bananas.only 22.01.09, 15:06 Szukam opini o tym wózku, na jak długo starczy w letnich miesiącach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avent Re: Jane z gondolą matrix 22.01.09, 22:04 Ja mam jane i gondola matrix. urodziłam na początku czerwca. Najpierw postanowiłam nie kupować gondoli,tylko sam fotelik. Bardzo szybko kupiłam gondole! 1. dziecko ma wygodnie, prosto pod plecami 2. gondola jest głęboka, a fotelik nie - dla mnie to wada 3. w foteliku dziecko się okropnie poci, w gondoli (ma system wentylacji) nie pociła się w ogóle 4. nadal wożę w gondoli - dzidzia ma 7,5 m-ca i mieści się znakomicie, pomimo śpiworka z owczej wełny - gryby i często równieżkombinezonu (gondola ma podnoszone oparcie,co jest zbawienne dla ciekawskiego diecka nie polecam fotelika - po protu jest w nim niewygodnie. Dziecko nie ma pod pleckami prostego materaca,tylko profilowany fotelik,co z tego,ze rozłożony na płasko... Odpowiedz Link Zgłoś
bananas.only Re: Jane z gondolą matrix 23.01.09, 16:38 Może byłabyś zainteresowana sprzedaniem mi tej gondoli kiedy juz przestaniecie jej używać. Moje dziecko urodzi się w maju. Kupiliśmy matrixa, ale właśnie poważnie zastanawiam się nad zakupem dodatkowo gondoli. Chciałabym kupić uzywaną. Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
avent Re: Jane z gondolą matrix 23.01.09, 17:21 chciałabym sprzedać cały zestaw, wydaje mi się ze tak bedzie mi łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nandii Re: Jane z gondolą matrix 30.01.09, 20:40 Hej. Byłabym zainteresowana całym zestawem Jane, termin mam na kwiecień. Jeśli to nadal aktualne proszę o zdjęcia na skrzynkę i proponowaną cenę :) Odpowiedz Link Zgłoś