emma30 23.01.09, 09:01 jw. Czy wózek nadaje się dla 8 miesięcznego dziecka. aukcja.onet.pl/show_item.php?item=531811585 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amazonka20 Re: ABC desing Avanti Moving Light proszę o opin 24.01.09, 13:29 witam ja mam taki wozeczek do sprzedania podaje linka do allegro allegro.pl/item538028000_spacerowka_niemiecka_avanti_moving_li ght_bcm.html a wozeczek nadaje sie dla dziecka ktore siedzi wiec dla 8 miesiecznego jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
emma30 Re: ABC desing Avanti Moving Light proszę o opin 24.01.09, 14:09 Możesz coś więcej opisać. Jak się nim jeździ, podbija, do kiedy wystarczy. Dlaczego go sprzedajesz? Nie jesteś z niego zadowolona? Odpowiedz Link Zgłoś
hania2503 Re: ABC desing Avanti Moving Light proszę o opin 27.03.09, 08:39 Także szukałam opinii na temat tego wózeczka, jednak pomogła mi pani która te wózki sprzedaje. Kupiłam wózeczek dla 6 miesięcznego synka i jestem zachwycona. Wcześniej kupiłam wózek chicco z serii trio, ale szybciutko sprzedałam bo dla mnie to klekot, niestabilny! Wózek avanti moving light jest lekki, ale przy tym stabilny!!!! 5 punktowe pasy mocno trzymają dziecko, duży kosz na zakupy, dość duże kółka jak na spacerówkę, przednie kolo blokowane, u góry okienko, tacka, łatwo się rozkłada, jak mały zasnął to dosłownie płynnie opuściłam oparcie. Co dla mnie najważniejsze nie kiwa się na boki! Fajnie się składa bo przy rączce naciska się przycisk i wózek jakby łamie się w pół i mieści się spokojnie do małego bagażnika. Trzeba jednak do tego dokupić osobno okrycie na nóżki.Wózek spełnił moje oczekiwania w 100%, bałam się go kupić tak bez oglądania, ale nie żałuję. nie kupiłam jednak wózka od tego uzytkowanika bo nie odpisał mi na żadne moje zapytanie...Pozdrawiam i mam nadzieję, że pomogłam. Hania Odpowiedz Link Zgłoś
niesia22 do hania2503... 27.03.09, 23:03 czy możesz zmierzyć wysokość na jakiej jest rączka do prowadzenia i jakie są wymiary wózka po złożeniu, i jeszcze jak się podbija.... dzięki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś