nieztejbajki 01.01.09, 17:33 chciałam kupić Maclarena Techno XT - do samolotu chyba można zabrać taką parasolkę... czy szukać coś mniejszego? Będziemy lecieć LOTem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadzik81 Re: jaki wózek do samolotu... 01.01.09, 17:50 pewnie ze mozna,kazdy wozek mozna wziasc do samolotu.Ja lecialam kiedys lotem z pierwszym dzieckiem i mialam Baby Deign Smart.Byl dosc spory i ciezki ale mi to nie przeszkadzalo bo zawsze ktos pomogl jak musialam wziasc corke na rece. Odpowiedz Link Zgłoś
nieztejbajki Re: jaki wózek do samolotu... 01.01.09, 19:54 ale wózek mozna wziąść ze sobą do samolotu? Bo nie chę nadawać go jako bagaż. Wolałabym mieć go na lotnisku dla Małej. Odpowiedz Link Zgłoś
nissanmicra Re: jaki wózek do samolotu... 01.01.09, 19:59 Każdy wózek możesz mieć na lotnisku.Najpóźniej musisz go oddać przed samym wejściem do samolotu, zostawiasz go przy schodach, i po wylądowaniu dostajesz go tuż po wyjściu z samolotu. Wyjątkiem jest wózek wielkości Quinny Zapp, który chowasz do torby, wnosisz na pokład samolotu i chowasz do półki nad głowami. Odpowiedz Link Zgłoś
rubi88 Re: jaki wózek do samolotu... 01.01.09, 20:00 Poczytaj: eturystyka.org/content/view/807/102/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-lew Re: jaki wózek do samolotu... 01.01.09, 20:58 ja nie w sprawie wątku...ale mam do sprzedania maclarena xt z 10.2008r. stan idealny, używany miesiąc; jeśli jesteś zainteresowana oto mój mail:ewa-lew@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: jaki wózek do samolotu... 02.01.09, 15:13 Można każdy,ale najlepszy wygodny,czyli szybko składający się i w miarę lekki.My zabraliśmy ze sobą PP Pliko,zaginął i zleciał 2 kontynenty zanim się odnalazł.Przezył i wrócił do nas w stanie idealnym.Więc ja bym raczej postawiła na wózek albo dobrej jakości albo taki "na jeden raz"-tani i nie szkoda jak zginie czy sie połamie. Oddajesz przy wejściu na pokład,odbierasz w tym samym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś