mama-w 12.05.16, 13:14 Witam, wiem,wiem jest dużo wątków na temat tego wózka ale...stare ;) Który model x landera polecacie i czy w ogóle polecacie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MamaKaroli Re: X lander który? IP: *.internetia.net.pl 13.05.16, 08:35 Doprecyzuj pytanie. Co ma dla ciebie znaczenie? waga, rozmiar po złożeniu? przekładanie siedziska? Teren w jakim bedzie używany? Jeśli to nie jest tylko zwrócenie uwagi na markę to problemu nie będzie. X-landery są fajne, nie polecany jest x-move cieżka krówka i do tego dość awaryjna. Przykład z mojego podwórka. Sąsiadka ma starego x-a (wózek odkupiła ode mnie ) wózek aktualnie ma 9 lat i wozi 4 dziecko. Po przesiadce do spacerówki kupiła x-move zeby mieć odwracaną ale po perypetiach usterkowych sprzedała i wozi syna w starym bo działa. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-w Re: X lander który? 13.05.16, 17:28 Znaczenie ma: -lekki -rozmiar po złożeniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MamaKaroli Re: X lander który? IP: *.internetia.net.pl 13.05.16, 19:23 No to z Xlanderów x-cite będzie najfajniejszy, ewentualnie x-pulse. Reszta za duża i za cieżka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamazosi7 Re: X lander który? 01.06.16, 08:35 Ja długo się zastanawiałam nad wyborem wózka. Finalnie wybrałam x-landera i potem zastanawiałam się który model. Zależało mi aby był lekki, składał się do jak najmniejszych rozmiarów, oraz żeby mi się wizualnie podobał :) W lutym zamówiłam sobie kolor Sea Blue X-Cite i X-Pulse - do sklepu, co by sobie nimi pojeździć. Wziełam roczną bratanicę jako testera i zdecydowanie lepiej prowadziło mi się X-Pulse i taki kupiłam. W X-Cite jest kubełkowe siedzenie w spacerówce, które jest jakoś tak ułożone, że ciężej mi się go prowadziło. Teraz jeżdzę X-pulsem drugi miesiąc i jest genialny. Oczywiście super na płaskiej powierzchni, ale wokół domu gdzie mam polne drogi też naprawdę daje radę. Gondola w wersji 2016 jest rzeczywiście o wiele większa, więc się cieszę, bo we wcześniejszych modelach była mniejsza. Fajny kosz na zakupy, solidne wykonanie, podoba mi się wizualnie :) A najbardziej się cieszę jednak, że kupiłam wózek za 2 tys a nie za 3 czy 4 jak planowałam wcześniej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imbir Re: X lander który? IP: *.opole.hypnet.pl 09.06.16, 20:54 Mamazosi7, super że się odezwałaś. Długo czekałam żeby ktoś napisał opinie o nowych x pulsach. Wybrała Pani koła pompowane czy piankowe? i mam jeszcze jedno pytanie jak z amortyzacją, czy dzieciaczkiem nie trzęsie w wózku? Nawet w sklepach straszą mnie że koła za małe, że brak amortyzacji i przestraszyłam się zakupu tego wózka. Terminmamy na jesien i mam nadzieję że gondola posłuży i damy radę zimą. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś