Dodaj do ulubionych

hauck for two?

17.07.09, 22:14
Ciężko znaleźć opinie o tym wózku - wirtualnie bardzo mi się podoba. Może
któraś z Foremek ma albo widziała i podzieli się spostrzeżeniami. Szukam wózka
dla dwójki - starszak ma teraz 21 miesięcy, młodsza 2,5 miesiąca.
Pomocy,
Kasia
Obserwuj wątek
    • kasiakforever Re: hauck for two? 18.07.09, 18:59
      up
      • zabka11 Re: hauck for two? 18.07.09, 19:57
        www.blizniaki.net/wozki.html
        O hauk for two nic nie wiem, ale może tu poszukasz inspiracji:)
        Pozdrawiam i życze dobrego wyboru:)
        • matylda07_2007 Re: hauck for two? 18.07.09, 21:18
          O tym konkretnym wózku nic nie wiem, ale dziewczyny na forum ogólnie tej firmy nie polecają.
    • kasiakforever Re: hauck for two? 18.07.09, 22:20
      Dzięki dziewczyny:)
      Kurcze, strasznie trudno znaleźć jakiekolwiek opinie o tym wózku. Będę czekać
      dalej, może kto jednak użytkował...
      • matylda07_2007 Re: hauck for two? 19.07.09, 00:34
        Raczej sprawdź wózki firy phil&teds. Moja kuzynka ma i baaaardzo sobie chwali. Jej starsza córeczka ma ponad 2 lata, druga kilka dni temu się urodziła :)
    • kiniak22 Re: hauck for two? 19.07.09, 12:52
      sama sie kiedys nad nim zastanawialam jak szukalam wozka dla dwojki, wozek
      ogolnie bardzo mi sie podobal i wydawal sie swietnym rozwiazaniem, ale co mnie
      zniechecilo- wozek sie nadaje dla dwojki pod warunkiem ze male juz siedzi,
      oparcie kiedy jest rozlozone to zajmuje drugiemu siedzisko, wiec wtedy starsze
      ewentualnie jedzie stojac na podescie, szczerze mowiac gdybym miala wybierac, to
      wolalabym jednak podwojny wozek z normalnymi siedziskami gdzie drugie dziecko
      wtedy moze sobie usiasc spokojnie i odpoczac albo nawet zdrzemnac jakby zmeczone
      bylo, bo ten hauck jest wiekszy niz normalna spacerowka ale nie bedzie tak
      komfortowy jak podwojny wozek, ewentualnie pomyslalabym teraz albo nad
      doczepiana destawka dla starszego, albo takim czyms:
      www.allegro.pl/item671041319_buggypod_dostawka_do_wozka_gw_12_m_do_siedzenia.html
      duzo zalezy od tego ile czasu spedzasz z dziecmi i czy wozek blizniaczy bedzie
      ci niezbedny, bo jezeli potrzebujesz rozwiazania na dluzsze spacery to chyba
      jednak blizniak bedzie lepszy niz jakakolwiek dostawka
      • kasiakforever Re: hauck for two? 19.07.09, 19:17
        byggypod nie pasuje do naszego ABC Design, no i ma raczej wąskie siedzisko
    • kasiakforever Re: hauck for two? 19.07.09, 19:07
      właśnie ze względu na to, że ten z przodu maluch powinien już siedzieć i
      rozwiązanie z tyłu jest dobre, ale dla 3-latka na przykład - nie zdecyduję się
      jednak
      będzie jakiś tramwaj, my to powsinogi - dużo łazimy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka