mag.ia 10.01.09, 17:13 dzidziusia? Jakie ma amortyzatory czy mocno trzepie na kostce chodnikowej,czy polecacie inny w podobnej cenie? podaje link do tego wózka www.allegro.pl/item515841213_wozek_chicco_trio_evolution_enjoy_bonus_w_wa.html#gallery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berciunia1 Re: Chicco enjoy evoluttion pasuje dla marcowego 10.01.09, 17:18 amortyzacja jest wyczuwalna ale nie jst to wózek gondolowy. ja mam enjoya dla dzidzi z grudnia 2008:) i jestem zadowolona, gdy spadnie więcej sniegu to mam jeszcze roana kortinę. Enjoy fajny lekki, zgrabny, zwinny, łatwo się składa, stio po złożeniu i zajmuje baaardzo mało miejsca. dla marcowego dziecka kupowała koleżanka w zeszłym roku i jest zadowolona. a jak spadnie duuużo śniego to mówi ze zakupi sanki:) a enjoy bedzie do sklepów, na szybkie wypady itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.ia Re: Chicco enjoy evoluttion pasuje dla marcowego 10.01.09, 17:25 ten ma gondolkę i fotelik :) jaka jest średnica kółek,jesli możesz zmierzyć? Ja mam obecnie Sprinta z Baby design ,ten ma duże koła i jeżdziłam po tym śniegu z 2 latką. Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 Re: Chicco enjoy evoluttion pasuje dla marcowego 10.01.09, 19:07 enjoy na oko ma mniejsze koła niz sprint ale ja jeździłam swoim po śniegu - tylko trzeba przyblokować koła i jest ok.pisząc o śniegach to chodziło mi bardziej jak będzie go baaardzo duuużo:) jak w 205 roku:) średnica kół to : 17,5 cm więc tez nie sa malusie Odpowiedz Link Zgłoś