Dodaj do ulubionych

orbitrek- pytanie

20.03.05, 11:10
Chcę kupić Orbitrek magnetyczny ale nie wiem jaka firma jest dobra. No i nie
chce wydać masę kasy. Może mi coś polecicie. Nie chcę kupować na aukcjach.
Oglądałam na stronach :
www.bachasport.pl/document.php?id=48
www.bachasport.pl/document.php?id=92.
Co o nich myślicie? A może jakieś inne firmy?
Obserwuj wątek
    • moonika_l Re: orbitrek- pytanie 20.03.05, 17:54
      Iwona, obejrzalam oba
      Ja sie na orbitrekach nie znam, ale cena jest w obu przypadkach atrakcyjna, bo
      w sklepie sportowym widzialam na wlasne oczy takie za 1200 zł i wiecej. A w
      markecie za czterysta iles tez byly.
      Tylko jedna rzecz...
      ORBI TREK BE 5910
      spojrz na gore strony - tam wołami piszą, ze gwarancja 24 miesiace, a w tekscie
      juz Instrukcja obsługi w języku polskim + 12 mies. gwarancja. No to ktos tu
      kłamie.
      Ten drugi mimo, ze droższy wydaje mi sie jakis bardziej sensowny - przynajmniej
      gwarancja na dwa lata, a to wazne. No i jasno piszą ze jest składany.
      Ale - Twój wybór, zresztą tu są dziewczyny, co używają orbitreków - niech one
      się wypowiedzą.
      Pozdrawiam
      M.
      • iwona.sz2403 Re: orbitrek- pytanie 04.04.05, 23:12
        Dziewczyny, gdzie kupiłyście swoje orbitreki? Ja chcę kupić takowy. Tylko
        właśnie nie wiem gdzie. Chodzi mi o sklepy w dawnym woj. Katowickim, najlepiej
        Katowice, Tychy. prosze napiszcie.
        • nikanik Re: orbitrek- pytanie 05.04.05, 08:59
          ja kupowałam ten droższy z twoich linków.
          kupowałam przez net. przez jakiś sklep. nie pamiętam któy - wybrałam ten sco
          najtańszą oferte z magnetycznych mieli.
          Maile potargowałam się jeszcze z gościem, i wydębiłam ze sprzedawca pokrywa
          koszty transportu. Przywieźli mi do domu kurierem. Na telefon z kierowcą
          umówiłam się na godzinkę pod moim domem. Pan wniósł mi na górę pudło, ja mu
          dałam kasę. Wszyscy zadowoleni.
          • iwona.sz2403 Re: orbitrek- pytanie 05.04.05, 12:31
            jak długo go juz masz i jak się sprawuje?
            • nikanik Re: orbitrek- pytanie 05.04.05, 12:50
              mam od listopada. wcześniej miałam pożyczony.
              jestem zadowolona. a jeżdże na nim co wieczór. (nie licząc przerwy
              styczniowej). Tylko od lipca do dziś, jak orbitrekuję, to chce mi się już
              czegoś innego. Ale to już odbiegam od tematu. Jak nie masz możliwości chodzić
              ndo jakiegoś fittness to polecam. Dużo lepszy, jak dla mnie, niż rower
              stacjonarny. Od tygodnia chodzę na siłownie dla kobiet. Poza tym robi się
              ciepło więc już rolki wyciągnęłam i rower mam już odzimowany. Liczę na ciepłe
              dni.
              • iwona.sz2403 Re: orbitrek- pytanie 05.04.05, 13:27
                dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka