zuggi 19.04.09, 00:12 CZy ktoś z was użytkuje taki wózek? Polecacie czy odradzacie i dlaczego? I mam pytanie, bo nie mogę nigdzie znaleźć, czy siedziska spacerowe rozkładają się na płasko do spania? z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olazur Re: ABC Design Zoom - podwójny 20.04.09, 08:34 podbijam wątek, bo mnie tez to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czuczolina83 Re: ABC Design Zoom - podwójny 24.06.09, 19:48 witam jest to fajny wózeczek może służyć dla bliżniąt oraz dzieci z różnicą wiekową.Na stelarzu można zamontować 2 dondolki(dla najmłodszych dzieci) 2 foteliki (poprzez wpięcie adapterków) firmy ABC Desing lub Maxi Cosi oraz 2 siedzisk spacerowych jednak te są przeznaczone dla dzieci (wg wskazań producenta od 6 m-ca) nie rozkładają się zupełnie na płasko,mają regulowany podnóżek 3 stopniowy.W wersji spacerkowej dzieci mogą jezdzić 1 za 2 lub buziami do siebie :) Jeśli coś was jeszcze nurtuje to pytajcie od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką Zooma :) Naprawde zwrotny i ,,lekki,, wózek Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.jurek Re: ABC Design Zoom - do obejrzenia w Krakowie 01.07.09, 17:29 ABC Design Zoom jest obecnie do obejrzenia w sklepie Gluck w Galerii Solvay przy Zakopianskiej w Krakowie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś