29.09.04, 11:27
co tu wiele pisać... Robią mi się na piersiach. Wcieram balsam ujędrniający,
ćwiczę. Jak je zatrzymać??
Obserwuj wątek
    • nikanik Re: rozstępy 29.09.04, 11:33
      Nie wiem jak zatrzymać...
      Ale jak już się robią to wcieraj wcieraj - może pomoże. A najpewniej przyjdzie
      Ci zaakceptować. Mnie wyskoknęły w momencie 6 lat temu i są do dzisiaj. No i
      mam co tu dużo mówić pasiaste cyce;-)) Da sie z tym żyć.
      • 53kilogramowa Re: rozstępy 29.09.04, 12:47
        ja tez mam rozstępy na piersiach a mam dopiero 20 lat!! co prawda malutko i
        praktycznie ich nie widac, zrobily mi sie jak dojrzewałam i piersi rosły jak
        oszalałe:D
        duuużo smarować, moje kiedys były dość wyraźne teraz jak sie przyjze to
        widze ,nawet nie mam pewności czy moj chłopka kiedykolwiek to "cudo" dojrzał bo
        nic nie mowi i jest zachwyconym tym co mam (faceci chyba naprawde maja gdzies
        takie sprawy jak celulit czy rozstepy:))
        ale kremy naprawde pomagają, i to niekoniecznie kremy na rozstępy.

aha i mam pytanko, rozstępy robią się gdy się tyje , tak? czy możliwe by
        powstały podczas chudnięcia? bo moim zdaniem ,nie.
        co najwyzej mogą byc bardziej widoczne, gdy skora traci napięcie, ale chyba nie
        moga powstac nowe, bo niby z jakiego powodu?
        • igielka82 Re: rozstępy 29.09.04, 14:13
          Tak tak robią się jak sie tyje...ja też je mam niestety i też powstały w czasie
          dojrzewania!Z tego co wiem (wypróbowałam) cepan krem-jest on na blizny po
          zabiegach, ale co tam przecież rozstępy to wkońcu blizna taka sama jak po
          zabiegu, muszę wam powiedzieć że u mnie po jednorazowym nałożeniu kremu na noc
          juz był efekt, ale ja nałożyłam nie małą warstwę tego kremu tzn najpierw
          wtarłam w skórę tak żeby nie było widać potem nałożyłam jeszcze jedną tym razem
          białą warstwę, ja mam na udach dlatego na to wszystko ubrałam jeszcze getry
          krótkie i poszłam spać.
          UWAGA! na zapach bo śmierdzi czosnkiem, ale da się wytrzymać!
          Kosztuje 10zł i dostępny jest w aptece!

Aha same rozstępy niegdy nie znikną magą się wypłycić i zjaśnieć i poprosty być
          prawie nie widoczne, i miejsc z rozstępami nie powinno się katować słońcem bo
          się utrwalają!

Pozdrowionka:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka