madziulek151 06.02.07, 15:06 czy ktos mi może powiedziec czy Pani dr magdalena barańczuk-matyba jest dobrym ortodontą?szukam dobrego ortodonty z niewygórowanymi cenami jeżeli ktoś zna takowego w poznaniu prosze o odpowiedź z góry dziękuje pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spinak Re: ortodonta-poznań 07.02.07, 14:49 dr Kurzawski jest OK:-) Gabinet przy Szamarzewskiego. Jego komórka to: 602 746 983 Odpowiedz Link
madziulek151 Re: ortodonta-poznań 07.02.07, 14:57 spinak a wiesz moze czy jest możliwa płatność u tego Pana w ratach? bo to tez dla mnie istotne jest dziękuje za odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link
anik89 Re: ortodonta-poznań 07.02.07, 21:44 Ja płaciłam u dr Kurzawskiego na raty:) co prawda było to juz kilka lat temu, ale myślę,że mu sie nie zmieniło i jest na prawdę w porządku:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link
madziulek151 Re: ortodonta-poznań 07.02.07, 23:33 a w jakich cenach ma aparaty dr Kurzawski orientujecie się? przepraszam ze tak zamęczam i pozdrawiam :) Odpowiedz Link
madziulek151 Re: ortodonta-poznań 08.02.07, 11:01 Niestety dowiedziałam sie ze na szamarzewskiego nie ma juz ortodoncji wiec musze poszukac dalej jakiegos dobrego specjalisty:) jeżeli by ktoś wiedzial o jakims dobrym orto z poznania to prosze napisac najlepiej by bylo jakby mozna było zapłacic w ratach :) dziekuje z góry Odpowiedz Link
anik89 Re: ortodonta-poznań 08.02.07, 21:18 Jak to nie ma ortodoncji na szamarzewskiego?? To mi sie wydaje troche nieprawdopodobne... byłam ostatnio u niego we wrześniu, ale chyba by nie zrezygnował... skąd masz takie informacje jeśli mozna spytać?? u dr Kurzawskiego płaciłam 1500zł za zwykły metalowy(4 lata temu) a za kazdą wizytę kontrolną , także z wymianą łuku 50 zł Odpowiedz Link
madziulek151 Re: ortodonta-poznań 08.02.07, 21:44 dzwoniłam dzisiaj sie zapytac ile kosztuje aparat stały to mi jedna Pani powiedziała ze juz ortodoncji nie ma niestety. wiec widocznie nie ma juz :( Odpowiedz Link
bibi87 Re: ortodonta-poznań 15.01.20, 17:07 Ja szukam ortodonty dla dzieci. Mam córkę lat 8 i syna lat 10. Polecano mi Rock Your Smile na Norwida, mają naprawdę pozytywne opinie. Wybiorę chyba panią dr Kocent, która również ma świetne opinie jako lekarz ortodonta. Odpowiedz Link