geminka_1 28.05.09, 13:24 Cześć wszystkim. Widziałam fajne wózki ostatnio i zastanawiam się jakie są wasze opinie. Czy ktoś miał taki??? Link: easygo.euro-cart.eu/nasze_produkty/?url=wozki_wielofunkcyjne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzzka79 Re: fajne wózki easygo 28.05.09, 13:35 Ja mam GT 4.0 i jestem zachwycona. Wózek jest niesamowicie lekki. Sam stelaż waży z kołami 8 kg. Koła są piankowe, ale ja mieszkam w bloku i najważniejsze, żebym mogła go sama wynieść. Duża torba. Ma dodatkowy pasek do noszenia na ramieniu, który się wypina więc nie wisi jak w moim poprzednim wózku. Gondolka ma regulację plecków specjalnym mechanizmem, tak że nie muszę zdejmować podszewki i budzić mojego synka :). Aha. Bardzo dokładna instrukcja (mężuś sobie chwalił);) Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: fajne wózki easygo 28.05.09, 14:16 coś mi tu brzydko pachnie reklamą :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzzka79 Re: fajne wózki easygo 28.05.09, 14:44 Nie reklamuję tylko zachwalam, bo jestem zadowolona :) Obiecuję, że jak mi się coś zepsuje to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
gg4040 Re: fajne wózki easygo 28.05.09, 18:25 A czy możesz wstawić jakieś zdjęcia w wózka w realu, wózek mi się bardzo podoba, ale jestem ciekawa jak dziecko się w nim układa. Jeździcie gondolką czy już spacerówką? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: fajne wózki easygo 28.05.09, 19:00 fajne tylko wszystkie spacerówki pod jedno kopyto - siedzisko kubełkowe :( no i waga niezła nie powiem 13 kg co pewnie znając producentów oznacza jakieś 14,7 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzzka79 Re: fajne wózki easygo 31.05.09, 12:29 wczale nie ma kubełkowej spacerówki. Oparcie rozkłada się do pozycji leżącej (pas), a podnóżek regulowany jest niezależnie w wielu pozycjach :) Jeździmy wersję głęboką. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: fajne wózki easygo 31.05.09, 13:32 Zuzzka skoro nie sprzedajesz tych wózków i nie reklamujesz ich tutaj (a jestem pewna że tak) to wrzuć real fotkę. Jeśli znaqjdziesz ją w necie to nietrudno będzie to wykryć;) Zarówno autorka wątku jak i zuzzka79 to nicki dziewicze, mają na koncie wyłacznie reklamy wózków easygo. Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: fajne wózki easygo 31.05.09, 15:09 tu tez n/t tej firmy i tez pochwały od świeżutkich uzytkowników :( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=95849429&a=95849429 Odpowiedz Link Zgłoś
antosia1993 Re: fajne wózki easygo 23.05.16, 18:44 Hej. Miałam okazję poznać i prowadzić wielokrotnie wózek quantum i powiem Ci, że składa się go prosto i łatwo, nie zajmuje dużo miejsca po złożeniu, a dziecko korzystające z wózka spokojnie w nim jeździ i widać, że jest wygodnie. Na zakupy też się nadaje śmiało. Mama użytkująca ten wózek bardzo go sobie chwali, a ja jak mam taką wiedzę od mamy, która użytkuje wózek i wątek akurat jest na temat to napiszę. :) Odpowiedz Link Zgłoś