meg233 30.03.05, 08:39 oczywiście w lubinie, czy znacie jakiegos dobrego? dodam, że potrzebuje go pilnie, może gdzieś przyjmuje prywatnie? musi byc super specjalistą i nie chodzi o to że jestem wymagająca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: alergolog 03.04.05, 19:15 Madzik z tego co wiem dobry alergolog jest w Medicusie. Przynajmniej tak słyszałam. Ale nie wiem jak ma na nazwisko...:))) Jak coś to mogę się dowiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś
wicu82 Re: alergolog 03.04.05, 21:55 W Medicusie przyjmuje Kwaśniewski. Mówią o nim, że jest najlepszy. Ale tam słono trzeba zapłacić. Na Bema przyjmuje Januszewska, ale do niej jest 1-miesięczna kolejka. Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: alergolog 04.04.05, 09:28 na Leśnej ? czy Armii Krajowej wiesz, dziecko najważniejsze, kasa się znajdzie to jest pilne i ważne dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: alergolog 04.04.05, 13:05 a ja mieszkam obok, hhihihi fajna jestem:-) juz dzwoniłam, pojde do kwacha:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: alergolog 07.04.05, 11:24 tak, opowiem, nie omieszkam!!! byłąm u tego lekarza i nie wart tych pieniędzy, do tej pory pienie się po wizycie u niego, nawet nie raczył podnieś swojej szanownej chudej dupy żeby dziecko pooglądać, z daleka podał diagnoze...kasują przed wejściem do gabinetu, chyba wiedzą co robią.... szukam dalej, ponoć dr Płaziak z Głogowa jest ok Randia a co chcesz an kawe wpaść??:-) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: alergolog 07.04.05, 11:40 Dzięki, a już miałam zamiar się do niego wybrać ze starszym ...:))) Z miłą chęcią...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: alergolog 07.04.05, 15:02 może wam by pomógł, bo jak dla mnie to te 73 zł powinien przeznaczyć na dokształcanie:-) ja jade do głogowa z małą:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pedros123 Re: alergolog 10.04.05, 20:22 Ja polecam dr Marchewkę przyjmuje w Ścinawie, co prawda nie jest alergologiem , ale dzięki niemu prawdopodobnie unikneliśmy astmy u dziecka, (uporczywy kaszel, w Medicusie leczony antybiotykami "bo czerwone gardełko" okazało się że ten kaszel był reakcją alergiczną na niektóre pokarmy i stąd to czerwone gardełko) byliśmy tez z wizytą u alergologa w Medicusie skończyło się podobie, z opisu żony, która była z dzieckiem wynikało że facet zjadł wszystkie rozumy i na dodtek nie zamierazł się podzielić swoimi mądrościami, szkoda kasy.Jedźcie do Marchewki bierze niedrogo ostatnio za wizytę zapłaciłem 30 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: alergolog 10.04.05, 21:56 tak, ten w medicusie to skonczony dupek, nawet małej nie zbadał ale oczywiście stwierdził, że jest zdrowa, a ona alergik buehehehe jutro jade do Płaziaka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
antyrandia Re: alergolog 14.04.05, 16:44 no randia i znowu sie spotykamy... wiesz,ze ja zawsze jestem krok za toba... nie wybacze ci tego,ze przez ciebie rozpadlo sie moje malzenstwo... nie wybacze. do zobaczenia wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: alergolog 14.04.05, 17:38 Witam Widzę słynna się robic zaczynam, skoro klonik się pokazał...nie pierwszy i nie ostatni zapewne, więc mało istotny. >wiesz,ze ja zawsze jestem krok za toba... Właśnie, za mną, nigdy przedemną...i tak już zostanie. >nie wybacze ci tego,ze przez ciebie rozpadlo sie moje malzenstwo... Nie pierwsze i nie ostatnie pewnikiem, w końcu tak wpływam na facetów, że nawet nie wiem, że od żon odchodzą... >do zobaczenia wkrotce U mnie czy u Ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: alergolog 15.04.05, 10:28 No widzisz Madzik...jakich ja oszołomów przyciągam....;) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik Re: alergolog 15.04.05, 23:40 Proste, usunę te zbędne, tylko które to zbędne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: alergolog 16.04.05, 10:31 Wiesz Madzik, ja też nie znam szczegółów niestety.... jakies nawiedzone dziewczynisko...(czy oby napewno dziewczynisko???)... nie ma nic najlepszego do roboty...;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
antyrandia Re: alergolog 16.04.05, 11:33 no randia, opowiedz kolezance szczegoly... wstydzisz sie? nie wstydzisz sie robic, a wstydzisz sie opowiadac? no cos ty! Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: alergolog 16.04.05, 21:39 Ty opowiedz;-) a ja zmienie tytuł wątku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
antyrandia Re: alergolog 17.04.05, 19:42 zapraszam do watku "zdrada w zwiazku ad.randia" .moze czegos ciekawego sie dowiesz, kto wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: alergolog 17.04.05, 19:54 sex z nieznajomym wspaniała sprawa;-) hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś