magda79pn 15.09.08, 13:03 Jeszcze dziś... będą zdjęcia i cena, śpiworek uniwersalny dla starszaka i malucha :) z butami na wierzchu lub nie ;) Pierwszy oczywiście dla mojego synusia :) już mu się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 13:38 Co to za śpiwór? Ja się własnei rozglądam... Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 14:52 ten który będzie gotowy ma rozmiar 100cm bo dla dziecka siedzącego - starszaka dłuższy niepotrzebny,brudne buty będą wystawały za śpiworek (ale na życzenie może być dłuższy- kolorek polaru też do wyboru), jest na wierzchu z ortalionu, wewnątrz dwie warstwy ociepliny i polarek we wzorki (ja mam we wzorki) lub gładki. po odpięciu wierzchniej części zostaje na siedzeniu i oparciu sam spód- coś w rodzaju materacyka,także można używać gdy jeszcze niema mrozu bo cała górna część jest odpinana, na wierzchu naszyta kieszonka "kangurek" dla tych dzieci które nie tolerują rękawiczek - czyli jak mój syn :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 14:56 Znaczy ktoś Ci to szyje albo ty sama, tak? I chcesz to sprzedawać, dobrze zrozumiałam? Ja się rozglądam za takim z owczą wełną, ale jeszcze nie jestem pewna... Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 14:58 ja to szyję i dużo innych rzeczy i sprzedaję na allegro, z owczą wełną mieć nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:02 dasz linka do swoich aukcji? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:06 króliczyca - tu masz z owcza wełną i z tymi funkcjami, o których pisze Magda. www.allegro.pl/item433238811_efik1_spiworek_i_torba_do_wozka_owcza_welna_110.html Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:15 O, dzieki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:45 mogę ten z czystym sumieniem polecić bo mam identyczny tylko na polarze. Naprawdę jakość REWELACJA, wszędzie suwaczki, można wszystko dowolnie poodpinac, pozapinać. I materiał na wierzchu baaardzo fajny - to takie coś podobne jak tapicerki w niektórych wózkach, dużego deszczu trzeba żeby przemókł, a na śnieg - rewelacja - nic nie przemaka. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 16:41 A tak na nasz klimat to który lepszy? wełna czy polar? bo ciągle się waham... I jeszcze jedno - do takiego śpiwora wsadza się dziecko w kombinezonie? Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:05 A jest szansa na taki do Buggstera? Wiem, że uniwersalne teoretycznie pasują, ale jednak Buggster jest zbyt charakterystyczny i może okazać się, że nacięcia na pasy będą w innym miejscu niż trzeba i z tyłu ciężko będzie zamocować żeby się nie zsuwał. No i uniwersalne nie mają zwężanych boków na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:15 mój jest "inny" jak dam radę skończyć do wieczora, to będą zdjęcia i wtedy też będzie link do allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:15 spód jest zwężany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
l.ukrecja Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 15.09.08, 15:20 To ja się wstępnie piszę na taki do Nomada! Dawaj zdjęcia :D Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Skończony ale... 15.09.08, 18:05 ... pierwszy zawsze jest mój ponieważ szyty metodą prób więc: zmiana opisu, ocieplina będzie pojedyncza bo podwójna jest za gruba i cały śpiwór za sztywny - chciałam dobrze ale przedobrzyłam ;) jest fajny ale jak dla mnie bez sensu, mój jest i dla dużego dziecka któremu buty wystają i dla małego tzn. można dół zamknąć i nie może tak być, będą 2 różne ponieważ dla starszaka musi mieć w dole gumkę aby był węższy i dziecku nie wiało w nogi, a tego nie da się niestety technicznie pogodzić aby miał i klapkę dla malucha i jeszcze gumkę do ściągnięcia... Jeśli chodzi o zdjęcia to będą późnym wieczorem lub jutro bo mi bateria od aparatu siadła i muszę naładować. Odpowiedz Link Zgłoś
carolla100 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 16.09.08, 10:40 Też jestem wstępnie zainteresowana :) A czy one będą pasowały do x- landera xa ? Zamierzam tez kupić zoopera lub peg perego p3/uno i chciałabym aby się nadawał i do tego i do tego wózka (bo x-landera sprzedam dopiero po zimie) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Zdjęcia 16.09.08, 11:11 "fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/hR5fBFhqyYEB0LBejB.jpg" "fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/Fmk9FiaQGSUPal68sB.jpg" "fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/SQDYW2bczLCxFasRyB.jpg" "fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/aTnnevplkz5Fs0eHKB.jpg" Niema jeszcze wycięć na pasy bo go chyba wystawię na allegro, pomyślałam że mógłby być zwężany nawet po zapięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Zdjęcia 16.09.08, 15:02 magda zdjecia troszkę ciemne i niewiele widac ale to co widac wyglada fajnie. Powiedz mi czy taki śpiworek, w wersji z nogami na wierzchu przypasuje do volo? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Zdjęcia 16.09.08, 17:24 nie mam volo ale mogę mniej więcej zobaczyć na delti mouse, problem może być żeby go przyczepić do oparcia w takim wózku, będą go trzymały jedynie 5 punktowe pasy.Później ci napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Zdjęcia 16.09.08, 22:39 Gdybyś mogła spróbowac będę wdzięczna, bo wlasnie do tej szmatki trudno cokolwiek umocować :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn mamami 17.09.08, 23:15 do volo i mouse nie bardzo pasuje, ale poczekaj szukam właśnie wykroju na śpiworek do siedzenia kubełkowego tzn siedzący i ten powinien super pasować, tylko kurcze tak go ukryłam że teraz po roku nie mogę poszukać :) a też był super bo też miał całą górę zdejmowaną a odpinany dół to żaden problem można zrobić przy każdym. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: mamami 17.09.08, 23:25 MAM !!! znalazłam, jak uszyję to przymierzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
angi223 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 20:33 Podasz link do swoich aukcji? Ile życzysz sobie za to cudo? I czy do Sprinta babydesign będzie ok ten śpiworek? pozdrawiam i czekam niecierpliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 20:50 śpiworek jest na allegro na loginie kijo1 cena 65zł, jak chcesz do sprinta to odczep materacyk i podaj mi odległość od góry do jednego rzepu i do drugiego wtedy będzie ci super pasował, miałam sprinta zeszłej zimy i uszyłam sobie do niego śpiworek, tylko zmierz czy 100cm ci wystarczy, mogę zrobić 110cm bez dopłaty bo ta żadna różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 20:51 allegro.pl/item440033926_super_spiworek_spiwor_100_cm_nowy.html Odpowiedz Link Zgłoś
angi223 Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 22:06 Przerwa konserwacyjna na Allegro...wrrr :) Wózek został na dwa dni u koleżanki i młodego noszę na razie w manduce. Ale jak tylko sprint do mnie wróci to piszę sie na śpiworek :) Podam Ci wtedy wymiary :):) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: dla zainteresowanych - będzie śpiwór :))) 17.09.08, 22:10 ok zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn mam nowy śpiworek do parasolek i ... 18.09.08, 13:12 do siedzeń kubełkowych :) jest fajnie dopasowany, ma odpinany dół żeby dziecku nogi wyjąć :) i zdejmowaną górę :) pasuje i do mojego delti mouse i do zoopera twist ! jest super ! fotki potem, w wolnej chwili się pobawię i wstawię tu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn zdjęcia 18.09.08, 14:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=84828426&a=84833556 Odpowiedz Link Zgłoś