Dodaj do ulubionych

studio M butik-komis nad Rossmanem

09.02.10, 19:10
Witam wszystkich,
chciałabym serdecznie zaprosić do nowo otwartego butiku-komisu o
nazwie studio M (prowadzonym przez dwie Magdy) w Łomiankach przy
ulicy Warszawskiej (na 1 piętrze nad Rossmanem), w którym
znajdziecie coś dla siebie... są oryginalne, niepowtarzalne w
kolorystyce i wyglądzie sukienki młodej projektantki, buty,
biżuteria oraz rzeczy używane - markowe (wstawione na podstawie
umowy komisowej). Jeśli znajdziecie czas aby wstąpić do nas zarówno
coś kupić jak i oddać w dobre ręce (komisowe) swoje - może ulubione
rzeczy ale już niemodne lub za małe bądź za duże... serdecznie
zapraszamy
Magda
studio M
Obserwuj wątek
    • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 11.02.10, 11:11
      Oj pierwsze piętro to moim zdaniem niezbyt fortunna lokalizacja jak na sklep...
      biura to co innego,ale sklep...raczej nie licz na duży odzew i dużo
      klientów.....moim zdaniem kiepska mało widoczna z ulicy Warszawskiej lokalizacja
      a rossmann też nie przyciągnie raczej klientów do butiku...daję ci pół roku w
      tej lokalizacji...ale życzę powodzenia obym się mylił
      • esscort Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 11.02.10, 11:20
        Fajny chłop z tego Stefana, umie człowieka wesprzeć :)
        • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 11.02.10, 11:25
          Uroczy, też go polubiłam. :D
      • randolff Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 11.02.10, 11:55
        Daj spokój, pierwsze piętro to może być słaba lokalizacja jak na
        serwis rowerowy czy wulkanizację. Czyżbyś nigdy nie był w piętrowym
        domu towarowym? A jak towar będzie w porządku to i znajdą się chętni.
        • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 12.02.10, 17:25
          Słuchaj dom towarowy to co innego, ale ten budynek jest budynkiem typowo
          biurowym przekształconym moim zdaniem "sztucznie" na lokale usługowe... . Po
          pierwsze nie widać innych szyldów niż rossmann bo są za wysoko - nie na
          wysokości wzroku. Sam pomysł takiego butiku nie jest zły...,ale nie w Łomiankach
          i nie w takim "biurowcu".
          Takie jest moje zdanie, ale życzę powodzenia oby moje słowa nie były prorocze...
          • mladka77 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 17.02.10, 20:06
            Dziękuję za słowa otuchy i wsparcia...:-)niniejszym serdecznie
            zapraszam :-)
            Pzdr
            Mladka77
            • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 18.02.10, 11:06
              Podejrzewam,że do wynajmu tego lokalu przekonała Cię cena za najem,ale nie
              zawsze cena idzie w parze z dobrą lokalizacją...Ten lokal jest niby w centrum
              Łomianek...,ale zupełnie nie widoczny...nadal stoją na stanowisku,że tego typu
              działalność akurat w Łomiankach nie ma sensu ponieważ jednak co by nie
              mówić...Łomianki są jedną z sypialń Warszawy więc Łomiankowicze po "ciuszki"
              ciuchy , torebki, torebeczki jeżdżą i będą jeżdzić do Warszawy...
              Poza zakupami spożywczymi, kilkoma knajpkami,basenem mieszkańcy Łomianek raczej
              po resztę jeżdżą do W-wy i to się nie zmieni.... Poza tym sklep na pierwszym
              piętrze biurowca raczej ma małe szanse na przetrwanie...ale to jest tylko moje
              skromniutkie zdanie...może się mylę...i tak życzę powodzenia...Daj znać za pół
              roku jak się sytuacja rozwija...jeżeli jeszcze będziesz ten butki prowadzić...
              • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 18.02.10, 11:08
                aha jeszcze jedno raczej nie licz na dobrą darmową reklamę na tym forum... to
                forum odwiedza tylko garstka mieszkańców - zapaleńców.Żeby się dobrze
                zareklamować to musisz kilka tysięcy złotych wydać na reklamę w innych mediach a
                nie liczyć na darmówkę...nie tędy droga...
                • mladka77 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 18.02.10, 11:27
                  dziękuję za dobre rady "stefanprawo"... jak rozumiem jesteś po
                  pierwsze stałym bywalcem tego forum a po drugie osobą, która nie
                  zdaje sobie sprawy czego mieszkańcy Łomianek tak naprawdę oczekują
                  od jak to nazwałeś "sypialni" otóż mylisz się - coraz więcej ludzi
                  zamieszkujących Łomianki nie ma ochoty się z nich ruszać i myślę, że
                  nauczą się funkcjonować i robić tu zakupy:-)... co do skuszenia się
                  na ten lokal a nie inny pozwól, że zostanie to moją słodką tajemnicą
                  co sprawiło, że właśnie ten i żaden inny :-)a z reklamą też sobie
                  poradzę i na pewno nie postawiłam na reklamowanie się na forum
                  gazeta.pl :-)
                  mam nadzieję, że pod takim nickiem nie kryje się kobieta...:-) bo
                  szkoda by było stracić potencjalną klientkę...
                  pozdrawiam serdecznie
                  Mladka77
                  • zofia_1972 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 19.02.10, 11:11
                    Z>
                • edyp123 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 18.02.10, 12:47
                  Stefan, weź się opanuj i przestań swoje mądrości wygłaszać - jak
                  dziewczyna otworzyła sklep, zainwestowała pieniądze i sama ma pewnie
                  mnóstwo wątpliwości. A tu widzę znawca rynku łomiankowskiego się
                  znalazł i prawi co wie. Pewnie ostatni raz tu zajrzała, jak
                  popatrzyła na to przychylne wsparcie. Własnym kurnikiem się każdy
                  powinien zająć i nie doradzać.
                • peeska Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 18.02.10, 18:33
                  Reklama w mediach dla lokalnego komisu? A moim zdaniem jeśli coś
                  takiego może przetrwać to właśnie w miejscu gdzie niczego nie można
                  kupić. Bo kto będzie w centrum ze starymi ciuchami biegał?
                  Mladka, powodzenia, chętnie zajrzę do butiku jak będę w okolicy ;-)
                  PS. Nie jestem zapaleńcem, zaglądam tu rzadko, z nudów, żeby wyczaić co
                  nowego się dzieje - nowe knajpki, sklepiki, butiki itp ;-)
              • roberto19633 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 18.02.10, 19:26
                Mimo że uważam ,, stefanprawo,, za pesymistę, jednak , raczej,
                niestety ma rację. ,, Hrabiostwo ,, łomiankowskie ubiera się nie
                u Prady , ale w Warszawskich Centrach.
                Mimo to odwiedzę, i powodzenia.
            • paniaa Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 18.02.10, 20:06
              "Oddać w dobre ręce" tzn. podarować swój ciuszek gratis a Wy to
              sprzedacie ? yyyyyy to kiepsko ... chyba . Czy ja nie przeczytałam
              ze zrozumieniem ?
              • olla1660 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 18.02.10, 20:58
                Jeśli oddaje się za darmo, to po co komu umowa komisowa?
                Wystarczyłby kontener na niepotrzebne ciuchy ;)
                Myślę, że komis to odkupuje, a sprzedaje z zyskiem. A właściwie, jak
                to komis, płaci pewnie dopiero wtedy, kiedy się ciuszek sprzeda.
                • kundziuk Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 18.02.10, 22:32
                  Byłam dzisiaj, właścicielka przemiła, sklep ładny (uprzedzając
                  wypowiedzi, które mogą się pojawić dodam, iż ani właścicielki ani
                  nikogo z jej rodziny bliższej lub dalszej nie znam), ciuchy fajne,
                  ceny też ok.
                  • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 19.02.10, 09:36
                    oj przecież robię co mogę żeby podtrzymać Twój wątek w celu szerszego
                    rozreklamowania Twojego butiku a Ty tego jeszcze nie załapałaś... Aha taka
                    pseudo reklama jaką zrobił ktoś ( może ty sama) pod nickiem kundziuk ( same
                    peany na cześć butiku) niestety działa odwrotnie...ehh widać,że na marketingu
                    się nie znasz...a szkoda... . A wykładu o strategii sprzedaży nie będę Ci robił
                    na tym forum..
                    Przy całym szacunku dla Twojej prywatnej incjatywy i kreatywności niestety
                    możesz uznać moje słowa za prorocze... Podtrzymuję moje zdanie,że to nie jest
                    dobre miejsce na tego typu działalność. JEżeli już coś takiego zdecydowałaś się
                    prowadzić to powinnaś poprzedzić otwarcie dosyć kosztowną kampanią reklamową,ale
                    nie taką na tym forum bo to jest żenada...mimo wszystko powodzenia...Za pół roku
                    zobaczymy...oby moje słowa ( w co wątpię) się nie sprawdziły...
                  • lolaxyz Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 19.02.10, 09:47
                    Fajnie, że jest takie miejsce, chętnie się udam, zaniosę troche
                    ciuchów które kupiłam przez internet i nie pasują, może wymienię na
                    coś ...*

*to pisałam ja właścicielka sklepiku na specjalnie założonym w tym
                    celu nicku lolaxyz (dla niepoznaki dawno temu)
                    • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 19.02.10, 10:03
                      Kundziuk bezczelnie się nie pochwaliłaś, że otworzyłaś butik?! >:(
                      Jak będę u siebie Rossmanie :> to może zajrzę.
                      • kundziuk Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 19.02.10, 10:52
                        Ojej, to koniecznie do mnie wpadnij, ładnie, ładne ciuchy, ja sama
                        jak wiadomo super fajna, wpadaj koniecznie, tylko nie wiem czy
                        będziesz miała czas, bo u Ciebie w tym rosmanie to dopiero się
                        biznes kręci:)
                        • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 19.02.10, 11:05
                          No cóż, nie narzekam... :cool:
                          • roberto19633 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 19.02.10, 18:11
                            Rosman, sieciówka dziś pracujesz, jutro noga brama. Przez 1 rok cena
                            cudna, wykańczamy konkurencję a póżniej ceny w kosmos.
                            Dziękuję ,nie szanuje ludzi z sieciówek, to tak do kmsanczia.
                            • i_bella Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 19.02.10, 18:45
                              :D
                              kmsanczia! słyszałaś?
                              Nie no ja wysiadam...może to jednak trollem trąca? bo aż mi się wierzyć nie
                              chce, żeby można było być aż tak, nazwijmy to ładnie, na przykład,
                              hmmm...niedomyślnym?
                              Czas na wino, na trzeźwo nie da rady czytać. Albo na miętę :)
                              pozdrawiam sieciówki! ;)
                              • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 19.02.10, 19:16
                                Niedomyślnym, pięknie to ujęłaś. Delikatniej się nie da. :)
                                • iza_fiok Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 21.02.10, 18:03
                                  hehe, i tak to rodzi sie plotka;) Jak tak dalej pojdzie, to kmsanczia
                                  zrobi się potentatem Lomiankaowym i nie jedne biznesy zaczniemy jej
                                  przypisywac, tylko pamietaj zeby sie z nami profitami podzielic;)
                                  A ze sklepu ja jestem zadowolona, sama marudzilam mezowi ze przydalby
                                  sie jakis sklep z sensownymi ciuchami, nie tylko same secondhandy.
                                  Tylko szkoda, ze jest na pietrze, z wozkiem sie nam nie doczlapie.
                                  • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 22.02.10, 10:13
                                    I niestety poprzednia wypowiedź potwierdza tylko moje przypuszczenia o fatalnej
                                    lokalizacji... Piętro w biurowcu,który został "na siłę" przekształcony w budynek
                                    usługowy ( o tym świadczy m.in układ wewnętrzny budynku ) nie nadaje się na
                                    jakikolwiek sklep. Rozumiem,że czynsz jest znacznie mniejszy niż na parterze w
                                    podobnych budynkach,ale niski czynsz ot nie wszystko... ehhh mimo wszystko
                                    powodzenia...oby moje słowa nie okazały się prorocze...
                                  • mladka77 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 22.02.10, 12:00
                                    zapraszam serdecznie z wózkiem - jest winda :-)
                                    Mladka77
                                    • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 22.02.10, 12:13
                                      mladka77 napisała:
                                      > jest winda :-)

Stefan, jak mi przykro. ;(
                                    • miu4 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 22.02.10, 18:56
                                      Ooo! Jeśli jest winda to super!!! Zastanawiam się od dłuższego czasu, jak tu męża z dziećmi zostawić i na "oględziny" owego butiku się wybrać. Winda rozwiązuje problemy "wózkowych"!

Ps. Szyld reklamowy naprawdę trochę słabo widoczny :-(
                                      Może reklama w GŁ? Albo w czymś takim, co też zanoszą do skrzynek, ulotka z reklamami miejsc "użytkowych" w Łomiankach.
                                      Powodzenia!
                                      • redakcja.lomianki.info Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 00:58
                                        miu4 napisała:
                                        > Ps. Szyld reklamowy naprawdę trochę słabo widoczny :-(
                                        > Może reklama w GŁ? Albo w czymś takim, co też zanoszą do skrzynek, ulotka z rek
                                        > lamami miejsc "użytkowych" w Łomiankach.
                                        > Powodzenia!

Takie coś to pewnie REKLAMÓWKA LOMIANKI.INFO :)
                                        www.lomianki.info/document.php?did=1700Zapraszam.
                                        • mladka77 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 10:09
                                          dziękuję bardzo serdecznie wszystkim, którzy trzymają za mnie
                                          kciuki :-), dziękuję również za rady i uwagi... na pewno nie zostaną
                                          mi one obojętne :-)
                                          nad ulotkami już pracuję...skorzystam też z gł :-)
                                          pzdr
                                          Mladka77
                                          • krzysiom1 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 10:16
                                            Nie pracuj sama nad ulotkami. Pls..
                                            Napisz do randolfa z tego forum napewno zaprojektuje Ci rewelacyjne
                                            materiały reklamowe.
                                          • esscort Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 10:32
                                            I pomyśl nad jakąś niekonwencjonalną formą poinformowania o swoim
                                            istnieniu. W Lomiankach (i nie tylko chyba) bardzo dobra jest forma
                                            "ktoś mi powiedział"
                                            Można wykorzystywać takie sprawy: www.salonkobiet.org/
                                            Idzie wiosna, więc może jakieś pikniki będą
                                            itp.
                                            • mladka77 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 15:00
                                              dziękuję serdecznie :-)
                                              pzdr
                                              Mladka77
                                              • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 15:08
                                                hehe widzę mladka,że poszłaś za moją radą i podbijasz ten wątek byleby tylko być
                                                na wierzchu tego forum... ja tez to robię,ale niedługo za tydzień, dwa Twoja
                                                kryptoreklama na tym forum odejdzie w niebyt. Po prostu nie będzie zajmowała tę
                                                garstkę osób ( w tym mojej skromnej osoby ), które to forum odwiedzają... .
                                                Więcej niż kilka osbób tego na tym forum się nie udziela...
                                                Będziesz musiała poszukać sobie innej formy reklamy, na razie z punktu widzenia
                                                marketingowego masz amatorskie podejście. Widać,że nie jesteś specem od reklamy
                                                a to może mieć decydujący wpływ na powodzenie Twojego przedsięwzięcia... Sądząc
                                                po tej pseudo reklamie na tym forum nie dysponujesz wielkimi środkami na
                                                reklamę,które rozbujały by sprzedaż... . W reklamę Twojego butiku musiałabyś
                                                włożyć kilka tysięcy ( i to bliżej 6 czy 7 niż 2)złotych miesięcznie najmarniej
                                                żeby mieć jakiekolwiek przełożenie na zwiększenie znikomej w fazie początkowej
                                                sprzedaży czyli duży kapitał początkowy... . Pomimo amatorskiego podejścia do
                                                sprawy życzę powodzenia.
                                                • drabbu Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 15:38
                                                  stefanprawo napisał:
                                                  > Więcej niż kilka osbób tego na tym forum się nie udziela...

I co z tego, Stefanie? Kilka osób przekaże wiadomość o butiku innym
                                                  znajomym, rodzinie, przyjaciołom i będzie duży krąg zainteresowanych.
                                                  Wystarczy odrobina życzliwości :) i sprzedaż sama się "rozbuja".
                                                  Nie widzę tu żadnej "pseudoreklamy", tylko sympatyczne zaproszenie.
                                                  Wymagasz, żeby butik, który powstał kilka dni temu, już miał bardzo
                                                  szeroką, superprofesojnalną reklamę?

Przy sposobności miałbym pytanie: a może w butiku byłyby też
                                                  rzeczy dla panów? np. krawaty czy muszki? My też chcemy być ładni
                                                  na wiosnę... :)
                                                • guzikiewicz69 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 15:48
                                                  Stefan napisał: "Pomimo amatorskiego podejścia do sprawy życzę
                                                  powodzenia." Stefan jest jednak fajny , z dwóch powodów: Jest do
                                                  bólu krytyczny wobec siebie- mało kto nazwałby swoje podejście do
                                                  sprawy amatorskim, po drugie mimo pozornej nieżyczliwości jest
                                                  życzliwy jak diabli i życzy powodzenia.
                                                • toyara Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 17:57
                                                  stefanprawo napisał:

> Będziesz musiała poszukać sobie innej formy reklamy, na razie z punktu widzenia
                                                  > marketingowego masz amatorskie podejście.

Może i amatorskie, jak dla mnie może być:) Ze zwykłej ciekawości zajrzę:))
                                                  Każda forma reklamy jest dobra o ile przynosi zamierzony efekt. Miała wywołać
                                                  zainteresowanie? Wywołała.

Jeśli towar jest dobry, znajdzie nabywcę. Mnie lokalizacja nie przeszkadza:)
                                                • esscort Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 18:20
                                                  Lubię Stefana. Zawsze ludziom dobrze życzy, a Mladka ma u niego
                                                  szczególne względy.
                                                  • drabbu Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 18:48
                                                    esscort napisał:
                                                    Mladka ma u niego
                                                    > szczególne względy.

Wielopłaszczyznowe :)
                                                  • roberto19633 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 20:11
                                                    Stefan ma rację aż do bólu, jest konkretny i bardzo
                                                    matematyczny. W końcu matematyka nie znosi chciejstwa.
                                                    Stefanie oby tak dalej , może ludzie sięgną po rozsądek.
                                                    Pozdrawiam Robert.
                                                  • lolaxyz Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 20:37
                                                    Mi też - w pewnym sensie - Stefan się podoba, na pewno wnosi
                                                    ożywienie na forum :D.
                                                    Tylko martwi mnie, ze wycofał (?) się z kandydowania na burmistrza.
                                                    Mam nadzieje, ze to nie jest ostateczna decyzja Stefanie:>
                                                  • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 20:48
                                                    Jako burmistrz pierwszym dekrecie karze wyburzyć osiedla i postawi swoje,
                                                    luksusowe, zarabiając 200%. :>
                                                  • esscort Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 20:56
                                                    Taki wyburzenie może zmniejszyć korek
                                                  • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 23.02.10, 23:22
                                                    Tylko chwilowo, nie wiadomo czy w zapalczywym szale tworzenia według jedynie
                                                    słusznej koncepcji nie przesunie jeziorek, stawiając w ich miejsce
                                                    wysokościowców. A co, niech sobie stoją w zieleni. :cool:
                                                • kundziuk Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 24.02.10, 13:22
                                                  Ojej, stefanieprawo, to ja nie wiem jak ja żyję na tym marnym
                                                  świecie i z czego żyję, bo nie wkładam w reklame nawet złotówki i
                                                  jakoś żyję;) Nie, nie, nie denerwuj sie, nie mam eldorado, w domu
                                                  sie nie przelewa, ale jednak na chleb, kompa i internet jakos
                                                  starcza:)
                                                  • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 24.02.10, 13:32
                                                    Ale jaki to wypasiony komp. :D
                                                  • kundziuk Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 24.02.10, 14:05
                                                    Komp kompem, a chleb jak wypas;)
      • lomark1 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 03.04.10, 01:19
        Mało widoczna w Warszawskiej??? :-D dobre. Pierwsza rzecz na która
        zwróciłem uwagę po Rossmanem to właśnie ten butik.
        Lokalizacja dobra właśnie ze względu na Rossmana.
        Dziewczyny trzymam kciuki aby biznes kręcił się jak najlepiej!
    • ssfora Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 24.02.10, 11:51
      Dzień dobry,
      Bardzo gratuluje pomysłu.
      Mam do Pani pytanko odnośnie komisu ale chciałabym na prv. Jakby mogła Pani mi
      odpisać na dodos12@o2.pl
      Dziękuję z góry i pozdrawiam.
      • latajacamysz Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 03.03.10, 23:44
        Bardzo przyjemne miejsce i ładnie urządzone, widziałam świetny płaszczyk i
        wysokie buty w niezłej cenie! Będę częściej zaglądać :)
        • mladka77 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 04.03.10, 17:56
          jeszcze raz serdecznie zapraszam :-)pojawiły się już rzeczy
          wiosenne...:-)
          • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 05.03.10, 10:50
            Oj tutaj żadne desperackie ruchy niestety nie pomogą,ale jednak życzę powodzenia
            chociaż o marketingu i reklamie nie masz pojęcia...raczej robisz to po omacku a
            to może mieć odwrotny skutek...
            • white_vista Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 05.03.10, 19:13
              Ech Stefanprawo, powtarzasz sie...
              Juz poinformowales pania z M butiku ,ze nie ma pojecia o reklamie, ze jest amatorka itd itp. Juz to wiemy! Ile razy mozna pisac w kolko to samo?
          • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 05.03.10, 19:40
            Co prawda zgodnie z netykietą nie powinno się reklamować na forum, ale raczej
            nikt tego nie kontroluje.
            Zdecydowanie wolę taką miłą zachętę do odwiedzenia sklepu, w dodatku na
            bieżąco aktualizowaną, od wpisów pseudo klientów.
            Mladka nic się nie przejmuj, jest ok. Właśnie tak właściciel małego sklepiku w
            małym miasteczku powinien wychodzić do klienta. :)
            • cjo.waw.pl Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 06.03.10, 11:03
              Słuchaj kmsanczia zapraszam Cię/Was do istniejacaj już od paru
              dobrych lat szkoły językowej. Warszawska 284 blisko ICDS.
              Zajęcia dla dzieci i dorosłych.
              • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 06.03.10, 11:11
                Cjo to nie jest miła zachęta, tylko sucha reklama. Musisz jeszcze nad tym popracować. ;) No i lepiej by to wyglądało gdybyś napisał pod nickiem imiennym, np roberto albo coś w tym rodzaju. ;)
    • peeska Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 09.03.10, 18:37
      Byłam dzisiaj, i kupiłam dwie bluzki ;-) A zakupy cieszą mnie tym bardziej, że
      wracałam z Arkadii bez żadnych ciuchowych zakupów ;-(
      • toyara Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 11.03.10, 15:53
        Też byłam i...kupiłam dwie bluzki:))
        Mnie zakupy cieszą tym bardziej, że wreszcie mam uzasadnienie zakupu kolejnych
        butów:)
        • kmsanczia Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 21.03.10, 16:21
          Podbijam bo widziałam już bluzki z tego sklepu na dwóch różnych osobach i chyba sama się wybiorę, wobec czego trzeba zadbać żeby sklepik nie upadł. :)
          • gucci25 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 27.03.10, 12:53
            nie będę rozpisywać się co do reklamy, sposobów i proroctw, ale przyznam że moja
            ciekawość pcha mnie prosto do tego butiku :))
            • catalabamaa Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 28.03.10, 23:38
              Faktem bluzki, tuniki i sukienki projektantki, której "dzieła" Pani wystawia są
              bardzo ładne, jednakże zawiodłam się bardzo na spodniach, które kupiłam, i w
              których po jednym spacerku z dzieckiem i jednym praniu na kolanie powstała
              dziura długości ok 10cm na drugim nie potrzeba dużo by druga powstała taka sama.
              No cóż może moja wina, że takie akurat wybrałam, ale na oko w sklepie wyglądały
              bardzo fajnie, jak nówki i nie widać było aż takich przetarć na kolanach by
              miały pęknąć aż tak i w tak krótkim czasie po kupnie.
              • roberto19633 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 29.03.10, 19:50
                To ze tak szybko niszczą ubranka zrzuciłbym na karb ich
                normalnego zachowania, Ciesz się że masz normalne i
                ,,żywe dzieci,,. Czas używania ubranek może sięgać dwóch
                spacerów.
                Matko masz normalne zdrowe i energiczne dziecko /dzieci.
                Zazdroszczę ci tego, wiele bym dał żeby czas mógł się
                cofnąć.
                Zdrowych i wesołych świąt
              • mladka77 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 29.03.10, 21:43
                w takim razie zapraszam Panią do mnie ponownie ze
                spodniami...wspólnie coś poradzimy :-)
                pozdrawiam
                Mladka77
                • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 30.03.10, 17:22
                  Nie ma co radzić tylko uwzględnić reklamację i przeprosić
                  • zozozolka Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 30.03.10, 22:32
                    Stefan zapewne ma niedaleko konkurencyjny butik na parterze i sinieje ze złości, ze jego bluzki nie idą jak świeże bułeczki mimo, że w biznes włożył 7 tys na reklamę :)
                    • mladka77 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 31.03.10, 11:35
                      lepiej tego nie mogłaś ująć :-))))
                      • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 31.03.10, 17:26
                        tania reklama nie skutkuje co cieniutko?
                        • woynowski1 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 31.03.10, 20:00
                          To nie tylko sprawa reklamy. Trzeba przyzwyczaić klientów do sklepu, a to może
                          potrwać miesiące.
                          • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 01.04.10, 14:34
                            woynowski1 masz oczywiście rację,ale ważna jest też lokalizacja oraz dostępność
                            lokalu. Tego typu lokale (poza dużymi galeriami handlowymi) żeby móc
                            funkcjonować powinny znajdować się na parterze najlepiej z dużymi witrynami
                            szklanymi i tyle w temacie...
                            • toyara Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 01.04.10, 19:47
                              stefanprawo napisał:
                              Tego typu lokale (poza dużymi galeriami handlowymi) żeby móc
                              > funkcjonować powinny znajdować się na parterze najlepiej z dużymi witrynami
                              > szklanymi i tyle w temacie...

Stefanieprawo, z całym szacunkiem dla Twej osoby, ileż w tych Łomiankach,
                              pół-wsi a pół-mieście, masz tych sklepów na parterze, najlepiej z dużymi
                              witrynami???
                              Podchodząc do sprawy w ten sposób po każdą bzdurę inną niż chleb, mleko i
                              gwoździe będziemy jeździli do W-wy.

• stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 01.04.10, 14:35
      Skoro tak się mladka udzielasz na forum to powiedz czy kasa z klientów pokrywa
      ci chociaż czynsz i opłaty związane z prowadzeniem działalności gospodarczej?
    • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 01.04.10, 14:36
      Odwiedzajcie M butik !!! wspomagajcie incjatywę prywatną to mówiłem ja
      STEFANPRAWO!!! kupujcie nawet jak nic nie potrzebujecie!!wspomagacie?
      • roberto19633 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 01.04.10, 16:51
        Stefek wybacz , nie wspomagam. Co przejadę to szlag , nie ma
        miejsca żeby zaparkować. Miejsce rzeczywiście strasznie zatłoczone.
        TYLKO TEN TŁOK NIE PRZEKŁADA SIĘ PEWNIE NA RUCH W INTERESIE.
    • miu4 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 02.04.10, 10:34
      A ja byłam, z dwójką dzieci i z wózkiem! Dojazd dużą, czystą windą - dodatkowa frajda dla dzieci :-)
      Miła pani ekspedientka/właścicielka, nie wiem. Duża misa z cukiereczkami dla klientów - dzieci przeszczęśliwe :-)
      Ubranka jak dla mnie troszkę drogie, ale to już inna kwestia. Za to śliczne i pewnie warte swojej ceny.
      Warto zajrzeć :-)

ps. nie jestem właścicielką :-)
      • anx Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 02.04.10, 14:49
        No właśnie a jak ceny? Czy ktoś może podać jakieś przykłady?
        • karate_kid Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 02.04.10, 17:22
          Ja wiem ,że moja małżonka tam była. Zobaczyła ogłoszenie i informacje o
          modzie w gaZETCE. Ale ile wydała nie chce wiedzieć - wole nie pytać :D
          • roberto19633 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 02.04.10, 19:14
            Patrz a myślałem że tylko moja Małżonka jest taka tajemnicza
            po przyjściu z zakupów.
    • mega-nnn Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 12.08.10, 01:12
      Co nowego mozna kupić? A co mozna wstawić w komis?
      • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 12.08.10, 11:17
        To jeszcze funkcjonuje? gratuluję wytrwałości..ciekawe ile jeszcze dziewczyna
        wytrzyma?
        hihi
        • j.urek Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 12.08.10, 11:29
          słyszałem, że wrecz przeciwnie - powiększają lokal
          • roberto19633 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 12.08.10, 18:40
            Stefan skoro wytrzymała, znaczy się lubi to co robi, zawzięta
            kobita-lubię takie Panie. Dlatego daj już spokój, i odpuść
            trochę o ,,Łaskawy,, przyszły kandydacie na,, Włodarza,,.
            • stefanprawo Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 13.08.10, 13:16
              Roberto masz rację...a Pani życzymy powodzenia...
      • mladka77 Re: studio M butik-komis nad Rossmanem 13.08.10, 16:59
        w tej chwili trwa wyprzedaż na rzeczy letnie... w stałej sprzedaży są
        również sukienki jednej z młodych projektantek oraz buty, torebki i
        biżuteria. Przygotowujemy się już powoli do sezonu jesiennego.
        W komis chętnie przyjmujemy rzeczy markowe, modne i mało zniszczone:
        (odzież, dodatki, obuwie i biżuterię).
        Serdecznie zapraszamy.
        p.s. dziękuję za miłe słowa :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka