monjan 06.10.08, 13:38 allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5022320 bo wygladaja mi na podrobke pp,niekoniecznie z USA a tamte 2 na jakies tutki i stare wersje inglesiny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: everbright-co ro? 06.10.08, 18:47 Jak dla mnie to dziadostwo.Ten ostatni(robiony na magnum) był kidyś wystawiony jako "hit wśród amerykańskich bogaczy" za 1500zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kokonia_0105 Re: everbright-co ro? 13.02.09, 22:23 Witam, Pr<zpadkowo wpadlam na Wasze posty, kiedy szukalam cos o tych woykach i uwazam,ze sa troche krzywdzace+ ,...zaryzykowalam everbrighta, tego duzego chyba, delux i jest po prostu swietny, mam go od 4 miesiecy i jest jak mercedes.Doszlam do wniosku, ze czasami nie warto przeplacac, dalam 400 zl, a dodam, ze przy poprzednim dzecku mialam emmmajunge i nie widze roznicy, ani w wzkonaniu, ani w prowadzeniu... pozdr.kokonia Odpowiedz Link Zgłoś
anaveronika Re: everbright-co ro? 30.05.09, 22:27 dostałam everbrighta model ebs 868. Dwufunkcyjny czyli spacerówka i wkład-gondola. Z tego dosc niewygodnego wkładu skorzystałam kilka razy, mimo, ze mały urodzil sie zimą. Wolałam go lepiej ubrac i okryc niz pakowac we wkład. Wkład ten tez ma jakby budke, tyle, ze brak w niej pałaka-usztywniacza i "budka" opada dziecku na buzie. W tej chwili korzystamy z wersji spacerówka. Jest duzy, ma dosc szerokie i długie siedzisko, rączka przekładana i regulowana, wielkie koła. Poza tym jest cięzki, waga ponad 15 kg. Nawet po złozeniu wymaga duzego bagaznika. No i nie ma zadnego materacyka, nie mozna nawet dokupic. Po podniesieniu oparcia do pozycji poł leżacej wyczuwalny jest drut. Akurat w poprzek plecow dziecka. "deseczka" usztywniająca tez jest węższa niz oparcie i przez to bardzo niewygodna i wyczuwalna. Zadna przyjemnosc spędzic tak kilka godzin. Dzis ze starej karimaty zrobilam dziecku materacyk, podkładanie kocyków i poduszek było juz męczące. Nie było tez do niego zadnej torby, czy siatki. Ogolnie, gdybym miala go kupic sama to bym nie kupiła. Gdy mały zacznie siedziec kupie inna spacerówke Odpowiedz Link Zgłoś