marta_ja78 24.08.09, 13:46 Czy Aria nadaje się jako jedyny wózek dla 2 latka, 13 kg, szczególnie w kontekście nadchodzącej zimy? Chciałabym aby to był już ostatni wózek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_ja78 Re: Peg Perego Aria a zima 25.08.09, 21:05 Byłabym wdzięczna za odpowiedź bo muszę w miarę szybko kupić wózek. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles Re: Peg Perego Aria a zima 25.08.09, 22:02 chyba nikt jeszcze nie używał arii zimą;)to chyba zależy, jakie masz warunki miejskie?na moim osiedlu zazwyczaj chodniki są szybko odśnieżane, mnie ta breja po śniegu najbardziej wkurza.zimy stulecia raczej nie będzie, ale na wszelki wypadek ja zostawiłam sobie jeszcze teutonie na pompowanych kołach - właśnie z myślą o zimie.też jestem ciekawa jak aria sobie poradzi.mam jeszcze volo, a aria ma większe koła od niego, więc będzie lepiej - ale jak to ci nie powiem teraz.zresztą, ile tej zimy;)ja mieszkam w gdyni i w zeszłym roku śnieg spadł w połowie stycznia, i tak sie pojawiał i znikał co parę tygodni. miałam chicco 6 wd tech i po sniegu elegancko jechał (tyłem!), musiałam czasem przez zaspy przejechać Odpowiedz Link Zgłoś
ancia2007 Re: Peg Perego Aria a zima 25.08.09, 23:58 Dla nas też to będzie pierwsza Aria zimą ale na wszelki wypadek pozostawiam na tę porę roku joggera na pompowanych kołach - wydaje mi się pewniejszym rozwiązaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_ja78 Re: Peg Perego Aria a zima 26.08.09, 08:16 Dziękuję za odpowiedź. Ja miałam X-landera XA, któremu zima była nie straszna, ale sprzedałam. Teraz mam Deltim Frog, ale to porażka więc chcę go wymienić na Arię. Widzę jednak, że jest potrzeba posiadania 2 wózków, 1 większy na długie spacery i zimę, a 2 leciutki na miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia-pos Ile tak naprawdę waży ARIA OH 28.08.09, 17:46 Witam Ja potrzebuję informacji ile tak naprawdę waży ARIA. Producent podaje, że 5,5 kg. I jeszcze jedno pytanie: jak wysoko jest umieszczone siedzenie? Czy podobnie jak w parasolkach? Odpowiedz Link Zgłoś