Dodaj do ulubionych

dla zainteresowanych - będzie śpiwór :)))

15.09.08, 13:03
Jeszcze dziś...
będą zdjęcia i cena, śpiworek uniwersalny dla starszaka i malucha :) z butami
na wierzchu lub nie ;)
Pierwszy oczywiście dla mojego synusia :) już mu się podoba :)
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 13:38
      Co to za śpiwór? Ja się własnei rozglądam...
      • magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 14:52
        ten który będzie gotowy ma rozmiar 100cm bo dla dziecka siedzącego - starszaka
        dłuższy niepotrzebny,brudne buty będą wystawały za śpiworek (ale na życzenie
        może być dłuższy- kolorek polaru też do wyboru), jest na wierzchu z ortalionu,
        wewnątrz dwie warstwy ociepliny i polarek we wzorki (ja mam we wzorki) lub
        gładki. po odpięciu wierzchniej części zostaje na siedzeniu i oparciu sam spód-
        coś w rodzaju materacyka,także można używać gdy jeszcze niema mrozu bo cała
        górna część jest odpinana, na wierzchu naszyta kieszonka "kangurek" dla tych
        dzieci które nie tolerują rękawiczek - czyli jak mój syn :)))
        • kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 14:56
          Znaczy ktoś Ci to szyje albo ty sama, tak? I chcesz to sprzedawać,
          dobrze zrozumiałam?
          Ja się rozglądam za takim z owczą wełną, ale jeszcze nie jestem
          pewna...
          • magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 14:58
            ja to szyję i dużo innych rzeczy i sprzedaję na allegro, z owczą wełną mieć nie
            będę.
            • kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:02
              dasz linka do swoich aukcji?
            • pstrabiedronka Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:06

króliczyca - tu masz z owcza wełną i z tymi funkcjami, o których pisze Magda.
              www.allegro.pl/item433238811_efik1_spiworek_i_torba_do_wozka_owcza_welna_110.html
              • kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:15
                O, dzieki:)))
                • pstrabiedronka Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:45

mogę ten z czystym sumieniem polecić bo mam identyczny tylko na polarze.
                  Naprawdę jakość REWELACJA, wszędzie suwaczki, można wszystko dowolnie poodpinac,
                  pozapinać.
                  I materiał na wierzchu baaardzo fajny - to takie coś podobne jak tapicerki w
                  niektórych wózkach, dużego deszczu trzeba żeby przemókł, a na śnieg - rewelacja
                  - nic nie przemaka.
                  • kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 16:41
                    A tak na nasz klimat to który lepszy? wełna czy polar? bo ciągle się
                    waham... I jeszcze jedno - do takiego śpiwora wsadza się dziecko w
                    kombinezonie?
    • aurinko Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:05

A jest szansa na taki do Buggstera? Wiem, że uniwersalne teoretycznie pasują,
      ale jednak Buggster jest zbyt charakterystyczny i może okazać się, że nacięcia
      na pasy będą w innym miejscu niż trzeba i z tyłu ciężko będzie zamocować żeby
      się nie zsuwał. No i uniwersalne nie mają zwężanych boków na dole.
      • magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:15
        mój jest "inny" jak dam radę skończyć do wieczora, to będą zdjęcia i wtedy też
        będzie link do allegro.
        • magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:15
          spód jest zwężany :)))
          • l.ukrecja Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:20
            To ja się wstępnie piszę na taki do Nomada! Dawaj zdjęcia :D
            • angi223 Ja też czekam na zdjęcia i link do aukcji :) 15.09.08, 17:29

• magda79pn Skończony ale... 15.09.08, 18:05
                ... pierwszy zawsze jest mój ponieważ szyty metodą prób więc:
                zmiana opisu, ocieplina będzie pojedyncza bo podwójna jest za gruba i cały
                śpiwór za sztywny - chciałam dobrze ale przedobrzyłam ;)
                jest fajny ale jak dla mnie bez sensu, mój jest i dla dużego dziecka któremu
                buty wystają i dla małego tzn. można dół zamknąć i nie może tak być, będą 2
                różne ponieważ dla starszaka musi mieć w dole gumkę aby był węższy i dziecku nie
                wiało w nogi, a tego nie da się niestety technicznie pogodzić aby miał i klapkę
                dla malucha i jeszcze gumkę do ściągnięcia...
                Jeśli chodzi o zdjęcia to będą późnym wieczorem lub jutro bo mi bateria od
                aparatu siadła i muszę naładować.
    • carolla100 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 16.09.08, 10:40
      Też jestem wstępnie zainteresowana :) A czy one będą pasowały do x-
      landera xa ? Zamierzam tez kupić zoopera lub peg perego p3/uno i
      chciałabym aby się nadawał i do tego i do tego wózka (bo x-landera
      sprzedam dopiero po zimie)
      • magda79pn Zdjęcia 16.09.08, 11:11
        "fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/hR5fBFhqyYEB0LBejB.jpg"
        "fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/Fmk9FiaQGSUPal68sB.jpg"
        "fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/SQDYW2bczLCxFasRyB.jpg"
        "fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/aTnnevplkz5Fs0eHKB.jpg"

Niema jeszcze wycięć na pasy bo go chyba wystawię na allegro, pomyślałam że
        mógłby być zwężany nawet po zapięciu.
        • mamami Re: Zdjęcia 16.09.08, 15:02
          magda zdjecia troszkę ciemne i niewiele widac ale to co widac wyglada fajnie.
          Powiedz mi czy taki śpiworek, w wersji z nogami na wierzchu przypasuje do volo?
          • magda79pn Re: Zdjęcia 16.09.08, 17:24
            nie mam volo ale mogę mniej więcej zobaczyć na delti mouse, problem może być
            żeby go przyczepić do oparcia w takim wózku, będą go trzymały jedynie 5 punktowe
            pasy.Później ci napiszę
            • mamami Re: Zdjęcia 16.09.08, 22:39
              Gdybyś mogła spróbowac będę wdzięczna, bo wlasnie do tej szmatki trudno
              cokolwiek umocować :)
          • magda79pn mamami 17.09.08, 23:15
            do volo i mouse nie bardzo pasuje, ale poczekaj szukam właśnie wykroju na
            śpiworek do siedzenia kubełkowego tzn siedzący i ten powinien super pasować,
            tylko kurcze tak go ukryłam że teraz po roku nie mogę poszukać :) a też był
            super bo też miał całą górę zdejmowaną a odpinany dół to żaden problem można
            zrobić przy każdym.
            • magda79pn Re: mamami 17.09.08, 23:25
              MAM !!! znalazłam, jak uszyję to przymierzę :)
    • angi223 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 20:33
      Podasz link do swoich aukcji? Ile życzysz sobie za to cudo?
      I czy do Sprinta babydesign będzie ok ten śpiworek?
      pozdrawiam i czekam niecierpliwie :)
      • magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 20:50
        śpiworek jest na allegro na loginie kijo1 cena 65zł, jak chcesz do sprinta to
        odczep materacyk i podaj mi odległość od góry do jednego rzepu i do drugiego
        wtedy będzie ci super pasował, miałam sprinta zeszłej zimy i uszyłam sobie do
        niego śpiworek, tylko zmierz czy 100cm ci wystarczy, mogę zrobić 110cm bez
        dopłaty bo ta żadna różnica.
        • magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 20:51
          allegro.pl/item440033926_super_spiworek_spiwor_100_cm_nowy.html
    • angi223 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 22:06
      Przerwa konserwacyjna na Allegro...wrrr :)
      Wózek został na dwa dni u koleżanki i młodego noszę na razie w manduce. Ale jak
      tylko sprint do mnie wróci to piszę sie na śpiworek :) Podam Ci wtedy wymiary :):)
      • magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 22:10
        ok zapraszam
    • magda79pn mam nowy śpiworek do parasolek i ... 18.09.08, 13:12
      do siedzeń kubełkowych :) jest fajnie dopasowany, ma odpinany dół żeby dziecku
      nogi wyjąć :) i zdejmowaną górę :) pasuje i do mojego delti mouse i do zoopera
      twist ! jest super ! fotki potem, w wolnej chwili się pobawię i wstawię tu :)))
      • magda79pn zdjęcia 18.09.08, 14:52
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=84828426&a=84833556
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka