wojciech-w.01 21.11.08, 22:15 witam, chcę kupić wózek Atlantic Espiro, proszę o opinie na jego temat, warto go kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buszka24 Re: wózek Atlantic Espiro 21.11.08, 22:56 W skórcie: -wielki -ciężki -wygląda koszmarnie w realu, jak wózek sklepowy -spacerówka wygląda tragicznie! -on nie jest na stelażu aluminiowym tylko jakimś metalowym, do tego matowy szary, będzie się zdzierał aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamamaemi Re: wózek Atlantic Espiro 22.11.08, 13:11 Nie polecam tego wózka!!!Używałam go 5 miesięcy, tylko wersja z gondolą, bo spacerówka to tragedia!Wady: - ciężki, ciężko się podbija, -rozklekotany, tandetne wykonanie, - buda jakby ciągle nie napięta, - ogromniasty po złożeniu, - w wersji spacerowej 2 płyty, ta na plecy i ta z siedziskiem nie schodzą się i dziecko ma dziurę pod pupą, - pas, ten środkowy, między nóżkami w spacerówce-dość daleko wpięty, przez co 5 miesięczne dziecko zsuwa się po prostu do przodu, - mało zabudowana buda w wersji spacerowej, - tandetne wykończenie torby-materiał w środku drze się przy zapięciu-rzepie... to tyle co pamiętam, jak chcesz wiedzieć, pytaj! Zalety: - ogromniasty kosz na zakupy, - leciutkie pchanie, nawet jednym palcem-przez łożyska, - duuże siedzisko spacerówki, - ładnie się prezentuje-tylko,niestety... Ogólnie-lepiej dołóż pieniążków i kup coś lepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
lolenkaa Re: wózek Atlantic Espiro 24.11.08, 23:17 Ja jestem od 4 miesięcy posiadaczką tego czterokołowca i ogólnie polecam. Zalety: - Duży kosz na zakupy, - Lekko się prowadzi, - Ładnie się prezentuje, - Duże koła, dobra amortyzacja na dziurach i nie równym podłożu, - Przystępna cena, - W cenie konkretny śpioworek który nadaje się i do spacerówki i do gondoli. - Łatwo się wciąga po schodach... Wady: - Jest ciężki(mi to nie przeszkadza - mieszkam na parterze), - Nie mieścimy się do każdego sklepu(duży rozstaw kół). To by było na tyle, ze spacerówki jeszcze nie korzystałam.... Olcia :) i Dominik (ur. 21.07.2008) Nasze wypocinki Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech-w.01 Re: wózek Atlantic Espiro 27.11.08, 23:19 dziękuje za te wszystkie rady, na pewno skorzystam, dzidziuś urodzi się w połowie lutego, więc jeszcze troche czasu nam zostało Odpowiedz Link Zgłoś
olga_1000 Re: wózek Atlantic Espiro 28.11.08, 12:02 ja tez chciałam kupic ten wózek bo bardzo mi sie podoba, a teraz to już nie wiem po przeczytaniu tych opinii... ojojoj :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech-w.01 Re: wózek Atlantic Espiro 28.11.08, 23:07 a może ktoś się orientuje gdzie w Wielkopolsce można kupić Atlantica? jestem z okolic Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-lew Re: wózek Atlantic Espiro 28.11.08, 23:43 Jeśli jesteś jednak zdecydowany na kupno tego modelu (mimo powyższych opinii) ja mam do sprzedania za bardzo rozsądną cenę, czerwony, używany 5 miesięcy, stan bardzo dobry, mogę przesłać szczegółowe fotki na maila. Nie jestem z Wielkopolski;mój gazetowy mail ewa-lew@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś