anm-aj 12.05.09, 14:39 Dziewczyny dostałam Questa czarnego z limonkowa buda w srodku- jest cudny. siedze i patrze na niego i buzia sama sie usmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isabel_o Re: Mam juz M Quest Mod 2009 12.05.09, 15:11 Ja ze swojego też jestem bardzo zadowlona:) I z koloru i z samego wózka! Dzisiaj pojechałam do sklepu i zrobiłam mu mały tuning;) Zaraz wrzucę foty. Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Mam juz M Quest Mod 2009 12.05.09, 21:31 Dziewczyny zakochalam sie w tym wozeczku, on plynie. Zarowno z roczniakiem jak i 3 latką jezdzi i podbija latwo. w porownaniu do pliko jest rewelacja. Balam sie ze bede kopac w kola, mam 170cm i nie kapie co zdarzalo mnie sie w pliko i o dziwo jezdzi ciszej po kostce niz pliko. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. A zestawienie czarnego z limonkowa budą cudne plus sliczne jablka na tapicrce. Malej bylo chyba wygodnie bo jechala grzecznie, nie siedzi jak w fotelu- tak jest w pliko, ale mysle ze bylo ok. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Mam juz M Quest Mod 2009 12.05.09, 22:38 Nie jeździ po kostce ciszej niż pliko ;) Ja dzisiaj wzięłam chłopaki na spacer z moją siostrą. Ona prowadziła pliko questa z 3-latkiem a ja roczniaczka w pliko p3. Jechałyśmy po kostce i pliko nie było słychać a questa owszem (ale to i tak nie przeszkadzało mojemu synciowi w spaniu). Natomiast quest nawet z trzylatkiem napewno prowadzi się dużo lżej niż pliko p3 z roczniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Mam juz M Quest Mod 2009 12.05.09, 23:18 U mnie pliko bardzo turkocze na kostce, ale nie na kazdej. Na normalnej kostce jest ok, ale w parku jest specyficzna taka wypukla i tam bardzo go slychac i o dziwo quest jechal ciszej, zwrocilam uwage, bo w pliko bardzo mnie to drazni i tu sie miło zaskoczylam:D Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Mam juz M Quest Mod 2009 12.05.09, 23:25 Heh, my też w parku na kostce testowałyśmy... Ale jak widać co inny egzemplarz to inne odczucia. Moje pliko było cichutkie a nowy queścik ślicznie turkotał:) Ale zupełnie mi ten dźwięk nie przeszkadzał na szczęście:D Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Mam juz M Quest Mod 2009 13.05.09, 13:14 Najwazniejsze, ze obie jestesmy zadowolone z wozeczkow :D Odpowiedz Link Zgłoś