Dodaj do ulubionych

treeco firmy emjot

23.01.09, 20:24
może ktoś powie jak sprawują sie te kółka zimą i wogóle coś na temat
tych wózeczków
Obserwuj wątek
    • epreis Re: treeco firmy emjot 04.04.09, 22:04
      mam treeco od maja ubiegłego roku.
      jestem BARDZO zadowolona, na tyle- że myśł o kupnie spacerówki to fanaberia
      miałam kilka różnych wózków, więc już wiem, że idealnego nie ma.
      ale ten ma wyjątkowo mało minusów- największy?słabe hamulce-popsułam 1wszego dnia :D

córka w spacerówce jeździ od 6 miesiąca, w gondolce pojeźdizłaby dłużej gdybym zgodnie z instrukcją wyściółke wyprała ręcznie a nie z lenistwa- w pralce, skurczyła się.
      spacerówka tyłem do kierunku jazdy nie sprawdza się:po 1-brak dostępu do koszyka, po 2, wózek jest okropnie cięzki.
      ale spacerówka położona przodem do kierunku jazdy sprawia, ze wózek..sam jedzie.
      wkurza mnie też budka, wolałabym żeby materiał był szczepiony z oparciem, a tak przez to "zwisanie" cięzej do koszyka coś włożyć i wyjąć,
      amortyzacja na tylnych kółkach jest świetna, na przednich nie ma wcale- ale to wiadomo.
      jak oczekujesz super amortyzacji kup roana,bartatinę lub cokolwiek innego z 4 wielkimi pompowanymi kółkami...

--
      "Każdy z nas jest opowiadaniem, które wciąż nieświadomie piszemy - piszemy naszym postrzeganiem,uczuciami, myślami i działaniem"O.SACKS
      My, Mały Książe i Królewna Śmieszka
      • epreis Re: treeco firmy emjot 04.04.09, 22:05
        nie ma żadnego problemu z kółkami zimą.
        zapomniałam dodać.
        a ija używam ten wózek na "maxa", bez sentymentów
        ciągam go po schodach (mieszkam na 4 piętrze)-z mega obciążeniem, bo robię sama zakupy i to cięzkie, dzień wdzień- musze powiedzieć, że myślałam, ze przy tej eksploatacji moze się rozlecieć- ale on się trzyma rewelacyjne,
        woziłam w nim 3,5letniego syna (ok 13kg) i również dobrze się prowadził...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka