aniakubus 19.01.09, 21:39 Witam , czy ktoś zna może wózki LIVEROO ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppaskuda Re: LIVEROO 20.01.09, 18:15 chyba tylko w całym wątku jedna osoba się wypowiedziała i to negatywnie,ale zapraszam: Wózek Leviroo (ale tylko czarny) czy Treeco? Odpowiedz Link Zgłoś
ppaskuda Re: LIVEROO 20.01.09, 18:16 Wózek Leviroo (ale tylko czarny) czy Treeco? - taki jest tytuł wątku Odpowiedz Link Zgłoś
ppaskuda Re: LIVEROO 20.01.09, 18:18 i właśnie z racji tego,że nie znalazłam opinii na temat tego wózka oraz nie mogę go "pomacać" w rzeczywistości,to chyba się na niego nie zdecyduję,chociaz wizualnie bardzo mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanna79 Re: LIVEROO 28.01.09, 21:20 też szukam informacji o tym wózku, wygląda fajnie, ale coś by się przydało o nim wiedzieć. Ponoć na allegro schodzi jak ciepłe bułeczki, wszystkie komentarze o sprzedawcy są pozytywne, ci co kupili też chwalą. Ale to jeszcze trochę mało, prawda? Czy to niemiecka firma? Właśnie dałam cynk do szwgierki w Niemczech może czegoś się dowie, to dam znać. Znalazłam ten wózek na stronach niemieckich, angielskich i czeskich... allegro.pl/item538736873_wielofunkcyjny_leviroo_spacerowka_folia_i_fotelik.html Odpowiedz Link Zgłoś
mk968 Re: LIVEROO 30.03.09, 10:26 witam. ja mam ten wózek od czerwca i na początku byłam bardzo zadowolona ale odkąd zaczęłam uzywać spacerwki zmieniłam zdanie. ten wózek wcale nie ma pompowanych kół. wygląda bardzo ładnie mam czerwony i od słońca kolor się nie zmienił. jest lekki ma amortyzację. gondolka wcale nie jest duża moja córka wyrosła z niej nie mając pół roku. spacerówka wogóle się nie sprawdza opadcie nie rozkłada się na prosto a poza tym podnóżka nie można podnieść na prosto. a co do fotelika to proszę najpierw zapytać o wkładkę bo do nas przyszedł tylko z podgłówkiem a takiej wkładki jak na zdjęciu to nie ma chyba że coś się zmieniło. i radzę wcześniej zapytać o kwestje reklamacji bo spacerówka po miesiącu zaczęła się próć na szwach a reklamacji nam nie uznano. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj1710 Re: LIVEROO 13.04.09, 15:01 Wózek Liveroo mam od ponad pół roku. Na początku bardzo mi się podobał i nie miałam zastrzeżeń. Teraz zgadzam się z mk968, gondola jest bardzo ładna, ale mój syn wyrósł z niej ledwo skończył pół roku. Dlatego zmienikiśmy gadole na spacerówkę i zaczęły sie schody, spacerówka nie jest dostosowana do tak małych dzieci, nie rozkłada sie na leżąco, pasy, podpórka na nogi są za duże. Jeżeli chodzi o fotelik to też ma kilka niedociągnięć, budka jest nie dopasowana i przekręca się na różne strony, blokada pasów jest w nogach i odstaje tak że czuć ją pod materiałem, boję się że syn obija o nią nogami. Nie posiada także ochraniacza na nóżki. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś