uzgodnienia na priv-lewana77@gazeta.pl Ps. Moze byc z fotelikiem lub bez (adaptery firmowe) Fotelik z limitowanej kolorystyki! IDEALNY na ta pore roku!!! Sami kupowalismy rok temu Odpowiedz Link Zgłoś
maksymiliang JANE 02.11.08, 19:55 Jane rebel pro- fotelik ( 0-13 kg) kolor orange, kol. 2007, używany od marca 08stan bdb zainteresowanych prosze o maila na gazetowego, prześlę zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
mrawicka sprzedam JANE NOMAD kol. 2007 stan BDB! 03.11.08, 13:17 kolor ebory, w super stanie. czarny stelaż. folia przeciwdeszczowa nowa, nieuzywana. 690 zł maile tylko na: scarlett690@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nowicka-polec NOWY BEBECAR RVERSUS TANIO + FOTELIK 03.11.08, 14:02 Sprzedamy nowy wózek Bebecar Rversus w zestawie z fotelikiem. Wózek nowy, nie używany na gwarancji. W skład zestawu wchodzi również torba oraz parasolka. Bardzo tanio go odsprzedamy, bo nie mamy co z nim zrobić. Kontakt: mail gazetowy lub polec@interia.eu Szczegóły poniżej. www.allegro.pl/item469527672_spacerowka_gleboki_fotelik_super_okazja.html Odpowiedz Link Zgłoś
aannaa6 Jane nomad 03.11.08, 14:14 Mam do sprzedania wózek jane nomad. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila anna.garwacka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
plustka28 Bebecar Icon gondola+spacerówka+torba 03.11.08, 14:25 Sprzedam Bebecar Icon ,gondola uzywana 2 tygodnia,spacerówka nowa,osłonka na nóżki.Do tego dodaję torbę nową w kolorze wózka.Wózek jest na gwarancji do października 2009. Zdjecia ma e-mila. Odpowiedz Link Zgłoś
plustka28 Re: Bebecar Icon gondola+spacerówka+torba 16.11.08, 21:47 Aktualne.Cena 1300 zł +koszty wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
j.a.c Teutonia Fun System 16.11.08, 22:16 sprzedajemy roczny wozek po synku Tutaj link do aukcji www.allegro.pl/show_item.php?item=483967265 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekrom Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 04.11.08, 16:18 wózek Quinny Buzz3 kolor strawberry + gondola nowoczesne-wozki.home.pl/Zestaw_Quinny_wozek_Buzz3__gondola_kolor_strawberry- 87.html Odpowiedz Link Zgłoś
kimkaa MACLAREN MX3 OKAZJA 04.11.08, 16:23 Sprzedam Maclarena Mx3 (gondola, spacerówka, pasujący fotelik recaro) Stan gondoli i fotelika idealny, spacerówka ma kilka zarysowań. Prześlę zainteresowanym zdjęcia. Proszę pisać na kago11@o2.pl miejsce: Warszawa kupno fotelika nie jest obligatoryjne :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekrom SPRZEDAM WÓZEK Abc Design Rodeo kolor Devil 04.11.08, 16:41 Mam do sprzedania super zestaw nowy wózek Rodeo czerowny z gondolą i fotelikem Risus czarnym w super cenie 1700 -warszawa tel.722-950-008 lub email romanek1809@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
0aknop Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 04.11.08, 18:39 Chicco Multiway, czerwony na gwarancji kupiony w czerwcu używany tlko 2 miesiące. W zestawie jest folia przeciwdzeczszowa, okrycie na nogi i parasolka. Więcej info aknop@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 Sprzedam Maclaren Techno XT jak NOWY + GRATISY 04.11.08, 22:07 Zainteresowanych proszę o kontakt: paula80@plusnet.pl lub na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamamaemi MACLAREN TECHNO XT KOLEKCJA 2008 używany 1 miesiąc 05.11.08, 11:18 Witam wszystkie Emamy zainteresowane kupnem tego wózeczka.Jest to Maclaren Techno XT szary z czarnymi dodatkami (zagłówek, ochronka na szelki), kupiony 15.10.2008r. w Wielkiej Brytanii, na gwarancji rocznej angielskiej.Wózek używany tylko 1 miesiąc.O powodach sprzedaży wózka pisałam w wątku wózkowym "Jednak nie Maclaren:(" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=86682119 Widoczne ślady używania wózka są jedynie na kołach (był używany).Wózek w stanie idealnym, z oryginalna folią przeciwdeszczową.Mogę dorzucić (ale nie jest to konieczne)śpiworek, który ja używałam Mamas&Papas, granatowy (pasuje naprawdę idealnie)gruby, na zamek, ale to właśnie ten zamek się popsuł:(ja tu nie mam maszyny do szycia, ale może ktoś zechce go naprawić.Więcej informacji+zdjęcia wózka ze śpiworkiem i bez prześlę na maila. Cena wózka+śpiworek gratis (zepsuty zamek)+koszt wysyłki, którą pokrywam i wliczam w cenę to OKAZJA 750zł (do negocjacji przez maila lub na skypie)czas wysyłki od 5 do 10 dni Zainteresowane mamy proszę o kontakt: ewa-lew@gazeta.pl (Jeśli coś by się z nim stało- miejmy nadzieję, że nie- do czerwca 2009 r.(bo potem wyjeżdżamy) mogę zająć się tu na miejscu reklamacją.Oby nie!)i ZAPRASZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angaist Re: Dla rodzeństwa KOLCRAFT OPTIONS TANDEM 06.11.08, 15:15 Sprzedam wózek Kolcraft Options Tandem dla bliźniąt lub dzieci "rok po roku".Kolor czerwony.Posiada adapter do fotelika i fotelik w komplecie.Jeździły w nim dzieci z różnicą wieku 1,5 roku.Wózek nie jest zniszczony,gdyz był bardzo mało używany. Zainteresowanych prosze o kontakt na lucisferre@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamka1988 Re: Dla rodzeństwa KOLCRAFT OPTIONS TANDEM 19.11.08, 22:55 jeśli aktualne prosze o fotki i cenę wózka na kamila1988@vp.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Quinny Fashion 3XL - Warszawa 07.11.08, 23:09 Sprzedam trzykołowy wózek spacerowy Quinny Fashion XL. Kolor: czarnobeżowy (jodełka). Stan: określiłabym pomiędzy db+ a bdb-. Możliwość zamontowania fotelika Maxi Cosi i gondoli Dreamy. Fotki i więcej informacji dla osób zainteresowanych wyślę na maila, proszę pisać na mt78@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
amalgorz Re: Quinny Fashion 3XL - Warszawa 10.11.08, 16:32 Jestem zainteresowana tym wozkiem. czy to jest model ze skretnym kolem? Prosze o zdjecia w dobrej jakosci. Jak jest cena? Skad ewentualny odbior osobisty? Pozdrawiam Malgosia Odpowiedz Link Zgłoś
amalgorz Re: Quinny Fashion 3XL - Warszawa 10.11.08, 16:34 intersuje mnie tylko spacerowka moj mail amalgorz@online.no Odpowiedz Link Zgłoś
monikaswiostek Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 09.11.08, 21:22 Sprzedam wózek roan kortina. Na gwarancji Odpowiedz Link Zgłoś
monikaswiostek Re: SPRZEDAM roan kortina 09.11.08, 21:27 Roan kortina. Na gwarancji.gondola i spacerówka. 400 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ewamamaemi ATLANIC ESPIRO czerwony, używany5 miesięcy, 600zł 10.11.08, 14:01 Sprzedam, używany tylko 5 miesięcy, wózek ATLANTIC ESPIRO czerwony.Stan wózka bardzo dobry.Cena 600 zł - do negocjacji.Zdjęcia mogę wysłać drogą mailową.Zainteresowane Mamy proszę o kontakt mailowy ewa-lew@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nikoimama Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 10.11.08, 19:49 Mam do sprzedania wózek Quinn Buzz 3. Kolor czerwony. W skład zestawu wchodzi gondola z akcesoriami (folia, moskitiera, kocyk) spacerówka (moskitiera, owiewki, folia) + zimowy oryginalny spiwór pasujący do gondoli i spacerówki, torba, koszt + adaptery.Gondola uzywana 3 miesiące, wózek spacerówko ok 7 miesiecy. Wózek kupiony w październiku 2007 roku. (Trójmiasto) Odpowiedz Link Zgłoś
mama.blanki Maclaren XLR model 2008 na gwarancji 11.11.08, 10:48 Witam! Mam do sprzedania spacerówkę Maclaren Techno XLR w stanie bardzo dobrym, uzytkowana sporadycznie kupiona 3 mce temu. Kolor niebiesko- czekoladowy. W komplecie orginalna folia i spiworek. Jako gratis dodaje pałąk pasujący do tego modelu. Oferty prosze na maila: aleksandra.muzyka@gmail.com. Dla zainteresowanych moge wysłac zdjecia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mimika124 Mutsy 4-rider,uzywany 4 miesiace-sprzedam 11.11.08, 11:36 mam do sprzedania wózek mutsy 4-rider (stelaz +gondola) kolor zielony, zakupiony w czerwcu tego roku,stan idealny.posiadam dowód zakupu i karte gwarancyjną.w komplecie okrycie na gondole, popmka, folia przeciwdeszczowa(uniwersalna) i moskitiera,spray do kół.polecam.wózek oprócz rys na stelażu(od składania wózka),które są prawie niewidoczne,nie posiada śladów użytkowania.zainteresowanym prześle zdjęcia. proszę o pytania i zainteresowanych o kontakt na poczte gazetowa.pozdrawaim. Odpowiedz Link Zgłoś
alexandraja Casualplay Downtown 11.11.08, 18:28 Sprzedam wozek Casualplay Downtown zakupiony 4 mce temu. Uzyty tylko kilka razy, stan idealny. W sklad wozka wchodza: spacerowka+oryginalny (w kolorze wozka) spiworek +okrycie na deszcz + fotelik Prima Easy (rozkladany na plasko)+ torba + parasolka w kolorze czarnym (oryginalna). Zainteresowanymp zdjecia wysle na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
vegutka Re: Casualplay Downtown 13.11.08, 09:34 Witam, to ja bardzo poproszę o zdjęcia oraz podanie ceny. weki@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś